Uusi takki eka kertaa päällä!

On tätä päivää odotettukin, että saan uuden takkini (tai toisen uusista takeistani) päälleni. Nämä takit (ruskea ja sininen) tilasin jo helmikuussa Espritin alennusmyynneistä. Nyt vasta uskalsin laittaa päälle, vaikka aamulla olikin reilusti pakkasta. Iltapäivälle kuitenkin luvattiin puolestaan reilusti plus-asteita, joten uskalsin. Nämä takit ovat avoimia edestä eli mitään kiinnitystä ei ole. Aamulla vähän käsin pidin kiinni, oli kuitenkin oikeasti kylmä ja sitä pakkastakin...Takki jutun voit lukea täältä, siellä kuvat kummastakin takista. Mikä ihaninta, takit sisältävät kashimiria, tuota kallista ja ylellistä materiaalia!

Kengiksi laitoin viime viikolla Madeiralta ostamani lenkkarityyliset kengät. Kenkäjuttu täällä. Sopii hyvin neuleeni kanssa. Huiviksi tietysti samaa sävyä (sitä vanhaa roosaa/puuteriroosaa) oleva huivi, jonka ostin myös viime viikolla Madeiralta ja vielä viimeisenä iltana! Huivista enemmän täällä.

Laukuksi vielä Teneriffalta, Blancosta 2016 ostettu laukku (samaa roosaa tietysti) ja eikun menoksi!

Seuraavista kuvista näkee (alla), että työpaikalla ei ole kovin kummoiset lattiat, lähinnä karmean väriset, kuluneet muovimatot...(yläpuolella oleva kuva otettu Madeiralla parvekkeen pöydällä)

 

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Kaunis takki, ja kiva asuyhdistelmä :)

kirsihannele

Voi kiitos :)

Kommentoi