Vaateostoksia Mallorcalla

Osan Mallorcalla hankituista vaatteista olenkin esitellyt päälläni jo aikaisemmin tässä blogissa esim. dinnerille mennessä kuvattuja kuvia siellä Palmanovassa. Osaa en ole edes ehtinyt pitää täällä Suomessa (enkä Mallorcalla), koska kelit ovat olleet mitä ovat.... Jospa ne kuitenkin saan päälleni kesän kuluessa :) Esittelen nyt ne Mallorcalta ostetut vaatteet, jotka eivät ole päälläni olleet tässä blogissa. Aikaisemmin esittelinkin jo kenkäostokseni. Sen voit kurkata täältä.

Kahdelle vanhimmalle tyttärelleni ostin samanlaiset merihenkiset, rennot kesämekot. Kun he olivat pieniä, ostin usein samanlaiset tai samanlaiset, mutta eriväriset mekot heille. Minusta se oli hauskaa...Nyt kun annoin mekot, niin sanoin, että heidän on puettava ne aina päälle, kun tulevat kotona käymään (asuvat jo omillaan kumpikin) kuin ennen vanhaan :D. Nauramaan rupesivat mokomat :D. Tykkäsivät kuitenkin mekoista, se oli se tärkein :)

Kaikki seuraavat ostokset tein Porto Pi-ostoskeskuksessa:

Ensin Bull&Bear-kauppa

Kuvat on otettu hotellin sängyllä Mallorcalla. Tässä tytöille ostamani mekot tai kuvasin vain toisen, kun ihan identtiset ovat.

Sitten Mangoon:

Tässä Mangosta ostamani musta, pitkä pellavamekko. Olkanauhat sidotaan sille korkeudelle mikä on paras. Alle voi laittaa t-paidan, silloin se menee töissäkin.

Ostin myös tuollaiset hieman vajaamittailla lahkeilla olevat, tosi slim-malliset farkut Mangosta. Niissä on vetoketjut lahkeitten alareunassa:

Myös tämä  jänskän sininen toppi lähti sieltä mukaan

Kuin myös röyhelöinen farkkumekko (on jo nyt silitetty valmiiksi käyttöön), kuva vain otettu heti ostamisen jälkeen:

Seuraavaksi Springfieldiin:

Tämä mekko lähti mukaan (toki muutakin, mutta ne on nähty jo aikaisemmin kirjoituksissani):

Ihana, kesäinen kukkatoppi:

Ja mikä parasta, myös täällä oli Pizza Hut, lempi pizzeriani ulkomailla:

Vielä jäi jäljelle jotain pieniä ostoksia, kuten huiveja ym... Tässä oli kuitenkin suurimmat ostokset, joita ei ole vielä blogissa(ni) nähty!

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Tosi kivoja ostoksia :) Mukavia nuo ostoskeskukset! Ja pizza hutia on ikävä :D

kirsihannele

Noi ostarit on aina ihan parhaita, kun kaikki löytyy sieltä saman katon alta :). Tuonnekin oli 10 km? matkaa, kerran käytiin ja ostin kaikki kerralla, siis paljon :)... Pizza Hut <3

Lilies
Lilies & Life

Ostoskeskukset ulkomailla on parhaita :) Mangosta löytää aina jotain! <3

kirsihannele

MANGO ON IHAN HUIPPU!:) Ohoh oli caps lock päällä...mut en muuta tuota tekstiä, koska Mango on huippu! :)

Lilies
Lilies & Life

Caps lock sopii oikein hyvin tuohon lauseeseen :))

Kommentoi