Vanha roosa

Rodoksessa tietysti myös shoppailtiin ja kierrettiin kaikki vaatekaupat. Onhan se aika jännää ostaa yli 30 asteen helteessä syksy- ja talvivaatteita. Onneksi noissa kaupoissa on hyvät ilmastoinnit, ei siitä muuten mitään olisi tullut. Eniten löytyi Stradivariuksesta ja Mangosta. Kolmanneksi taisi kiriä Zara ja Terranova. Ihania vaatteita löytyikin. Ihan huipuksi nousi Bomber-takit, jonka itse ostin "vanha rosa (vai kirjoitetaanko roosa)"-sävyisenä. Tyttärelle ostin samanlaisen viininpunaisena. Kuvat napattu työpaikalla, joten taustat on mitä on.

Huivi on ostettu Gina Tricosta jo kesällä, tykkään kun siinä on lempihedelmäni ananas :)

Stradivariuksesta ostimme takkien väreihin sopivat neuleet, ne ovat vielä kaapissa odottamassa kylmempiä kelejä. Kengät löytyi täydentämään asukokonaisuutta myös samasta em. kaupasta. Tytär siis pysyi viininpunaisessa ja minä tuossa vanhassa roosassa.

Laukku minulta löytyikin kotoa. Sen ostin tammikuussa 2016 ollessani Teneriffalla/Puerte De La Cruz:ssa vanhimman tyttäreni (26v) kanssa. Sen löysin Blanco-kaupasta. Ihastuin siihen heti, oli nätti kuin karkki. On tullut myös pidettyä aika lailla sitä. Minun laukkujen pitää olla isoja, niihin on mahduttava paljon tavaraa!

Tässä vielä selfie itsestäni, silmät meni kuvassa hassusti, joten leikkasin pään puoliksi, heh. No siinä näkyy kuitenkin uusi takkini ja kengät. Nuo jalassa olevat farkut ostin Rodoksen Mangosta.

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.