Viikon hiljaisuus, melkein...

...melkein sana tulee siitä, että olen viikon Kossin matkani ajaksi ajastanut tulemaan "tarinan" 1-2 kerta/päivä. Halusin niin, vaikka lukijoita ei juuri olekaan :). Halusin kuitenkin laittaa tulemaan jutun/päivä, koska, jos joku eksyy tähän, niin onhan se kiva, että tulee uusi juttu kuitenkin...

Me siis pääsimme lähtemään matkaan. Tyttö on täysin terve. Tänään meni jopa kouluun ja oli sopinut tekevänsä englannin kokeen opettajan kanssa, joka jäi tekemättä sairauden takia keskiviikkona. Hänellä on kyllä vielä tänään lääkärikäynti, mutta siinä ei liene ongelmaa, kun kerran kuume ja kurkkukipu hävinneet. Miten taas myrskyn jälkeen voikaan aurinko paistaa! Jutun kärsimyksestä, epätietoisuudesta voi lukea täältä. Itku on vaihtunut iloon, kyyneleet kuivuneet. Mieli täynnä odotusta ja kiitollisuutta. Olen kiittänyt ja kädet yhteenliittänyt. Kaikki siis nyt hyvin.

Sitten nettiasiaan. Minulla on kännykkänä Lumia, jolla ei voi kommentoida ollenkaan, tyhmää. Ainoastaan voin painaa "sydämestä" sillä. Siis jos joku sattuisi kommentoimaan, vastaus tulee viikon päästä. Tosin 16-v. tyttärellä on mukana Iphone ja Ipad, mutta ne taitaa olla hänellä 24/7 käytössä. Ehkä voin kerran häneltä lainata Ipadiä, ehkä? Hyvin pieni ehkä.

Pojallakin 17v on mukana sekä puhelin ja tabletti. Ne on muistaakseni Samsung-merkkisiä. Niitä en ole koskaan kokeillutkaan.

Ennen tätä puhelinta minulle oli Iphone, siitä tykkäsin. Tästä Lumiasta en tykkää. Koska minulla on työsuhdepuhelin, en voi valittaa (kahden vuoden välein voi vaihtaa). Minulla oli vain huono tuuri. Kun minun Iphone meni rikki, jaettiin meille tilalle Lumioita. Nyt kun puhelin menee rikki, jaetaan taas Iphoneja...Huono Mäihis, sanoisin! No vuosi vielä niin minäkin saan jälleen Iphonen, jos ei sitä ennen mene rikki :) Sitten tietty saa heti uuden...No se siitä valituksesta. Näin kuitenkin on, että en pysty kommentoimaan. Kuvia pystyisin laittamaan matkaltani, mutta kirjoittaa tämä ei anna siihen "kirjoituskenttään", joten kuvia, ilman tekstiä, höh...ainoastaan otsikon antaa kirjoittaa. Joten katsoin parhaimmaksi ajastaa jutun joka päiväksi.

Nyt kuitenkin lopetan tämän höpöttelyn ja meidän matka alkaa kohti lämpimämpiä kelejä! Kuvat tulevasta all inclusive-hotellistamme:

Nyt menoksi!

Share

Kommentoi