Viimeinen ilta-auringonlasku ennen talvea?

Tällä viikolla, eräänä iltana klo 19.15 huomasin oudon valoilmiön. Sitä ei ole monesti tapahtunut taas vähään aikaan. Sateisten ja harmaiden päivien jälkeen näin auringon pilkahduksen. Miten ihanalle se tuntuikaan! Se lämmitti sydäntä. Se oli jotenkin niin kaivattu näky, että otin siitä heti kuvia. Saattavat olla jopa viimeisiä ilta-auringonlaskuja tältä kesältä, syksyltä. Aurinko oli jo aika alhaalla. Meidän parvekkeelle se kuitenkin paistoi.

Hetkeä aikaisemmin oli pilvistä, mutta sinne syntyi rako auringolle, sen viimeisille säteille ennen laskeutumistaan. Ihana hetki. Tuntui sadulta, unelta. Taianomaiset minuutit, jonka sain talteen. Sitten se oli poissa.

Viimeiset säteet vangittuna kuviin.

Niin eikä jouluunkaan pitkä aika enää ole, joten ei tiedä vaikka olisi ollut viimeinen auringonlasku, jonka koin illalla :)

 

Share

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Syksykin on kyllä todella kaunis vuodenaika! Etenkin aurinkoisina päivinä sen ihanuuden huomaa. Eilen illalla juuri katselin kaunista taivasta. Aurinko oli jo melkein laskenut ja taivaanrannassa oli kauniita sävyjä. Syksyssä on tietynlaista rauhaa.

kirsihannele

Minä tykkään kovasti syksystä, sen pimenevistä illoista, jopa syksysateistakin. Minua ei syksy ole koskaan masentanut. Pikemminkin talvi masentaa...No ei oikeasti masenna, mutta en pidä yhtään talvesta ja siitä kun palelen monta kuukautta joka päivä...

Torey
Näissä neliöissä

Talvessa pahinta on se monta kuukautra jatkuva pimeys ja kylmyys. Etenki loskakelit tekee talvesta pitkän. Jos kaikki vuodenajat olisi selkeästi sen 3kk, olis eri juttu. Kaunis kirpeä syksy, kunnon luminen talvi, lämmin kevät ja aurinkoinen lämmin kesä, kaikista nauttisi varmasti!

kirsihannele

Niinpä....mutta kun ei käy toteen..nyyh...Tänä vuonna kun kesäkin jäi välistä..

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Ihanan tunnelman olet vanginnut. Toivon kuitenkin että vielä tulee joitain auringonpilkahduksia, en vielä antaisi loppukesää ja alkusyksyä pois. :)

kirsihannele

Sitä minäkin toivon! Tuo pieni hetki piristi niin kivasti!

Lilies
Lilies & Life

Ihana valo ja tunnelma. Ilta-aurinko syksyllä on upea :)

kirsihannele

Tunnelma tosiaan oli sen verran harvinainen ja erikoinen, että piti ihan kuvia ottaa :)

Kommentoi