Vuoren päälle tieni vie...

Kun olimme (minä ja tyttäreni) ottaneet altailla aurinkoa 2-3 tuntia ja uineet (huom. minäkin!!??), päätimme lähteä keskustaan.

Todiste uinnista :)

Ajatuksena oli mennä katsomaan köysirataa, jolla pääsee korkealle vuoren päälle. No sinnehän tie vei...

Jo alhaalta näki, kuinka pilvet "roikkuivat" vuorten päällä. Näytti synkälle, kylmälle ja vähän pelottavallekin, kuin jossain sadussa.

Päätettiinkin lähteä sinne ihan heti, eikä mietitä asiaa enää yhtään. Meillä oli päällä hellevaatteet; hameet ja topit. Liput ostettiin. 16€/kpl.

Sitten jonottamaan omaa "kapselia".

Pitää sanoa, että olin aivan ekstaasissa koko matkan ylös. Korvatkin menivät lukkoon. Maisemat olivat aivan mielettömät! Kuvia räpsin varmaan sata, jos en enemmänkin ja niin teki tytärkin. Kolme video-pätkääkin otin. En ole kokenut mitään vastaavaa. Niin hintansa arvoinen reissu. Onneksi kummallakaan meistä ei ole ahtaan-, korkean-, tai lukitunpaikan kammoa!

Perillä poistuimme vaunustamme. Voi että olimme korkealla! Me olimme siis niissä hellevaatteissa ja muilla oli vaatetus kuin Suomessa syksyllä. Me paleltiin. Ei siellä voinut olla. Oltiin aivan jäässä. Äkkiä jonottamaan vaunua ja takaisin maan pinnalle..

Matka oli upea kokemus, vaikka korvat olivatkin lukossa muutaman tunnin. Aivan huikeat maisemat. Oli todella vaikea valita kuvia matkastamme tähän postaukseen, kun ei 100 kuvaa viitsinyt ladata :). Monta niitä kuitenkin laitan, katso, jos jaksat!

 

Share

Kommentoi