Yksi lempiherkkuni

Crème brûlée on sekä minun, että mieheni herkku. Ostamme sitä aina, kun vain sitä Lidliin ilmaantuu. Sitä ei aina ole, mutta aika usein onneksi Lidlin lehdestä sitä bongaamme. Olen ohjeitakin tälle herkulle googlannut, mutta siinä vaiheessa, kun puhutaan kaasuliekillä pinnan sokerin polttamiseksi rapeaksi, olen sen unohtanut. On vain niin paljon helpompi ostaa valmiina. Kun tuo on vielä ostettunakin niin taivaallisen makuista. Syömme ne aina sellaisena päivänä, kun uuni on käytössä muutenkin. Laitamme ne sinne uuniin jälkilämpöön vähäksi aikaa, niin että sokeri sulaa.

Helppoa!

Pakkauksesta paljastuu kaksi annosta lasisissa kupeissa. Noita kuppejakin meillä on vaikka kuinka paljon. Koska ovat uuninkestäviä, olen tehnyt niissä muffinssejakin :). Olen käyttänyt niitä myös kynttilänalusina, vesivärien sekoituskuppeina, tarjouluastioina. Niitä voi todella käyttää vaikka mihin.

Pakkauksessa on myös nuo ruoko-/fariinisokeripussit, jotka levitetään vanukkaan päälle, ennen uuniin laittamista.

Meillä muksut tykkää syödä ne kylminä. Ohjeessakin oli, että voi syödä kylmänä tai lämpimänä. Me aikuiset kuitenkin tykätään niistä lämpiminä. Ihan herkkua. Namskis :). Tässä valmiina uuniin:

Jos, et ole koskaan ostanut, maistanut näitä, suosittelen. Tämän parempaa herkkua ei voi enää olla! Oikeasti, ovat vaan niin taivaallisen makuisia, vievät kielen mennessään!

Share

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Meilläkin tykätään! :)

kirsihannele

Hyvä :) On tosi herkkua nimittän :) Lurps

Minnea
Minnean muruja

Kiitti vinkistä! En ole näitä aikaisemmin Lidlistä osannut etsiäkään! Meilläkin tykätään creme bruleesta :)

kirsihannele

Ihan parhaita ovat! Meiltä kun on Lidliin matkaa 300m, niin aina välillä tulee käytyä :)

Minnea
Minnean muruja

Pitääpä ensi kerralla Lidlissä vilkuilla sillä silmällä ;) Meillä on muuten myös muutamia lasikippoja, jotka ovat tulleet jostain Lidlin jäkiruuasta. Ne ovat kuin pieniä laseja, ja niillekin on kertynyt kivasti käyttöä!

kirsihannele

Kierrätys kunniaan!! :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

No hitsi, en ole ostanut. Jsa lasikipot kuulostaa ihanalta, vaikka meillä on liikaa tavaraa jo muutenkin, mutta hamsterin luonteella mennään. Ehkä lidliin tässä joku päivä. :)

kirsihannele

Meillä on nytkin odottamassa paketti jääkaapissa :) Käy ihmeessä ostamassa!

Lilies
Lilies & Life

On hyviä, meillekin ostetaan välillä :) ja lasikipot on kiva kaupanpäällinen, ne on tosi monikäyttöisiä!

kirsihannele

Hyvä te! Oon niin samaa mieltä :)

Kommentoi