Ladataan...

*,*,,*,,*,,*,,S"
*,*,,*,,*,,W"
*,*,,*,,E"
*,*,,E"
*,T"
... ...G"
*,O"
*,*,,O"
*,*,,*,,D"
*,*,,*,,*,,"M
*,*,,*,,*,,*,O"
*,*,,*,,*,,R"
*,*,,*,,N"
*,* I"
*G
to all...

Tänään klo 00.00 se taas tapahtuu, vuosi vaihtuu. Kohta on siis jo vuosi 2018, wau! Mitähän vuosi tuo tullessaan? Onneksi sitä ei voi tietää. Toivotaan kuitenkin, että se olisi jokaiselle parempi kuin edellinen. Me vietämme uuden vuoden aaton ihan vain kotosalla, leppoisasti rentoutuen :) Mitä sinä itse aiot tehdä?

Tässä olisi ajatusta ensi vuodelle, kun tuon aina vain muistaisi:

Jokainen päivä tarjoaa mahdollisuuden
istuttaa pieni terho, josta saa
alkunsa mahtava tammi.

(⁀‵⁀,)
.`⋎´  ¸.•°*”˜˜”*°•.   
.`⋎´  ¸.•°*”˜˜”*°•. 
 

PS. kerkesimpa käydä tuhlaamassa Alkon 50 euron lahjakortin vielä tämän vuoden puolella :). Ensi vuonnahan alkoholivero jälleen nousee...Tälläiset sain (tosin 10 senttiä jouduin itse maksamaan) heh. Kaksi on alkoholitonta ja muista tulee vaikka kivoja lahjoja läheisilleni :)

Illalla sitten raketteja taas räiskyy vuoden 2018 alkamisen kunniaksi!! Kestetäänhän me se?!

─ ─ ─ ─ ─ ─ ▄ ▌ ▐ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▌
─ ─ ─ ▄ ▄ █ █ ▌ █ ░  ░ ░ DELIVERY OF HUGS ░  ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░▐
▄ ▄ ▄ ▌ ▐ █ █ ▌ █ ░ ░ ░ FOR EVERYONE! ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░▐
█ █ █ █ █ █ █ ▌ █ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▌
▀ (@) ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ (@)(@) ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ (@) ▀ ▘

SIIS HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2018 JOKAISELLE!!!

 

Share

Ladataan...

Meillä tehdään juustopöytä kerran tai kaksi vuodessa. Yleensä kyllä vain kerran tässä laajuudessaan. Voi olla, että sitten pienempänä versiona toisen, kolmannenkin kerran. Jouluna meillä oli juustöpöytä. Tytär halusi rakennella sen täysin yksinään. Hänellä oli omat suunnitelmat sen toteuttamiseen. Mielelläni annoin hänen tehdä  (yksi homma minulta pois). On välillä kiva käydä valmiiseen.....

Upeahan siitä tulikin. Jokainen palanen; juusto,  keksi, hedelmä oli tarkoin aseteltu omalle paikalleen. Paikka oli myös harkittu. Siitä tuli tyylikäs, syötävän näköinen, herkullinen, taidokas...siis niin upea!

Kovin terveellisiä juustot eivät ole paljon ja usein syötynä ja kaloreitakin niissä mokomissa on ihan liikaa. Onneksi tämä herkku on harvinaista, ei ihan joka viikkoista :)

Mitäs tykkäät? Syödäänkö teillä tälläisiä usein vaiko ei koskaan?

 

 

 

 

Share

Ladataan...

Vielä, kun on hyvin muistissa, mitä jouluna tuli syötyä, nyt tarkoitan pelkästään makeita herkkuja, kirjoitan ne ylös. Muistoksi itselleni, jos joskus en muista mistä pidän :D.

Kerro kommenttiboxissa, jos sinulla on jokin tai moniakin samoja juttuja tai jotakin mitä minulla ei ollut ollenkaan tai sitten mitä näistä et ehdottomasti ottaisi jouluusi :)

Minulla on perussetti, joita on aina oltava, ihan aina. Ilman niitä joulu ei tunnu joululta, niin se vain on! Sitten saatan tehdä jotain ihan uutta, kuten tänä vuonna vadelmapikkuleivät ja jouluhalko.

Nyt sitten ne asiat, jotka tekevät joulusta minun jouluni. Aloitan ehkä sellaisesta vanhimmasta herkusta, jonka muistan ja ne ovat Juliat, ehdottomasti. Niin kauan kuin muistan on Juliat kuuluneet jouluuni ja tulevat kuulumaan!

1. JULIAT

2. JOULUTORTUT

Ihan pakkohan näitä on paistaa ja saada se hyvä tuoksu kotiin. Onko kuitenkin ihan pakko polttaa sillä kuumalla luumuhillolla suu joka vuosi? Enkö millään opi odottamaan hillon jäähtymistä?

3. PIPARIT

Niitä on myös leivottava, vaikka ihan pieni satsi. Se ihana piparintuoksu, joka täyttää kodin, siitä se joulu alkaa muotoutumaan.

4. VIHREÄT KUULAT

No kieltämättä vihreiden lisäksi tulee aina ostettua se rasia, jossa on kaikenvärisiä kuulia...nekin ovat vain niin...aah!

5. PIIMÄKAKKU

Minusta on alkanut tuntua, että minä nykyään itse syön tämän kakun (muutamassa päivässä). Ihmekös housuja aina kiristää joulun jälkeen. Nytkin on tasan viisi palaa jäljellä. Enkä oikeasti usko, että kukaan muu on syönyt tätä....huhhuh..

6. LUUMUKIISSELI JA KERMAVAAHTO

Tämä on niin ihana jälkkäri kaiken raskaan päälle. Tämähän ihan tuntuu keventävän oloa :D (kuinka sitä voikaan valehdella itselleen)

7. KONVEHDIT (JA KAIKENLAINEN SUKLAA)

Ihan MUST.

 

Share

Ladataan...

Kukat taitaa olla yksi lempiaiheeni ja -kuvauskohteeni. Tykkään ihan älyttömästi kukista. Varsinkin talvisin ne tuovat iloa ja piristystä, jopa sisustukseen. Jaksan katsella kimppua vaikka äärettömiin saakka. Se ihana tuoksu....

Talvella saatu kukka on aarre!

 

Share

Ladataan...

Jokunen vuosi sitten tilasin Dinersin pisteillä tälläisen kauniin lasienkelin. Silloin oli joulukuu ja sain sen ennen joulua itselleni. Sopi niin hyvin siihen joulunalustunnelmaan. Kun joulu sitten meni, en halunnutkaan pitää tätä pelkkänä jouluisena enkelinä. Halusin sille arkikäyttöön sopivat tehtävän. Enkelihän on samalla rasia, jossa on kansiosa. Säilytysrasia on aika pieni, joten mitään isoa käyttöä ei sille voinut keksiä. Huulirasvat! Huulirasvoista vielä ne puikkotyyliset! Ne sopivat sinne loistavasti. Siitä lähtien tämä ihana lasienkeli on ollut jokapäiväisessä käytössä ja paraatipaikalla, koska sehän säilyttää huulirasva-addiktin rasvoja sisällään :D. Ihana lasienkelini ღ ღ

 

Share

Ladataan...

Aatonaattona, kun paistoimme pipareita kahdestaan miehen kanssa (tytär oli jo salilla ja poika nukkui vielä), sanoi mies haluavansa koristella piparit sillä valkoisella sokerimassalla. Paistamisen jälkeen hän sitten menikin kauppaan sitä ostamaan ja haki samalla reissulla tytönkin kotiin.

Tytärkin halusi koristella:

Kun mies sitten vuorollaan kävi koristelemassa niitä (meillä oli vain yksi tuubi sitä massaa) ja tyytyväisenä poistui katsomaan telkkaria tuon harvinaisen taiteellisuuspuuskan jälkeen, oli minun ihan pakko mennä kurkkaamaan mitä mies oli saanut aikaan:

Uskotteko, että sain ihan älyttömän huutonaurukohtauksen?! Kyyneleet valuivat silmistä ja minä vain nauroin ja nauroin kippurassa. Tiedättekö, olen ihan varma, että hän suunnitteli, harkitsi, mietti ja mittaili. Pisti kaiken tarmonsa ja mielikuvituksensa peliin saadakseen aikaan tuon. Siis ihan super-suloinen, järkyttävän ja säälittävän ihana, ihan paras!!!! Vain mieheltä onnistuu. Ihan oikea kondiittori :D

Joulun parhaat naurut!

No, ei nämä seuraavatkaan miehen taiteelliset luomukset kauaksi tuosta ensimmäisestä jääneet :D. Onneksi maku on sama.  Se ei muutu, vaikka olisi hassu koriste päällä :)

 

Share

Ladataan...

Näin joulun juhlapäivät hupenevat yksi toisensa jälkeen. Nautitaan silti viimeiseen tuntiin ja hetkeen asti tästä joulun tunnelmasta, tuoksuista, ruuista, herkuista. Niin, että jaksamme taas odottaa vuoden ennen seuraavaa joulua!

Tässä tulee kolmas jouluinen lempilauluni:

Share

Ladataan...

Jouluaatto, se lasten hartaasti odottama päivä oli ja meni...Nyt nautitaan saaduista lahjoista, perheestä, sukulaisista ja ruuista ilman jouluaaton jännitystä. Nyt voidaan vain olla ja rauhoittua, nauttia! Joulusuklaa maistuu niin hyvälle lukiessa kirjaa, hups sitähän menee paljon, jos koko kirjan lukee  :-)

Tässä toinen lempijoululauluistani, joka sopii niin tähän jouluaamuun, joka myös saa kyyneleet virtaamaan kasvoillani:

Share

Ladataan...

 

Tänään se on se kauan kaivattu ja odotettu jouluaatto. Itse olen syntynyt tänään, joten viettäisin synttäreitäni, jos ei aina olisi jouluaatto juuri silloin :D. Jätetäänpä jälleen kerran välistä ne ja vietetään joulua, mielellään rauhallista joulua kera sukulaisten, perheen, kera hyvien jouluruokien ja -herkkujen. Kenties pukki muistaa kilttejäkin :)

Tänään saan avata myös Itävallasta saapuneen paketin :). Tätini miehensä kanssa nuo lahjat minulla keräsivät. Heillä oli ajatuksena hankkia yksi lahja/kk läpi vuoden niin, että niitä olisi sitten 12 kpl. Niitä on kuitenkin 13 kpl. Ehkä Itävallassa on 13 kuukautta :D

RAUHALLISTA JOULUA SIIS KAIKILLE.

Sain muuten synttärionnittelut vanhemmiltani Kanarian saarilta ❤️. Kuvassa onnittelut ja kummankin varpaat ❤️

Tässä yksi lempijoululauluistani, joka saa aina silmäni vuotamaan (jo lasten koulujen joulujuhlissa tämä oli lapsilleni tuttu juttu, että äiti itkee ja pyyhkii silmiään):

Share

Ladataan...

Mä en jaksanut enää, en. Aukaisin myös huomisen luukut. Ärsytti ne kaksi järkyttävän isoa meikkikalenteria, jotka eivät mahtuneet minnekään. Ne eivät sopineet mihinkään pystyyn, kuten joulukalentereita pidetään, eikä ne sopineet vinoon, eikä pitkälleen, eikä kallelleen. Ne olivat aivan liian isot joka paikkaan. Ne olivat vain tiellä. Tuolin päällä ne sitten olivat suurimman osan ajasta, välillä tai aika usein vaatteiden allakin. Nyt ne ovat roskiksessa, JIHUU!! En siis aukaissut huomisen luukkuja malttamattomuuttani, vaan kyllästymisen takia. Juu, ei ikinä enää meikkijoulukalentereita minulle. Menen mieluummin kauppaan ja ostan mitä tarvitsen. Näin teen.

Viimeisistä luukuista kuitenkin ilmestyi seuraavaa:

Tässä Biothermin kalenterista tulleet voide ja puhdistusmaito. Minulle voide ja tyttärelle puhdistusaine.

Lumenen kalenterista tulivat:

Värilliset tehotipat, minulle nämä :)

Geelimäinen kasvonaamio tyttärelle. Näin saatiin jaettua viimeisetkin tuotteet sulassa sovussa :)

 

 

 

Share

Ladataan...

Kun vanhin tyttäreni (27v) tuossa marraskuussa soittele hädissään minulle, että hänen kuulokkeensa ovat kadonneet ja hänen elämästä ei tule mitään ilman musiikin kuuntelua lenkillä jne. Tokihan äidin sydämestä riipaisi :) ja täyttävauhtia kaupaan ostamaan uusia. Merkki piti olla Sony ja valkoiset. Löytyi! Kassan kautta ja ulos. Sitten toiseen kaupaan ruokaostoksille. Kun olimme toisessa kaupassa tuli tyttäreltäni puhelinsoitto, että ne olivatkin löytyneet kaverin luota, kaveri soitti juuri. Höh, nyt minulla on ostettuna turhaan kuulokkeet. Voisin tietty palauttaa ne, mutta päätin, että asuuhan meillä kotona kaksikin nuorta, jotka tarvitsevat tälläsiä. Nämä kuitenkin päätyvät nyt pojalle, koska tyttärelle on jo paketissa hänen toivomansa langattomat! ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ Hiljaa hyräilen joululauluja ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ja hymyilen. On vuoden ihanin aika käsillä aivan pian. Aika antaa, aika nauttia, aika rauhoittua...on Jouluaatonaatto!

Kohta kaikki lahjakätköt tyhjennetään ja kannetaan kuusen alle. Näin meillä edetään lahjojen kanssa. Joulupukki ei enää meille tule :)

 

Share

Ladataan...

Lyhyesti luukkujen sisällöt, ihan vain muistoksi itselleni ensi vuotta varten; ei enää yhtään meikkikalenteria, ei koskaan. Ihan vain, että muistaisin sen myös vajaan vuoden kuluttua...

Tyttären kanssa yhä jaamme kalenterien sisällöt :). Se toimii. Kertaakaan ei ole tarvinnut "riidellä", että kumpiko ottaa kummankin.

LUUKKU 18:

Lumenen kalenteri: Silmänympärysgeeli. Minulle tämä.

Biotermin kalenteri: Kuorintamaito sitrusöljyllä. Tytär otti tämän.

 

LUUKKU 19:

Lumenen kalenteri. Kirkastava ja siloittava kosteusvoide. Minulle tämä.

Biotermin kalenteri: Vaahtoava puhdistusaine. Tytär otti tämän.

LUUKKU 20:

Lumenen kalenteri: Vaalea roosa geelilakka. Yhteinen.

Biotermin kalenteri: Huulivoide, minulle.

LUUKKU 21:

Lumenen kalenteri: Meikinpoistoaine vedenkestävälle meikille. Tyttärelle.

Biotermin kalenteri: Käsi- ja kynsirasva. Minulle.

LUUKKU 22:

Lumenen kalenteri: Primer ripsivärille. Tämän otin minä. Tytär sai primerin luomivärille jo aikaisemmin.

Biotermin kalenteri: Öljyinen seerumi. Tyttärelle.

 

 

Share

Pages