Ladataan...

Kuten olen jo aikaisemminkin kertonut, tykkään käydä aina kirkossa/kirkoissa ulkomaanmatkoilla. Ne ovat niin erilaisia kuin Suomen kirkot. Kun avaa kirkon oven, on kuin astuisi ihan eri ulottuvuuteen parilla askeleella. Yhtäkkiä olet hämärässä, hiljaisessa, viileässä ja upeassa maailmassa. Taakse jäi hektinen, kuuma, meluisa ja pölyinen katu.

Hiljaa katselet ihmetellen ympärillesi. Kuinka kaunista. Ihania patsaita, tauluja, ikoneja ja maalauksia joka puolella. Ei voi kuin ihailla!

 

Share

Ladataan...

Auringon laskiessa on kiva mennä kävelylle, kun ei paahde ole enää niin polttavan kuuma. Matkallemme sattui useampikin hylätty autiotalo. Olisipa ollut niin kiva tietää talojen kohtalo! Miksi ne on hylätty aikoinaan? Ovatko asukkaat jo kuolleet? Nuoret muuttaneet kaupunkiin? Velkaantuminen? Vararikko?

Mielenkiintoista olisi ollut myös tietää keitä niissä on asunut? Millaista elämää he viettivät? Vastaukset jäivät saamatta, vahinko.

Tontit olivat heinien, kaktusten ja kissojen valloittamia...

 

Share

Ladataan...

Tänään kävelimme yli 30 asteen helteessä keskustaan. Oli tiukkoja ylämäkiä ja leppoisia alamäkiä. Hiki oli aivan hirmuinen. Etsimme Pink Woman vaatekaupan (jossa olin viime lokakuussa Kosilla). No en sieltä nyt paljon löytänytkään; pari alennusmekkoa ja alennuspaidan. Kävi vielä niin, että pusero olikin loppujen lopuksi ilmainen, koska siellä oli tarjouksena; ota kolme, maksa kaksi alennustuotetta. Hyvä tuuri :). Mies istui lähibaarissa sen ajan. Se olikin kiva baari. Hauskaa siellä oli pianopenkki:

Vessa oli siisti ja söpö. Siellä oli kivoja yksityiskohtia:

Muutenkin baari oli mukavan näköinen. Tykkäsin. Pink Woman ostospussi oli aivan tuolin värinen :):

Lopuksi vielä ostokseni Pink Womanista:

 

Share

Ladataan...

Kävimme eilen iltakävelyllä täällä Samoksella ja yhtäkkiä mieheni hihkaisee, että täällä on vadelmia. Kuvasin tietysti kuumuudessa pieneksi jääneet vadelmat:

Kohta mieheni jo huuteli, että täällä on lisää, mutta osa on mennyt jo piloille. Menin katsomaan...vielä mitä, eihän nämä vadelmia olekaan, vaan karhunvatukoita :D. Pieneksi kuitenkin kuumuudessa jääneitä! Tai sitten kasvu on vielä kesken :)

 

Share

Ladataan...

Kun astuimme koneesta ulos, päällemme laskeutui välittömästi helleaalto, joka sain hien virtaamaan. Hiki on ollut siitä lähtien päällä. Opas sanoi, että lämpöä on tiedossa koko viikoksi yli 30 astetta, joten hiki tulee myös virtaamaan. Pitäisi juoda yli 3 litraa/päivä. 

Bussimatkalla oli upeat maisemat:

Hotellimme on aivan ihana. Rakastuin siihen heti!

Kapean tien ylitys ja ranta on siinä:

Hotellilla on kaksi allasta, lisäksi lapsille myös omansa:

Eiköhän me viikko täällä viihdytä! <3

Share

Ladataan...

Kun tämä ajastettu juttu tulee, olemme itse parhaillaan lentokentällä. Kone lähtee tunnin päästä. Vietämme viikon siis Kreikassa, Samoksen saarella. Uusi tuttavuus minulle, meille. Kohti lämpöä siis mennään. Viimeinen kesälomaviikko on alkanut. Pyrimme kyllä ottamaan siitä kaiken ilon irti, että jaksaisi talven yli!

Kirjoittelen varmastikin sieltä pieniä juttuja kuvineen, kun yleisissä tiloissa kerran on ilmainen wifi.

Nyt siis matkalla näihin maisemiin ja hotelliin. Viihdytään varmasti <3:

 

Share

Ladataan...

Täällähän Flamingossahan me nyt ollaan. Superior-huone aamutakeilla ja tossuilla. Teet ja kahvitkin kuuluu hintaan:)

Kun saavuimme tänne, menimme ensimmäisenä Jumboon. Arvatkaa kumpi halusi :D?

Mies odotteli kaupan edessä, kun kävin Mangossa. Vielä piipahdin Gina Tricotissa ja Espritin kaupassa. Ostoksista myöhemmin oma postaus:)

Sitten kävimme pienesti syömässä Amarillossa, koska kummallakaan ei ollut nälkä.

Nyt sama kuvina :D

Huomenna sitten lennetään Samoksen saarelle!!

Share

Ladataan...

Kun heinäkuussa olimme Sunny Beachilla, tein hyvän löydön paikallisesta Lidlistä :). Suomessa en ole tätä suihketta Lidlissä tavannut tai sitten en voin ole huomannut...Joka tapauksessa tämä oli tosi hyvä löytö. Pullo maksoi 1.20 levaa eli 0.60 euroa eli ei juuri mitään. Olisipa Suomessakin hinnat tätä luokkaa!

Meistä on hauskaa ulkomailla bongata Lidl. Käymme niissä kiertelemässä ja itkemässä, miksi meillä Suomessa on niin paljon kalliimmat hinnat. Paljon on samoja tuotteita, mutta sitten on aivan erilaisia. Viinit ja muut kirkkaat alkoholijuomat kuuluvat myös Lidlin valikoimiin ulkomailla.

Tämä suihke auringon säteitä/kuivumista, haperoitumista vastaan, joka siis maksoi 60 centtiä, lähtee ehdottomasti mukaan Kreikkaan huomenna. Käytin sitä jo Bulgariassa suojaamaan hiuksia paahtavalta auringolta. Niin aion tehdä Samoksen saarellakin.

 

Share

Ladataan...

Tänään laitoin jalkaani tälläiset punaiset kangaskengät, jotka ostin Prisman alennusmyynnistä hintaan 5 eur. Kerroinkin jo täällä  viime viikon Prisman kenkälöydöistä. Koska ne tuossa jutussa olleet valkoiset kangaskengät olivan niin hyvät jalassa, kävin ostamassa punaisetkin :). Hinta siis 5 eur/pari. Niin halpaa, kerrankin!

Puseroksi yhtä punainen Espritin paita, jossa hihat voi tampeilla kääriä lyhyemmiksi. Jalkaan sitten vain mustat housut. Niillä mennään tämä päivä töissä. 

Kotona kuitenkin vaihdan vaatteet töistä päästyä, sillä lähdemme reissuun, sinne Kreikan Samokselle. Jihuu!!!

Takiksi valikoin vuosia sitten Sokokselta hankkimani nahkatakin. Aitoa nahkaa siis, ei hiottavaa ja vuosien mittaan murentuvaa keinonahkaa. Musta tuubihuivi on New Yorkerilta, vaikkei sitä juuri erota mustasta takista :).

 

Share

Ladataan...

Muistan, kun ostin tämän lyhdyn. Olin silloin nuorena tyttönä kirjapainossa töissä (ensimmäinen vakituinen työpaikkani muuten :)). Sinne tuli joku kaupparatsu myymään näitä lyhtyjä. Ihastuin oitis tuohon sini/beigeen lyhtyyn. Hinta oli aivan liian kallis minulle, mutta otin sen kuitenkin. Se on kulkenut mukanani muutosta toiseen. Yhä se löytää paikkansa meiltä. Nyt se on parvekkeella.

Kuvasin sitä valoissa ja hämärtyvässä illalla, kuin ihan pimeässäkin. Tuskin siitä luovun koskaan. Muistan vieläkin, kun kauhistuin sen hintaa...huh.

 

 

Share

Ladataan...

Aikaisemmin jo kerroinkin näistä minilasipulloista täällä, joissa oli mehua (tuliaiset muksuille Mallorcalta toukokuussa 2017). Tein toisen postauksen näistä ihan sen takia, kuinka kukkia vaihtamalla voi saada taas erilaisen fiiliksen ja tunnelman. Kukat voi valita sisustuksen mukaan, jopa oman asunsa mukaan. Ruokapöydälle kattauksen sävyyn. Niin paljon eri variaatioita.

Tuossa aikaisemmassa postauksessa oli valkoiset kukat, nyt pinkit. Ihan vain luonnosta kerättyjä. Ihanat pullot <3

 

 

 

Share

Ladataan...

Ainoa syy minulla ostaa alkusyksystä tai loppukesästä (ihan miten vain) kesäkenkiä, on raha. Kyllä niitä varmaan voi pitääkin vielä, kunhan tulee päivä, jolloin ei sada. Kangaskengät kun eivät sitä sadetta oikein kestä. Vaaleat kengät myös menevät likaisiksi helposti sateella, kurasta, kävellessä lentävistä pisaroista.

Kun tällä viikolla kävin ihan vain meidän Prismassa, tein sieltä kenkälöytöjä. Kengissä oli monta alennuslappua päällekkäin ja lopullinen hinta oli viisi euroa/kenkäpari. Ajattele 5 euroa!! Eihän se ole enää hinta eikä mikään. Kengät ovat kuitenkin ajattomat, kuten yleensäkin Prisman vaatteet. Menevät hyvin ensi kesänä ja jopa vielä tänä alkusyksynäkin, säästä riippuen.

Minusta nämä olivat hyvät löydöt. Olin tosi tyytyväinen:

 

 

 

Share

Pages