Testissä Davinesin hiustuotteita + ARVONTA

Mutsilook

*Yhteistyöpostaus*

Ja Davinesin tuotteiden ylistys jatkukoon blogissani!

Kirjoitin jo aikaisemmin merkin NOUNOU-hoitoaineesta, joka on mielestäni ehdottomasti paras hoitoaine, jota olen koskaan kokeillut. Tämän takia minun on oli myös helppo suostua, kun minulle tarjoutui tilaisuus testata lisää Davinesin tuotteita. Olin erityisesti kiinnostunut kokeilemaan, hullaannunko tuotemerkin muihin tuotteisiin yhtä lailla kuin hoitoaineeseen.

Testipakettiini kuului Davinesin uusi extra voimakas hiuslakka, hiuspuuteri, hiusöljy sekä hiustyyppini mukaan valittu shampoo. Olen nyt testaillut tuotteita ja tässä kokemukseni:

Davines MINU-Shampoo

Shampoo on tarkoitettu erityisesti värjätyille hiuksille. Se lupaa hellävaroen pestä värjätyn hiuksen, jolloin väri säilyy parempana ja hiuksen kiiltävinä pidempään. Hiusteni värjäyksestä on jo jonkin aikaa, joten värin säilymisen parantamiseen en valitettavasti osaa kommentoida ennen seuraavaa värjäykertaa. Kiiltävyys sen sijaan on asia, johon minulla on sanottavaa.

Minä en nimittäin aina halua pestä hiuksiani niin shampoolla kuin hoitoaineella. Pesenkin välillä hiukseni ainoastaan shampoolla ja laitan pyyhekuivien hiusten latvoihini öljyä. Luonnonkiharat hiukseni ovat jääneet kuitenkin usein näiden pesukertojen jälkeen karkeiksi ja pörröisiksi - kiilto on puuttunut täysin. MINU-shampoolla pestessäni en kuitenkaan huomaa läheskään niin suurta eroa hoitoaineen skippaamisessa. Tietenkään lopputulos ei ole ihan sama kuin pitkällä kaavalla, mutta kiiltoa ja pehmeyttä hiuksiin tulee ilman hoitoainekäsittelyäkin. Toisen plussan annan shamppoolle siitä, että jo pieni määrä tuotetta vaahdottuu todella hyvin. Shampoon annostelun kanssa kannattaa kuitenkin olla varovainen, sillä minä puristin ensimmäisillä kerroilla vahingossa ainakin ihan turhan paljon shampoota kädelleni. 

Erityisesti NOUNOU-hoitoaineen kanssa tämä shampoo on täydellinen pari!

Davines OI Oil (hiusöljy)

Olen käyttänyt melkein kymmenen vuoden ajan Paul Mitchellin Super Skinny seerumia hiusteni latvoihin jokaisen pesukerran jälkeen helpottamaan kammattavuutta ja lisäämään kiiltoa. Tuote on kuitenkin nyt aivan lopussa, joten oli mukavaa saada vertailuun aivan uusi tuotemerkki. Davinesin roucou-öljy lupaakin myös poistaa pörröisyyttä, stimuloida hiusten kasvua ja antaa hiuksille kiiltoa. Tämän lisäksi öljy hoitaa, kosteuttaa sekä ravitsee hiusta.

Minun täytyy myöntää, etten näe tuotteissa suurta eroa. Kummatkin siloittavat, kiillottavat ja helpottavat kammattavuutta, mutta eivät jätä öljyistä tai likaisen näköistä lopputulosta. Davinesin hiusöljyssä on myös ihanan yleellinen tuoksu ja pumppupullolla on helppo annostella tuotetta kämmenelle haluttu määrä.

Davines More Inside extra stong hairspray (hiuslakka)

Hiuslakka lupaa kovaakin kovempaa pitoa, mutta samalla luonnollisesti liikkuvan lopputuloksen. Tämä lupaus arvelutti minua aluksi. Voiko oikeasti lakka samalla antaa pitoa ilman, ettei se muodosta päähäni tönkköä hiuskypärää? Samalla mielessäni pyöri vääjämättä ajatus lakkojen yleisesti kovista hajuista, minkä takia en ole koskaan ollut hiuslakan suurkuluttaja. Erityisesti nyt kun hajumieltymykseni on skaalautunut hurjasti alaspäin pohdin, tulisiko lakalle oikeasti edes käyttöä arjessani.

Voi kuinka olinkaan väärässä! Ensinnäkin tämä hiuslakan tuoksu on mieto, voisin sanoa jopa hempeä. Lakka on hyvin hienojakoista ja se ei todellakaan jätä hiuksiani tönköksi. Lakan lopputulos on kevyt ja ilmava, mutta se pitää kuitenkin suortuvat ojossa ja kampauksen (minun tapauksessa letin tai ponnarin) siistinä.

Hiuslakka olikin ehkä tämän tuotepaketin suurin yllättäjä, sillä olen nyt käyttänyt lakkaa päivittäin, eikä loppua näy. Tuotteen pakkaus on myös niin kaunis, että sitä on mielellään pitänyt esillä kylpyhuoneemme hyllyssä.

Davines More Inside dry texturizer (hiuspuuteri)

Tätä tuotetta odotin eniten. Hiuspuuteri tai kuivashampoo ovat aina olleet pelastukseni niinä päivinä, kun haluan lintsata yhden päivän hiustenpesusta tai esimerkiksi lapsen kanssa aikani ei riitä hiustenpesu ja –kuivaus ruljanssiin. Viimeiset kuivashampooni ovat kuitenkin jääneet pölyttymään hyllylle, sillä niissä on ollut aivan liian tujakka haju. Näitä tuotteita suihkutellessa olen rynnännyt usein kylpyhuoneesta pois henkeäni pidellen olohuoneeseen hengittämään raikkaampaa ilmaa. Kylpyhuoneeseen ei myöskään ole ollut asiaa seuraavien minuuttien aikana varsinkaan lapsen kanssa, sillä haju on ollut niin voimakas.

Davinesin hiuspuuterissa on kuitenkin hiuslakan tavoin todella miellyttävä tuoksumaailma. Tuotetta voi suihkia hiusten juureen, pöyhiä sormilla hiuksia niiden juuresta ja harjata vielä lopuksi mahdollisesti ylimääräinen tuote pois. Lopputulos on puhtaan näköiset ja tuntuiset hiukset, jotka ovat saaneet myös juureen mukavasti nostetta tuotteen avulla.

Minulla on myös ilo arpoa lukijoideni kesken yksi More Inside hiuspuuteri&hiuslakka -setti. Voit osallistua arvontaa kommentoimalla tähän postaukseen, mikä ominaisuus on sinulle tärkeintä hyvässä hiuslakassa.  Arvontaan on aikaa osallistua ke 22.3.2017 klo 23:59 asti. Torstaina arvon voittajan ja ilmoitan hänelle myös henkilökohtaisesti, joten muistakaa lisätä kommentteihinne sähköpostiosoitteenne.

Onnea arvontaan!

 

INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN'

 

Kommentit

Nipsutoosa (Ei varmistettu)

Paras lakka kiinnittää joustavasti ja tahmaamatta, antaa _kevyesti_ kiiltoa, on maksimissaan hentoisesti hajustettu, ehkä vähän hoitaakin ja suojaa auringolta. :)

pauii (Ei varmistettu)

Hiuslakan paras ominaisuus on ehdottomasti tukeva pito. Tukkani on paksu ja karkea, eivätkä hentoiset ja kevyet lakat tee sille mitään. Kammoan tönkköä hiuskypärää yhtä paljon kuin sinäkin, joten sopivan tuotteen löytäminen on ollut haasteellista. Tähän kun lisätään vielä herkkä nenä, on täydellistä komboa vaikea löytää. Siksi kommenttiesi perusteella kiinnostaisikin testata tätä Davinesia :)

Pumpulipupu (Ei varmistettu)

Hyvän hiuslakan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat mielestäni pito, tahmaamattomuus ja miellyttävä, mieto tuoksu. Ei mikään keinotekoinen kemikaalimainen vaan luonnollinen, ehkä jopa makeahko tuoksu.

Teija H (Ei varmistettu)

Lakan pito ja tahmaamattomuus!

Katriiiiina (Ei varmistettu)

Hyvässä lakassa on joustava pito, se kuivuu nopeasti ja tuoksuu miedon hyvälle.

JennaO (Ei varmistettu)

Se, että aamuinen lakkaus kannattelee kampausta koko päivän!

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Lisää hallittavuutta, mutta pitää hiukset pehmeinä. Vähän sellainen barely there, mutta tekee juuri sen mitä tarvitsee. 

Ihanat kuvat! <3

Tiivi (Ei varmistettu)

Kyllä se on pito!

Asta O. (Ei varmistettu)

Hiuslakassa tärkeintä on pitävyys ja mieto tuoksu.

Elise H. (Ei varmistettu)

Tärkein ominaisuus on hyvä pito, ja mieto tuoksu on aina plussaa :)

Xeveliina (Ei varmistettu)

Hiuslakan tärkein ominaisuus on täydellinen pito, joka kestää koko päivän!

Minnea
Minnean muruja

Tärkeintä on pito ja miellyttävä tuoksu :) Olisipa ihana päästä testaamaan näitä!

Alohair
Alohair

Hienojakoisuus, huomaamattomuus, pito ja luonnollinen kiilto.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.