Makeup Wakeup

my view

Kevään meikkitrendiä voisi kuvailla sanoilla luonnollinen, hehkuva, kuulas, kermainen, kirkas, valoisa ja eloisa.

Loistava tapa saada tämä illuusio nuoresta, terveestä ja hehkuvasta ihosta on käyttämällä voidemaisia tuotteita.  Monet naiset kuvittelevat pelkän  aurinkopuuterin antavan hehkua kasvoille. Aurinkopuuteri ei kuitenkaan kirkasta ihonväriä niin kuin poskipuna. Puuteri näyttää helposti myös siltä kuin se olisi kerroksena ihon päällä, voidemainen rouge sen sijan antaa vaikutelman kuin se olisi osa ihoa.  

Kostea ja kimmoisa iho on terveen ihon merkki, sitä nyt meikillä korostamaan :)

 

Nämä Clarinsin voidemaiset poskipunat houkuttelevat...tästä löytyy kolme ihanaa sävyä, lopputulos on luonnollisen hillitty. tai noh, oikein levitettynä siis :)

Raikkaan meikin salaisuus pätee juuri siinä että tuotteita ei laiteta liikkaa. Raskas meikki tekee raskaan oloiseksi! Meikin tehtävä on keventää kasvojen juonteita ja raikastaa. Meikki tulisi näyttää siltä kuin se olisi omaa ihoa eikä siltä kuin kasvoilla olisi naamari :)

Shiseidon Colour stick rougea on ihastuttava vaihtoehto tämän pehmeän kermaisen lookin loihtimiseen. Sticki  ei jätä ihoa hohtavaksi vaan antaa kasvoille kaunista hehkua. Lopputulos on luonnollinen ja iho ihanan kosteutetun näköinen.

 

Isadoralla on myös Glow stick valikoimassaan. Vaalealla sävyllä voi tehdä ihanasti kasvojen  korostukset.

Voidemaisia poskipunia löytyy myös purkeissa esim. Youngbloodilla ja varmasti  joka kosmetiikka sarjalla on näitä. 

Kukaan ei  kiellä käyttämästä voidemaista rougea  myös luomilla, huulilla...ihan mihin vaan :)  mikään ei ole kiellettyä kunhan se toimii ja näyttää hyvälle!!

 

Clarinsilla on myös syötävän ihanan näköisiä luomivärituubeja ja väritkin ovat aivan nappiin.   Kuulemma nämä toimivat luomilla kuten primerit..eli meikki pysyy paikallaan koko päivän. Värivaihtoehdot ovat vaaleita ja pigmenttiä niisä on varovasti...mielestäni parempi näin jotta lookki olisi mahdollisimman naturel :)

 

Houkuttelevaa :)
 kuvat: google kuvahaku

 

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

täytyypä kokeilla!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.