OPI's New York City Ballet Collection

my view

Palstani ja minä kärsimme kodittomuudesta ja inspiraatiokadosta. Sen verran sekaisin olen minä ja asuntoni että lähdin töihinkin ilman ripsiväriä- sitähän ei vain voi unohtaa! noh, muutto on prosessi...sen olen moneen kertaan saanut kuulla! Ahdistukseni vie minua/muuttoa kovaa vauhtia eteenpäin, joten eiköhän tästäkin selvitä :) Sopeutuminen uuteen on sitten aivan eria asia! :)

Puhuttiin tuossa siskoni kanssa kauniista morsiuskynsistä. Ehdotin hänelle geeli lakattuja kynsiä, eli hybriidilakkausta. Ehkä se näistä nykypäivän menetelmistä olisi se paras vaihtoehto kestävään lakkaukseen sillon kun kynsiä ei halua pidentää.

 Hyviä/kestäviä/kauniita tavallisia lakkoja löytyy monia. Ihastuin OPIn New York City Ballet Collectionin väreihin...olin juuri ajatellut jotain tällaista..ja jos tuon ballerinafiiliksen saa kaupanpäälle niin ai että :)!!!

 

Kaunis vanhanajan roosa.

Yllättävän värinen tämä vihertävä lakka on kynsillä..likes!

Värikkäiden lakkojen jälkeen tällainen neutraali väri näyttä aivan upealta! Olen ihastunut :) ja olisiko kuvassa ihana Frida Gustavsson, olenkin ehkä kaukaista sukua hänelle :))

 

 

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

kukapa tietää :) ???? oj ihania lakkoja ,tosi kiiltäviä. Taidan mennä laittamaan !

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.