Asikaine lentää sun uniin

Yöelämäni on ajoittain aika vilkasta. Siis ei mitään sellaista bailumeininkiä. Mutta saatan kävellä unissani, säpsähtelen rajusti hereille, välillä juttelen ja usein näen tapahtumarikkaita ja värikkäitä unia. Toissa yönä olin kiroillut unissani (no kun passi oli hävinnyt!).

Tänä syksynä uniini ovat alkaneet tunkeutua lilyläiset ja muutama yö sitten sain vieraita Tampereelta. Pääsin tutustumaan Asikaiseen perheineen.

Olin unessa käymässä pappani luona. Hän asuu isossa rintamamiestalossa ja yllättäen siellä oli muitakin vieraita: Asikaine, hippi ja heidän lapsensa. Laittelivat siinä ruokaa ja olivat muutenkin kuin kotonaan. Juttelimme asuntolainoista ja puutalojen hinnoista Helsingissä ja Tampereella. Hyvää seuraa olivat manselaiset.

Pian lähdin käymään ulkona ja huomasin, että pappani auto (jollaista hänellä ei ole ollut enää moneen vuoteen), oli jäänyt jalkakäytävälle siten, että aura-auto ei mahtunut sen ohitse. Vaikka auton avain roikkui jostain syystä nauhasta kaulassani, en ryhtynyt siirtämään autoa itse. Tulin siihen tulokseen, että tähän hommaan tarvitaan Nekalan muijaa. Soitin siis Asikaisen apuun.

Ja kas: Kävi kuten Sinkkuelämää-sarjan viimeisessä jaksossa. Asikaisen etunimi paljastui puhelimeni näytöltä. Se on Saija! Tässä vaiheessa lienee hyvä korostaa, etten ole koskaan tavannut Asikaista. Jos hänen etunimensä todella on Saija, niin tämä on jo vähän pelottavaa.

Valitettavasti suurin piirtein näillä main heräsin siihen, että koira nuolaisi kättäni. En siis koskaan saanut näytettä Asikaisen ajotaidoista. Lieneekö jäänyt pappani auto sinne tienposkeen lojumaan?

Kiitos kuitenkin vierailusta Asikaine, metsuriseksuaali ja lapsi! Tunnutte tämän lyhyen tuttavuuden perusteella mukavilta ja leppoisilta tyypeiltä.

Ps. Pystyykö joku nyt tulkitsemaan tämän unen? Hyvää, pahaa, rahaa, rakkautta?

Kommentit

Miiza

:D Huippu!

Mulla on myös todella vilkkaat unet ja usein todella hämäriä unia. Itse harvemmin touhuan mitään ja mies on meillä se, joka puhelee unissaan (mm. pölypusseista, hämähäkeistä ja verenvuodosta). 

Eilen mies kuitenkin nauroi aivan kippurassa, että olin edellisyönä nauranut unissani, mutta en ihan mitä tahansa naurua vaan sellaista pahansuopaista "evil laughia" :D Tiedä sitten, mitä olen unissani juoninut... Maailman valloitusta?

Hanna R.

"Evil laugh"! Mutta hyvä, jos miehesi nauroi, eikä ollut esim. kovin peloissaan :D

Asikaine
Asikaine

!!!???!!! AH ha ha hah haa!! :D

Etunimeni ei ole Saija, mutta olen hyvä kuski! Pappasi on kunnossa.

Ja asianomaisena tulkitsisin tämän, että hyvää rakkautta ja rakkautta on kuvassa <3

Kiitos tästä!

 

Hanna R.

Kiitos itsellenne visiitistä ja tervetuloa toistekin!

Ja omg! Uusimmasta Trendistähän sun etunimi paljastuu! Ei se nyt montaa kirjainta vikaan tuosta Saijasta mennyt, joten pikkuisen pelottavaa kuitenkin :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.