Frendien monet häät

Huomasin viikonloppuna, että Frendien kaikki kaudet on lisätty Netflixiin. Yes!

Vähän erikoista tietysti riemastua moisesta, kun meillä on kaikki kaudet tietenkin myös DVD-bokseina.

Päätin joka tapauksessa pitää pienen Frendit-maratonin. Tällä kertaa vähän erilaisen: Katsoin vain ne jaksot, joissa vietetään häitä.

Osaatteko muuten sanoa kuinka monet häät Frendeissä vietetään? No, tässä ne tulevat:

1) Rachel ja Barry – Häistään karannut Rachel hyökkää hääpuvussaan sarjan kantakahvilaan Central Perkiin ensimmäisen jakson kohdassa 3:29. Rachelin ja Barryn häistähän emme tiedä varsinaisesti muuta kuin sen, että Rachel karkasi ennen vihkimistä kylpyhuoneen ikkunasta. Ja sen, että hääpuku on mallia, jollaista Rachel ei varmasti laittaisi päälleen enää milloinkaan.

2) Carol ja Susan – Rossin ex-vaimo Carol vihitään tyttöystävänsä Susanin kanssa jaksossa “The One with the Lesbian Wedding” (kausi 2, jakso 11). Monica hoitaa tarjoilut ja Ross saattaa Carolin alttarille.

3) Ross ja Emily – Neljännen kauden kaksiosaisessa päätösjaksossa “The One with Ross´s Wedding” koko porukka (lukuunottamatta raskaana olevaa Phoebea) matkaa Lontooseen juhlimaan Rossin ja Emilyn lyhyen tuttavuuden kruunaavia häitä. Ja alttarilla Rossin suusta tulevat sitten ne kuuluisat sanat “I take thee Rachel”.

4) Ross ja Rachel – Vitoskausi päättyy Rossin ja Rachelin humalanhuuruiseen vihkimiseen Las Vegasissa. Pari itse saa tietää avioliitostaan vasta seuraavana aamuna eli kuudennen kauden ensimmäisessä jaksossa “The One after Vegas”.

5) Franny ja Stuart – Seitsemännen kauden jaksossa “The One with all the Cheesecakes” naimisiin menee Rossin ja Monican serkku Franny. Monicaa ei ole kutsuttu, mutta hän luikertelee häihin siitä huolimatta. Hääjuhlassa paljastuu, että Frannyn puoliso on Monican ex-poikaystävä.

6) Monica ja Chandler – Parin häitä järjestellään koko seitsemäs kausi ja vihkiminen nähdään kauden päätösjaksossa (The One with Chandler and Monica´s Wedding). Hääjärjestelyt ovat sekoilua viime hetkille asti, mutta loppu on toki onnellinen. Itse hääjuhlaa vietetään kahdeksannen kauden ensimmäisessä jaksossa (The One after I Do).

7) Phoebe ja Mike – Viimeisellä eli kymmenennellä kaudella naimisiin saadaan vielä myös Phoebe (The One with Phoebe´s Wedding, kausi 10, jakso 12). Phoeben ja Miken häät vietetään lumisella kadunpätkällä, värivalojen alla. Romanttista!

Oma suosikkini ovat Phoeben ja Miken konstailettoman kauniit häät. Mitkä ovat teidän muiden lilyläisten suosikit?

 

Kommentit

rvak (Ei varmistettu)

Phoeben ja Miken häät on kyllä omakin suosikki, se talvimaisema on vaan <3

Tästä listasta puuttuu muuten Barry ja Mindy! Eli jakso, jossa Rachel on morsiusneitona ja kävelee kirkon käytävää puoli pyllyä paljaana, kun jäätävän kaasomekon helma on jäänyt pikkareihin :D Ja Barry on lyönyt vetoa, kuinka pitkään Rachel juhlissa viipyy. En nyt muistaa tarkkaa jaksoa, mutta olisko kakkoskaudella?

Kiitos kivasta blogista :)

Hanna R.

Totta! Miten saatoin unohtaa! Kakkoskauden päätösjakso on tosiaan "The One with Barry and Mindy´s Wedding" ja Rachelin "Cobacabana" -lauluesitys on kuitenkin varsinainen klassikko :D Ja aivan jakson lopussa Monica ja Richard eroavat.

Kiitos tarkkuudesta!

rvak (Ei varmistettu)

Nää on näitä tärkeitä juttuja, pitää olla tarkkana ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.