Kenelle hääkellot soivat 2015?

Käsittelin aiemmin vuoden 2015 häätrendejä, joita tietysti luovat omalta osaltaan myös julkkikset. Vuoden 2014 julkkishäitä tulinkin jo käsitelleeksi, mutta millaisia julkkishäitä saammekaan nähdä tai toivoa näkevämme vuonna 2015? 

1) Vuoden tärkeimmistä kuninkaallisista häistä vastaavat Ruotsin prinssi Carl Philip ja Sofia Hellqvist. Parin hääpäivä on 13. kesäkuuta ja vihkipaikka Kuninkaanlinnan kirkko. Millaisessa puvussa Hellqvist astelee alttarille? Tekeekö kuningas hänestä prinsessan? Entä pääseekö prinsessa Madeleine häihin vai onko hän samaan aikaan synnyttämässä toista lastaan? Hääkatsomoissa jännitetään! 

Kuva: kungahuset.se

2) Suomeenkin saadaan tänä vuonna prinsessahäät. Tavallaan. Nimittäin jääprinsessahäät. Taitoluistelija Laura Lepistö ilmoitti viime keväänä avioituvansa poikaystävänsä Tommi Huovisen kanssa kesällä 2015. Sen kummempia tietoja hääsuunnitelmista ei olekaan julkisuuteen tihkunut, mutta epäilemättä Lepistö tulee olemaan yksi vuoden kauneimmista morsiamista. 

3) Saattaa olla, että kesällä nähdään myös toiset urheilijahäät. Kimi Räikkönen kihlasi marraskuussa tyttöystävänsä Minttu Virtasen ja sinetöi diilin lehtitietojen mukaan yli 100 000 euron arvoisella sormuksella. Räikkösen ja Virtasen esikoisen on määrä syntyä alkuvuodesta, joten niinköhän pari sanoo toisilleen piakkoin myös tahdon? Ja tuleeko näistä juhlista yhtä loisteliaat, kuin Räikkösen ensimmäisistä häistä? 

4) Kansainvälisistä julkkiksista kuumimman hääspekuloinnin kohteena ovat näyttelijät Jennifer Aniston ja Justin Theroux. Pari on ollut kihloissa elokuusta 2012 asti ja heidän häitään on odoteltu kärsimättömästi siitä asti. Aniston ja Theroux olivat kovin korkealla jo vuoden 2014 hääveikkauksissa, mutta vielä ei heidän kohdallaan tärpännyt. Koittaisivatko näyttävän parin häät vihdoin tänä vuonna? 

5) Toinen hääveikkauksissa varsin korkealla oleva näyttelijäpari ovat 70´s Show -kollegat Mila Kunis ja Ashton Kutcher. Pari kihlautui helmikuussa 2014 ja sai ensimmäisen yhteisen lapsensa muutama kuukausi sitten. Olisiko avioliitto seuraava looginen askel? 

Kenen häitä lilyläiset odottavat vuodelta 2015 eniten? 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.