Kuinka sujui tipaton?

Kiitos kysymästä! Hyvin sujui.

Tipattomani piti aivan tammikuun viime hetkille asti. Lauantai-iltana maistelin kuitenkin puolisen lasia hunajaviiniä ja otin pienen huikan hunajakossua. Muuten olin koko kuukauden täysin tipaton eli en edes maistanut alkoholia. Kaksi kertaa tipattomuus vähän kirpaisi – häämessuilla samppanjabaari piti jättää väliin ja hääkakkutastingissa pyysin kuohuviinin sijaan lasiini Pommacia. 

Tämän kuvan julkaisu on muuten ok, ainakin Valviran viime viikkoisen, hulvattoman tiedotteen perusteella. 

Kuukausi ei siis aiheuttanut erityistä tuskaa, mutta eipä toisaalta erityistä mielihyvääkään. En koe, että hyvinvointini olisi erityisesti parantunut, enkä ole juurikaan pohdiskellut omaa alkoholin käyttöäni. Kuukausi meni vähän huomaamatta. 

Myös MeNaiset testasi tipattomuutta ja julkisti ihmiskokeensa tulokset eilen. Jutun havaintoja olivat, että juomattomuus häiritsee monia, että ravintolaillat ovat alkoholittomina vähän tylsiä ja että tukea tipattomuudelle ei juuri heru.

Itse allekirjoitan havainnoista vahvimmin kohdan, jonka mukaan alkoholittomuus kävi kuukauden aikana koko ajan helpommaksi ja nyt sadan päivän viinattomuushaastekaan ei tunnu enää mahdottomalta. Itse asiassa mietinkin juuri viikonloppuna, niinkö vielä viettäisin "hipattoman helmikuun". 

Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että täysraittius saa nyt jäädä ja viinilasi silloin tällöin on ihan ok. Ainakin Love Me Do -häätapahtumassa parin viikon päästä täytyy ottaa lasi kuohuvaa ja firman pikkujoulutkin ovat luvassa muutaman viikon kuluttua. Kippis sille! 

Pitivätkö muuta lilyläiset tipatonta? Kuinka tammikuu sujui? 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.