Meillä asuu mamil

Asikainen tunnisti hiljattain Hippinsä olevan trendikäs nu lad -mies. Hesarin Veloelo-pyöräilyblogin mukaan löysiin verkkareiden pukeutuvien nu lad -jätkien lisäksi trendikkäitä ovat nyt myös mamil-miehet eli keski-ikäiset miehet trikoissa (Middle-Aged Man In Tights).

Jutun mukaan "Mamil on sonnustautunut tiukkaan kilpapyöräilijän asuun. Allaan hänellä on tyyris hiilikuituinen maantiepyörä, päässään aerodynaamisesti viimeistelty kypärä ja jalassa normaalin kävelyn hankalaksi tekevät pyöräilykengät. Ai niin, ja ajolasit! Ne viimeistelevät paketin ärhäkäksi."

Hmm... Kurkataanpas miehen kaappiin. 

Naurettavan tiukkoja trikoopaitoja sekä pyllystä hassusti pehmustettuja pyöräilyhousuja, jotka näyttävät painitrikoilta. Check. 

Kevytrunkoinen maantiepyörä ("Kännäri), jota ei missään tapauksessa säilytetä pyöräkellarissa. Check. 

Kevyt pyöräilykypärä peruslenkille, hybridillä ajoa varten on omansa. "Siinä Hesarin jutun kuvassa on muuten aika-ajokypärä ja tämä on tällainen ihan tavallinen pyöräilykypärä", mies ohjeistaa. Okei. Check. 

Pyöräilykengät, joilla nilkutetaan, koska niillä on mahdotonta kävellä. Check. 

Sekalaista pyöräilykamaa, kuten netistä tilattu pyöränrunkoon kiinnitettävä iPhone-teline, johon miehen uusi puhelin on liian suuri. Check. 

Ei epäilystäkään.

Rakas, sinusta on tullut mamil. 

Mitä muiden lilyläisten kotoa löytyy? Nu lad, dad bod, mamil vai jotain muuta? 

Kommentit

Eltsu (Ei varmistettu)

Hahaa!! Serkkumiehellä on näköjään koko setti :) Ja mä kun mietin, että onko tää nyt törsäystä, kun vein fillarin neljän vuoden jälkeen huoltoon.

Hanna R.

Varo vaan, sukulaisperheistä voi levitä kaikenlaisia hullutuksia laajemmallekin ;)

Titta K. (Ei varmistettu) Http://kotivuori.blogspot.fi

Check! Kaikki noi löytyy omalta Mamililta, ja lisäksi vielä Rudy Projectin fillarilasit. Niin, tältä vaimolta löytyy itteltään myös noi kaikki samat kilkkeet. Me kutsutaan noita pehmustettuja fillarihousuja vaippapöksyiksi...

Hanna R.

Jep, vaippapöksythän ne! :) 

Itse en ole vielä tällä samalla tiellä, mutta katsotaan miten käy, jos harrastus alkaa viedä niin paljon miehen aikaa, että pyörälenkille mukaanlähteminen on ainoa mahdollisuus viettää laatuaikaa yhdessä :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.