Ohjelmasuositus Yle Areenasta: Häät pariisilaisittain

Olen ollut lauantaista asti kipeänä ja olo on edelleen lievästi sanottuna surkea. Ystäväni (kiitos Ira!) vinkkasi minulle sopivasti Yle Areenasta löytyvästä sarjasta Häät pariisilaisittain. Ja mikä piristys tämä ohjelmatuttavuus onkaan ollut! 

Kuvakaappaus Yle Areenasta. 

Sarjan keskiössä on Pariisin 19. kaupunginosassa sijaitseva vanha virastotalo, joka on Pariisin suosituin vihkipaikka. Vuosittain virastotalolla sanotaan "oui" lähes tuhat kertaa. Katsojat päästetään kurkistamaan talolla tapahtuviin vihkimisiin ja tuoreiden avioparien aivan ensimmäisiin ilon ja onnen hetkiin. Siis Satuhäitä ranskalaisittain! 

Sarjan ensimmäisissä jaksoissa seurataan vielä tarkemmin kahta paria, Samanthaa ja Rémia, sekä Jin Jinia ja Floriania. Samantha on amerikkalainen ja Jin Jin kiinalainen, ja on hauskaa seurata, kuinka molemmat morsiamet tuovat Ranskassa vietettäviin häihin omaa kulttuuriaan. New Yorkista ja Pekingistä lentäneet häävieraat ihmettelevät ranskalaista menoa - ja ruokaa. 

Jos en olisi jo naimisissa, haluaisin ehdottomasti, että hääni järjestetään Ranskassa. Tunnelma vihkimisissä on käsittämättömän rento ja hyväntuulinen. Vaikka kaava on lyhyt, ehditään vihkijän edessä silti vitsailla, kerrata oikeaa tapaa lausua morsiamen nimi, kommentoida sulhasen äänenpainoa hänen sanoessaan "tahdon" ja antaa moneen kertaan väliaplodeja. Valloittavaa!  

Suosittelen siis lämpimästi klikkailemaan Areenaan. Hääohjelmaa, joka sijoittuu maailman romanttisimpaan kaupunkiin, ei vaan voi ohittaa!  

Häät pariisilaisittain Yle Areenassa. Sarjassa on kahdeksan osaa, jotka julkaistaan yksi osa kerrallaan torstaisin 19.2. alkaen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.