Puoli vuotta Lilyä ja kaksi vuotta blogia

Havahduin äsken siihen, että blogillani on aivan näillä näppäimillä kaksikin merkkipäivää. Sunnuntaina tulee kuluneeksi tasan puoli vuotta Lilyssä ja ensi viikolla kaksi vuotta siitä, kun Myötä- ja vastoinkäymisissä pulpahti maailmaan. Kippis sille!

 


Blogini näki päivänvalon alunperin hs.fissä. Ensimmäisen blogipostauksen ilmestymispäivänä jännitin ihan pirusti. Samaan aikaan olin tietysti tosi iloinen ja ylpeäkin siitä, että monta kuukautta kypsytelty hääblogi (jossa ei mennä naimisiin) vihdoin pääsi ihmisten ilmoille ja luettavaksi. Olin niin innoissani, etten jaksanut kuin nauraa ensimmäiselle blogiini tulleelle kommentille. Kolme syytä rakastaa häitä -otsikko kirvoitti erään lukijan seuraaviin aatoksiin:

"Voi hyvät hyssykät! Kannattaa kehitellä hieman fiksumpia juttuja kuin yhdet juhlat elämässä. Jos elämän orientaatio on tällä tasolla, mihin ollaan menossa! Aika onnetonta! Nimimerkki, Onnellisesti Aviossa."

Kiitos tästä! 

No, onneksi sain lukijoilta positiivistakin palautetta, mikä kannusti jatkamaan. Sain kirjoittaa niin kuninkaallisista häistä, Satuhäistä, sissihäistä kuin Euroviisu-häistäkin.

Viime syksynä olin Georgiassa lomamatkalla, kun sain Hesarista meiliä, että blogini oli heidän puolestaan tullut tiensä päähän. Mietin reissun aikana pitkään, lopettaisinko kirjoittamisen kokonaan. Bloggaamisesta oli kuitenkin puolessatoista vuodessa tullut jo niin rakas harrastus, että siitä luopuminen ei tuntunut hyvältä. 

Päätös tuoda blogi tänne Lilyyn oli helppo, sillä olen lukenut Lilyn blogeja jo monta vuotta. Arvelin, että eiköhän tänne yksi hääblogi sujahda sekaan kohtuullisen helposti. Vastaanotto olikin hyvä ja blogikommentitkin tällä kertaa hieman toista maata. Ensimmäisenä minut toivotteli tervetulleeksi Tommi:

"Hei, mahtavaa! Tervetuloa Lilyyn Hanna!"

Kiitos, kiitos!

Kuva: Julia Thurén.

Eilen sain sitten osallistua Trendin ja Lilyn toimituksen järjestämään Lilytalks-iltaan. Ja siinä, kaikkien mahtavien bloggaajien keskellä istuessani, tajusin ensimmäistä kertaa jotain isoa: Minä olen osa Lily-yhteisöä! Siis tätä ihan mahtavaa 8000 blogin yhteisöä, joka tavoittaa viikoittain parisataatuhatta ihmistä, jossa keskustellaan sujuvasti kaikesta politiikan ja huulikiiltojen väliltä ja jossa saan olla rauhassa vähän häähörhö, vaikka olenkin ollut jo seitsemän vuotta naimisissa. Hurjaa ja hurjan mahtavaa!

Kiitos siis vielä kaikille, niin lukijat, muut bloggarit kuin Lilyn toimituskin viimeisestä puolesta vuodesta! Täällä on hyvä.

Niin ja hyvää syntymäpäivää blogi!

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Mahtavaa että saavuit Hanna - sekä yhteisöömme että eiliseen Lilytalks-iltaan! Molemmista tuli ansiostasi vieläkin kivempia :)

Hanna R.

Awwws! Kiitos <3 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.