Puutalobaby lentää sun uniin

Joku ehkä saattaa muistaa, että minulle on kehittynyt taipumus nähdä unia muista lilyläisistä. Edellisen kerran unissani vieraili Asikainen perheineen. 

Tällä kertaa "upgreidasin" tamperelaisen puutaloasujan helsinkiläiseen. Viime yönä uniini nimittäin ilmestyi Puutalobabyn Kristaliina. Uni oli sen verran voimakas kokemus, että muistin sen aivan kirkkaasti vielä aamullakin. 

Olimme unessa Kristaliinan kanssa kahdestaan jonkinlaisessa ATK-luokassa (?!). Istuimme vierekkäisillä koneilla ja selailimme aikakauslehtiä, koska olimme tekemässä blogeihimme yhteispostausta siitä, mikä on juuri nyt trendikästä. "Trendikatsaus Trendin lukijoille", oli unessa jotenkin aivan hulvaton vitsi (heh-heh). 

Ainakaan tässä unessa emme olleet Kristaliinan kanssa mitään aivan huikeita trendihaukkoja. Tästä osoituksena käymämme dialogi: 

Minä: "Farkkujen lahkeethan levenee eli ihan pillifarkut ei enää oo mitenkään in."

Kristaliina: "Ahaa joo. Ja hei, eikö siivousavun käyttäminen oo nyt tosi suosittua?!" 

Minä: "Öö, joo?"

Valitettavasti tässä vaiheessa heräsin, joten trendipostaus ei ikinä valmistunut, enkä saanut unessa vinkkiä mistään todella kuumasta supertrendistä. 

Mutta toisaalta, olihan sitä jo tässäkin: Ensi syksynä on ilmeisesti muodikasta liehua kaupungilla leveissä lahkeissa, kun siivousapu kuuraa omaa kotia puhtaaksi! 

Kiitos yöllisestä visiitistä Kristaliina! Ja tervetuloa uniini muutkin lilyläiset, lupaan raportoida tapahtumista jatkossakin. 

 

 

 

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Hahahahaha, trendien aallonharjalla öisinkin! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.