Viisi kaameinta häävierasta

Lilyn toimitus listasi tänään blogissaan kymmenen kaameinta polttarivierasta. Koska polttareita (yleensä) seuraavat myös häät, on hyvä varautua myös kaameisiin häävieraisiin. Tässä viisi horror-häävierasta (ehkä hieman kärjistettyinä): 

1) Kaikkitietävä vanhempi sukulaismies
Rasittava setämies, joka mielestään tietää kaikesta kaiken ja kailottaa mielipiteitään julki kaiken aikaa. On suorapuheinen eli loukkaava ja käsittämättömän tylsää juttuseuraa, koska puhuu lähinnä itsestään ja omasta erinomaisuudestaan. Tappaa keskustelun kuin keskustelun. Sääli heitä, jotka joutuvat samaan pöytään tämän tyypin kanssa.  

2) Kompleksinen anoppi 
Sulhasen äiti, joka ilmestyy hääjuhlaan paljastavassa asussa, pitää vaivaannuttavan tunteikkaan puheen pojalleen (ei niinkään morsiamelle) ja vetää loppuillasta kännit, minkä seurauksena päätyy tanssilattialle hämmentyneiden bestmanien ja muun sulhasen polttariseurueen kera. Lähtee juhlista viimeisten joukossa itkeskellen. 

3) Yllättäen saapuva sukulaistäti perheineen 
Sukulaistäti, joka ei ole vastannut hääkutsuun mitään, mutta saapuu yllättäen paikalle mukanaan koko perheensä. Joukkoa täydentää tädin teini-ikäisen pojan tyttöystävä. "Ai miten niin meille ei ole varattu paikkoja?". 

4) Opiskelukaveri, jolle niin sanotusti maistuu
Se yksi opiskelukaveri, joka on ihan mukava, mutta joka muuttuu aivan toiseksi ihmiseksi saatuaan alkoholia. Humaltuminen tapahtuu äkkiä, eikä sitä voi olla huomaamatta; silmät alkavat harittaa, ääni koventua ja jutut härskiintyä. Esittelee mielellään tanssilattialla muuvejaan, länkyttää rasittavasti samoja asioita, mutta onneksi usein myös sammuu ennen aikojaan. Ei ole miettinyt etukäteen, kuinka päästä pois juhlapaikalta, joten jää onnettomassa tilassaan kavereidensa huollettavaksi. Veti täsmälleen samat kuviot jo polttareissa. 

5) Tahditon täti
Hän, joka kyselee hääparilta maireaan sävyyn heti vihkimisen jälkeen "no jokos teille milloin on lapsia tulossa?". Sama tyyppi kyselee myös hääparin naimattomilta sisaruksilta ja ystäviltä "koskas on sitten teidän vuoronne?". Tahdittomalle tädille voi ehkä laittaa luun kurkkuun kysymällä häneltä seuraavissa hautajaisissa yhtä maireasti "koskas on sitten sinun vuorosi?". 

Millaisia muita kauheita häävieraita tiedätte? 

Kommentit

Nāiádes
Naiádes

Hih, "koskas on sitten sinun vuorosi?" - naurahdin : D

Toimitus
Toimitus

Joukkoa täydentää tädin teini-ikäisen pojan tyttöystävä. "Ai miten niin meille ei ole varattu paikkoja?" 

 

Hahahah :D Mahtava listaus!

anni panni
Elämää Hesassa

Kauheimmat häävieraat, jotka olen kohdannut, olivat eräs pöytäseurue, jotka puhuivat kovaan ääneen joka ikisen ohjelmanumeron ajan. Oli kyseessä sitten bestmanin huumorilla ryyditetty puhe tai sukulaistytön kaunis ja herkkä lauluesitys, nämä toopet puhua pälpättivät. Kyllä pisti vihaksi! :D Jos ei jaksa teeskennellä, että ohjelma kiinnostaa, voisi mennä edes toiseen huoneeseen mölisemään eikä pilata ohjelmasta nauttimista kaikilta muiltakin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.