Vuoden 2014 julkkishäät

Jos jostain jää vuosi 2014 muistiin niin hulppeista julkkishäistä. Tässä vielä pikakatsaus vuoden noteeratuimpiin hääjuhliin. 

Kuvat: New York Times, today.comE-onlineNew York Times ja ET-online

1) Ihmisoikeusjuristi Amal Alamuddin nai Hollywood-näyttelijä George Clooneyn syyskuussa Italiassa. Clooneyn ja Alamuddinin juhlat suorastaan uhkuivat glamouria. Alamuddinin hääpuku oli yksi tänä syksynä kuolleen suunnittelija Oscar de la Rentan viimeiseksi jääneistä taidonnäytteistä.

2) Superpari Angelina Jolie ja Brad Pitt avioituivat elokuussa Ranskassa. Jolie verhoutui seremoniaa varten Versaceen. Pienen vierasjoukon kunniavieraat olivat parin kuusi lasta, joiden kädenjälki näkyi myös Jolien hunnussa - sitä kuvittivat lasten piirrokset. Pari lahjoitti hääkuviensa miljoonatuoton hyväntekeväisyyteen 

3) Kim Kardashianin ja Kanye Westin häät mykistivät maailmaa toukokuussa. Seremonia järjestettiin Firenzessä ja Kardashian asteli alttarille Givenchyn upeassa luomuksessa. Kimyen hääkuva oli vuoden 2014 tykätyin Instagram-kuva

4) Solange "Beyoncén sisko" Knowles ja Alan Ferguson avioituivat marraskuussa New Orleansissa. Solangen persoonallisessa häätyylissä oli kaikuja 70-luvulta ja se oli yksinkertaisesti upea. 

5) Italia oli selkeästi tämän vuoden suosituin häämatkakohde. Myös How I Met Your Mother -sarjasta tuttu, ihastuttava Neil Patrick Harris sanoi "tahdon" poikaystävälleen David Burtkalle Italiassa. Pari avioitui syyskuussa.  

Mitkä julkkishäät jäivät parhaiten teidän muiden mieleen? 

(edit: Neil Patrick Harrisin puolison etunimi korjattu Michaelista Davidiksi).

Kommentit

Miiza

Ehdottomasti mieleen jäi se, että George Clooney vihdoin avioitui :D Tämä antanee toivoa kaikille niille naisille, jotka haaveilevat sitoutumiskammoisen poikaystävän rengastamista ;)

Hanna R.

Itse asiassa oli tarkoitus tuohon blogitekstiin lisätä, että monille naisille 2014 jää ehkä mieleen surun vuotena, kun sekä Brad Pitt että George Clooney poistuivat poikamiesmarkkinoilta :D 

Shalla (Ei varmistettu)

Georgen mediasirkushäät Venetsiassa jäivät mieleen. Amal oli sädehtivän näköinen morsian upeassa leningissään. Neil Patrick Harrisin aviomiehen etunimi on muuten David ja he ovat ihana pari, ainakin heidän Twitterissä julkaisemiensa kuvien perusteella.

Hanna R.

Juu, kyllä Clooney ja Alamuddin saivat häihinsä aivan kunnolla vanhaa Hollowood-glamouria. Oli veneellä ajelua kanaaleissa, harjoitusillallisia ja vaikka mitä!

Ihmettelin muuten hetken itsekin, että mistä tuo Michael olikaan tekstiin putkahtanut, mutta ilmeisesti hänen koko nimensä on David Michael Burtka, josta hän käyttää joskus versiota David M. Burtka. Korjasin tekstin, kiitos huomiosta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.