Ladataan...

AVAlla etsitään tänä syksynä taas rakkautta ja elinikäistä kumppanuutta. Ensitreffit alttarilla -ohjelman toinen tuotantokausi käynnistyy huomenna tiistaina ja jo heti ensimmäisessä jaksossa päästään tutustumaan tämän kauden sinkkuihin. Mahtavaa! 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijoina toimivat Mikael Saarinen, Maaret Kallio ja Kari Kanala. Kuva: MTV. 

Ensitreffien toinen kausi alkaa jo aika pian ensimmäisen kauden päätöksen jälkeen. Pidin ensimmäisestä kaudesta todella paljon ja tietysti on vähän jännittänyt, miten tämä toinen kausi onnistuu. Sain katsoa ensimmäisen jakson ennakkoon ja voin kertoa, että hyvältä näyttää. Ohjelma pääsee käyntiin vauhdikkaasti, kun formaattia ei tarvitse enää esitellä ja selitellä katsojille. Jo ensimmäisessä jaksossa tapahtuu paljon. 

Miksi sitten kannattaisi asettautua television ääreen tälläkin kaudella? Mieleeni tulee ainakin kaksi syytä. 

Ensinnäkin ovat erinomaiset asiantuntijat. Ekalta kaudelta tutut Maaret Kallio ja Kari Kanala jatkavat, ja uutena kaartiin liittyy nyt psykologi, psykoterapeutti Mikael Saarinen. Luvassa on siis taas oivaltavia huomioita ja teräviä kommentteja parisuhteista, rakkaudesta, tunteista, miehistä ja naisista. Lempeitä ohjeistuksia unohtamatta. Saarisen läsnäolon myötä odotettavissa on, että psykologinen puoli korostuu, mitä ainakin itse pidän oikein positiivisena juttuna. 

Toiseksi ovat tietenkin tunteet, joihin päästään ihanasti käsiksi jo ensimmäisessä jaksossa. Katsojat pääsevät myötäelämään sinkkujen innostusta, jännitystä ja kihinää vatsan pohjassa, kun he pohtivat, millainen heidän tuleva kumppaninsa voisi olla. Millaisen puolison asiantuntijat ovat minulle valinneet? Miltä hän näyttää? Mitä hänestä ajattelen? Vähän pelottaakin: Mitä hän ajattelee minusta? Millainen on hänen reaktionsa, kun hän näkee minut? Kohtammeko toisemme? 

Ohjelman tekijöille täytyy antaa tunnustusta siitä, että he ovat onnistuneet tuomaan ohjelmaan hyvin voimakkaita tunteita jo siinä vaiheessa, kun sinkut eivät ole vielä edes tavanneet toisiaan. Katsojana voi vain kuvitella, miltä tuntuisi saada tuotantoyhtiöstä soitto ja kuulla, että potentiaalinen elämänkumppani on nyt löytynyt. Siis saada tietää, että tuolla jossain on ihminen, jota en ole vielä tavannut, mutta josta tulee minulle vielä hyvin läheinen. Ihminen, jota en osaa edes kuvitella mielessäni, mutta joka tulee olemaan aina osa elämääni. Joku, joka on ihan lähellä, mutta vielä ulottumattomissani. Voisiko hän tosiaan olla elämäni rakkaus?

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin 1.9. alkaen klo 21. Ensimmäinen jakso näytetään myös MTV:llä. 

Ps. Jatketaan keskustelua Twitterissä: @hreinikainen #ensitreffitalttarilla 

Ladataan...

 

Pitsiä, tylliä, kullan sävyjä ja koristevöitä. Muun muassa tällaiselta näyttää tulevan vuoden hääpukumuoti, kertoo Niinatar-hääpukuliikkeen omistaja Niina Kuhta. Niina kävi elokuun alussa haistelemassa hääpukeutumisen uusia tuulia Malmössä, Nordic Bridal -messuilla. 

"Hääpuvuissa on nyt paljon upeita yksityiskohtia, kuten näyttäviä selkäosia. Isot tyllihelmat ovat myös in ja niitä on paljon eri suunnittelijoiden kokoelmissa. Puvuissa on myös paljon eri värivaihtoehtoja ja ivoryn rinnalle ovat tulleet muun muassa mocha, samppanja, taupe ja kaikki kullan sävyt", Niina luettelee.  

Myös asusteista löytyy runsautta. 

"Pitkä huntu on nyt in, samoin näyttävät korvakorut. Koristevöitä ja koristeolkaimia on enemmän kuin koskaan ja lisäksi messuilla tuli paljon vastaan ihania viittoja, joita löytyy niin pitkinä kuin lyhyinäkin", Niina kuvailee. 

Entäpä miehet sitten? Kuinka pukeutuu trendikäs sulhanen? 

"Miesten puvuissa tällä hetkellä hot ovat siniset puvut. Niitä myydään nyt ihan koko ajan niin sulhasille kuin juhlavieraillekin. Myös kokonaan harmaa saketti liivillä ja dumbolla on osuva valinta niin kesällä kuin talvellakin järjestettäviin häihin", Niina vinkkaa. 

Jos on menossa ensi kesänä naimisiin ja haaveilee designer-hääpuvusta, paras aika ostaa hääpuku on juuri nyt.    

"Valikoimaa on nyt erittäin hyvin. Näin elokuussa teemme tilaa vuoden 2016 mallistoille ja alennuksessa on vielä paljon upeita pukuja. Lisäksi vuoden 2016 uutuuspukuja saapuu meille viikoittain", Niina kertoo. 

Fiksu morsian ei myöskään jää hautomaan ostopäätöstään liian pitkäksi aikaa. 

"Designer-hääpuvuilla on pitkät toimitusajat, jopa 4-5 kuukautta, minkä lisäksi on hyvä varata noin puolitoista kuukautta puvun korjauksiin. Ensi kesän morsiamien ei ole siis lainkaan liian aikaista lähteä hääpukuostoksille", Niina muistuttaa. 

Hääpukuliike Niinatar täytti tässä kuussa 10 vuotta. Helsingissä Runeberginkadulla toimiva Niinatar edustaa muun muassa Enzoanin, Morileen ja Pronovias Fashion Groupin pukuja. Hääpukujen lisäksi valikoimista löytyy runsaasti erilaisia asusteita ja iltapukuja sekä miesten pukuja. Hääpukujen sovitukset vain ajanvarauksella numerosta 09 2419 770. 

Ladataan...

Kuva: Petri Tuohimaa / Barkland Design

Trash the Dress -ilmiö eli taiteen tekeminen hääpuku yllä, pukua säästelemättä, on pikkuhiljaa rantautunut tänne Pohjolan perukoillekin. Hääpuvussa on kahlattu niin vedessä kuin autokorjaamon rasvassakin. Maailmalla rohkeimmat ovat sytyttäneet pukujaan tuleen.

Rääväsuisena ammattimorsiamena tunnettu Raggarimorsian näyttää tässäkin asiassa mallia suomalaisille morsmaikuille. Uudessa Rambo-henkisessä musiikkivideossaan, Rock the Frock, Raggarimorsian käy värikuulasotaa kasvottomia vihollisia vastaan, tyylistään tinkimättä. Taistelu on armotonta ja hääpuku saa maastossa kyytiä.

"Who are you?"

"Your worst nightmare". 

Tällä viikolla kauppoihin muuten ilmestyy Raggarimorsiamen hääopas. Lisää infoa hääoppaasta tulossa piakkoin, pysykää kanavalla!

Video: Aira Vehaskari / Blooming Rock
Musiikki: Timo Tex Turpeinen Instrumental