Ladataan...

Ompa nukkuminen vaikeeta O___O. Ennen menin sentään yheltä, nykyään puoli kolme...  Jaa no, tän illan suunnitelmissa on kuitenkin voittaa lotossa miljoonia. Tai sitten jokerissa. oon ollu kipeenä nyt pitkän aikaa, jotenläksyjä on ihan liikaa. Ne on sitte suunnitelma numero B tai sitten pitää vaan jättää huamiseks. 

Ladataan...

Ladataan...

Moi vaan :). Keskiviikkona multa pöllittiin huivi, ei mikää kallis, kympin, mutta sitten sain tietää kuka sen otti, mytta ei se anna sitä takasin... Ei mikään suuri ongelma, kauheeta vaan kun näkee jotain omaa toisen päällä, ja tietää, että "toi ei aio antaa tota takaisin". Se tunne on todella ärsyttävä, ja vois melkein repiä omansa takaisin. Mutta oon jo päässyt yli tosta, onneks siskolla samanlainen, voin lainata sitä (jos ei toi ollu se siskon huivi :o). Luulen, ettei se anna :/. Väsyttää... Loppu (tanssi)reenit eilen puol kymmeneltä. Ja pitihän sen jälkeen vielä tehä vaikka mitä. Ei onnistu, ei vaan, EN OSAA mennä yhdeksältä nukkumaan. Mutta yritän. Ja jos yritän kunnolla niin kyllä siitä jotain tulee. Tosin, parannusta, kello 23-00 on jo parannusta mun entisiin aikoihin, 1-2 yöllä. Tosin nyt täytyy painuu pehkuihin, etten taas palaa noihin pikkutunteihin :/. Öitä kaikille, ja kiitos kun luitte/luit!!

Ladataan...

Heippa. Eipäs näyttänyt onnistuneen... Yritän huomenna, mennä nukkumaan yhdeksältä, mutta en usko että tietokone addiktioltani sitä saan tehtyä. Tosin, nyt mulla on  1. läksyt tekemättä 2. suihkussa käynti oottamassa että en kyllä varmasti pääse tänäänkään kovin aikasisin, mutta ehkä sentää jotain edistystä tulee, kun mun yleinen nukkumaanmeno aika on nyt valunut yhteen asti, jopa ylikin. No, nyt kun tulin tänne kirjoittamaan tosta mun surkeasta yrityksestäni, niin voin myös hehkuttaa Maltan matkastani, joka kestää kaksi viikkoa. Paras osa: yksin. Matkani on siis kielikurssi, mutta siitä lisää myöhemmin (toivottavasti myöhemmin ei tarkoita huomen yöllä)... Öitä kaikkille, ja toivottavasti teille nukkuminen ei oo vieras käsite niin kuin mulle! Kiitos.

Pages