Ladataan...

Ompa nukkuminen vaikeeta O___O. Ennen menin sentään yheltä, nykyään puoli kolme...  Jaa no, tän illan suunnitelmissa on kuitenkin voittaa lotossa miljoonia. Tai sitten jokerissa. oon ollu kipeenä nyt pitkän aikaa, jotenläksyjä on ihan liikaa. Ne on sitte suunnitelma numero B tai sitten pitää vaan jättää huamiseks. 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Moi vaan :). Keskiviikkona multa pöllittiin huivi, ei mikää kallis, kympin, mutta sitten sain tietää kuka sen otti, mytta ei se anna sitä takasin... Ei mikään suuri ongelma, kauheeta vaan kun näkee jotain omaa toisen päällä, ja tietää, että "toi ei aio antaa tota takaisin". Se tunne on todella ärsyttävä, ja vois melkein repiä omansa takaisin. Mutta oon jo päässyt yli tosta, onneks siskolla samanlainen, voin lainata sitä (jos ei toi ollu se siskon huivi :o). Luulen, ettei se anna :/. Väsyttää... Loppu (tanssi)reenit eilen puol kymmeneltä. Ja pitihän sen jälkeen vielä tehä vaikka mitä. Ei onnistu, ei vaan, EN OSAA mennä yhdeksältä nukkumaan. Mutta yritän. Ja jos yritän kunnolla niin kyllä siitä jotain tulee. Tosin, parannusta, kello 23-00 on jo parannusta mun entisiin aikoihin, 1-2 yöllä. Tosin nyt täytyy painuu pehkuihin, etten taas palaa noihin pikkutunteihin :/. Öitä kaikille, ja kiitos kun luitte/luit!!

Share

Ladataan...

Heippa. Eipäs näyttänyt onnistuneen... Yritän huomenna, mennä nukkumaan yhdeksältä, mutta en usko että tietokone addiktioltani sitä saan tehtyä. Tosin, nyt mulla on  1. läksyt tekemättä 2. suihkussa käynti oottamassa että en kyllä varmasti pääse tänäänkään kovin aikasisin, mutta ehkä sentää jotain edistystä tulee, kun mun yleinen nukkumaanmeno aika on nyt valunut yhteen asti, jopa ylikin. No, nyt kun tulin tänne kirjoittamaan tosta mun surkeasta yrityksestäni, niin voin myös hehkuttaa Maltan matkastani, joka kestää kaksi viikkoa. Paras osa: yksin. Matkani on siis kielikurssi, mutta siitä lisää myöhemmin (toivottavasti myöhemmin ei tarkoita huomen yöllä)... Öitä kaikkille, ja toivottavasti teille nukkuminen ei oo vieras käsite niin kuin mulle! Kiitos.

Share

Ladataan...

Hei vaan. On mun siskon syntymäpäivä, ja vaan tässä tietokoneen edessä istuskelen. Annoin sille lahjan jo aamulla, tai no, "aamulla". Heräsin meinaan yhdeltä, joten oli se mulle aamu. Herätys oli tosin kakskyt yli yhdeksän, ja tottakai jäin sänkyyn. No kumminki, se tykkäsi ihan aidosti 75 euron korviksista, jotka annoin. Täytyy kyllä myöntää, että äiti maksoi niistä suurimman osan... No, oon koko päivän istunu koneella vaikka ois kuinka paljon tekemistä, kaupassakin pitäis käydä. Koneella istuminen ei oo hyväks mulle. Jos vaikka menisin tänään nukkuun yhdeksältä? Lyön vaikka vetoa ettei onnistu mutta yritetään.

Share

Ladataan...

Tietokone on vieny mun kokonaan mun unet. Dataan vaan koko ajan enkä yksinkertasesti saa naamaa irti tietokoneesta. Mitään pakkoa mulla ei oo olla tietokoneella, kun meillä ei ollu nettiäm niin ei se mua haitannu. Eikä nytkään jos en pääse koneelle (no, ehkä vähän). Mutta siis, jos meen koneelle oon sillä vaikka kuinka kauan katsomatta siihen oliko yö vai päivä, kouluaamu vai viikonloppu.

Hyvät ihmiset kannattaa rajoittaa sitä koneen käyttöä, ettei tuu ihan addiktoituneeksi niin kuin minä (oisin laittanu tohon kohtaan mä mutta minä kuulosti hienommalta:)....)

Share

Ladataan...

Heipä hei. Oon todella järkevä ja kulutin kaiken aikani matikan kokeen ekaan (helppoon) sivuun, ja toka (vaikea) sivu sitten jäi melki täyttämättä. Huomio vaan että vaikeista tehtävistä saa niitä pisteitä... Oliko ihan viisasta? Eniten pännii, että oisin edes halunnut yrittää niitä tehtäviä, mutta ei, aika loppu kesken. Sitten vaan täytyy hyväksyä numero. Tänään oon ollu aika vihasella päällä, väsynyt ja ärsyyntynyt vähän kaikesta.

Share

Pages