liian kaunis tarina

Ladataan...
naked truth

Ärsyttää oma luonne. Ärsyttää, että välitän näin paljon siitä, mitä mieltä muut musta ovat. Ärsyttää oma herkkyys ja se, että pidättelen näinkin tyhmän asian takia itkua. Jälleen kerran yllätyn, kuinka paljon katkeruutta ja inhoa jollakin voi olla tarinaani kohtaan.

Eräs tuttuni sanoi, että tarinani on liian kaunis. Ettei kukaan oikeasti halua lukea mitään näin positiivista. Kuulemma hieron tätä ihanaa elämääni muiden naamaan, tyyliin ''in your face, bitches''. Tämä menee varmaan viinan piikkiin, mutta en kuitenkaan voi ymmärtää... Kun kysyin, olisiko ollut parempi jos olisin kuollut syöpään, niin vastaus oli... kyllä.

Uskon, ettei hän välttämättä sitä tarkoittanut. Tai ei vain osannut pukea tunteitaan sanoiksi. Mutta tämä satutti ja todella pahasti.

En todellakaan pidä itseäni jollain yli-ihmisenä tai supervahvana selviytyjänä. Olen aika varma, että kuka tahansa olisi toiminut samalla tavalla ja selättänyt syövän kolmesti jos olisi ollut pakko. Mutta olisin tekopyhä jos väittäisin, etten ole ylpeä tästä kaikesta. Ylpeä ja hiton onnellinen. 

Mun ''in your face'' -asenne koskee vain ja ainoastaan syöpää. Totta helvetissä hieron tätä ihanaa elämääni ja terveyttäni sen naamaan! Hahaa, et voittanutkaan mua!

En ymmärrä, miten tämä tarinani ja blogini voi aiheuttaa jollekin paskaa fiilistä. Onkohan tämän henkilön elämässä ongelmia, epävarmuutta tai huomion puutetta, jos minun selviytymistarinani aiheuttaa ahdistusta? Onko kyse kenties kateudesta?

Kun aloitin bloggaamisen, tiesin että tulen kuulemaan myös kritiikkiä. Tiesin, ettei kaikki voi musta tykätä, eikä tarviikaan. Mutta miten tarinani voi loukata muita? Miten se, että avaudun rankoista kokemuksistani ja paljastan elämäni pahimmat pelot, voi olla jonkun mielestä LIIAN KAUNISTA?

Olen pahoillani... ihan kauhean pahoillani, jos blogini tai minun persoonani aiheuttaa jollekin mielipahaa. Anteeksti ja.. hyvästi! Toivottavasti et enää ikinä lue tätä ja siten säästyt huonolta fiilikseltä. 

#sorrynotsorry

SNAPCHAT / INSTAGRAM: anifrei

Share

Kommentit

Torey

Syövässä onkin ihan hirveästi kadehdittavaa. Voi jestas! Eiköhän sitä keksi paljon kivempiäkin asioita joilla kerätä huomiota jos haluaa. Esim. alastonkuvat!

naked truth

Haha :D Niillä saa kyllä varmasti aika paljon huomiota :D Eiköhän pistetä alastonkuvia kehiin heti kun huomionkipeys iskee! Onneksi tähän asti vertaistuen antaminen on ollut se päällimmäinen motiivi tässä touhussa, eikä hän sitä ole todennäköisesti tajunnut. 

Torey

Ilmeisesti juu ei ole tajunnut! 

 

Vertaistuki, oman tarinasi kertominen, se että hei, tästäkin voi selvitä, on kaikki ihan mahtavaa!

Paveee (Ei varmistettu)

Ani-muru <3

Käsittämätöntä, että oot joutunut saamaan tuollaisia kommentteja tarinastasi ja syövästäsi. Mäkään en ymmärrä, miten taistelu oman elämän puolesta ja sairaudesta selviytyminen rankkojen kokemusten (jota terve ihminen ei voi ymmärtääkään) jälkeen voisi olla liian kaunista kerrottavaa? Kaunista tarinassasi on toki se, että olit vahva ja selvisit <3 Mutta sen kaiken takana on hirveästi surullisia ja rumia asioita joita en toivoisi kellekään. En edes tyypille, joka laukoo tuollaisia kommentteja sulle. Luen sun kaikki postaukset ja tunne, joka mulla on päällimmäisenä on kyllä se, että miten kiitollinen voikaan omasta terveydestään olla. Jatka kirjoittamista, tästä tulee vain hyvä fiilis!

- Pave

naked truth

Kiitos Pave ihanasta kommentista. <3 Ihanaa, että sulle välittyy tollanen fiilis kun luet mun blogia. En voisi toivoa enempää :) Jatkan ehdottomasti! Onneksi suurin osa palautteesta on näin positiivista ja inspiroivaa. Teidän takia jatkan blogin kirjoittamista, tuollaisista negatiivisista kommenteista huolimatta. 

Toytoy (Ei varmistettu)

Anteeksi että kiroilen, mutta mitä helvettiä?
Toivottavasti tuo kyseinen tuttavasi ei enää kuvittele kuuluvansa elämäsi piiriin. Hän ei ole siellä todellakaan paikkaansa ansainnut. Mitä tulee tarinaasi, tämä on ensimmäinen kirjoitus johon olen törmännyt, ja tämän perusteella aionkin nyt syventyä koko blogiisi. Näitä tarinoita pitää kirjoittaa, ja ne pitää julkaista, ja näitä ihmiset haluavat lukea! Kaikki me tunnemme jonkun, jos emme useita jotka ovat joko selviytyneet tai menehtyneet syöpään.

naked truth

Olen aina halunnut olla aito ja rehellinen ja siksi kertoa avoimesti kokemuksistani.  En olisi uskonut, että joku olisi sitä mieltä, ettei näitä tekstejä haluta lukea nimenomaan positiivisuuden takia..  Mutta ihmisiä on moneen junaan. Syöpä koskee tosiaan melkein jokaista meistä, tavalla tai toisella, siksi minusta on tärkeää puhua siitä.. 

Kiitos kommentista ja ihanaa loppuviikkoa <3

Suvi K.
Sisunainen

Siis mitä **tua. Anteeksi kielenkäyttö, mutta ei noin sanota toisille ihmisille.

Musta sun blogissasi esille tuoma tarina on koskettava, surullinen, toiveikas, onnellinen ja todella kaunis - mutta "liian kauniiksi" luonnehtisin sitä vain merkityksessä "niin kaunis että itkettää". Musta sun ihanan elämän hehkuttaminen on loistava muistutus meille muille arkisista pikkujutuista murehtijoille siitä, kuinka arvokasta on yleensäkin olla elossa.

Ja loppujen lopuksi, täähän ei ole lukijoiden huviksi kirjoitettu fiktiivinen tarina, vaan sun oikea ainutlaatuinen elämä. Sen suhteen väliä on tasan pelkästään sillä, mitä sä itse siitä ajattelet, ja sun blogissa esiin tuoma asenne elämään on yksi mahtavimpia mitä oon nähnyt.

raijairina

Tää oli tosi kauniisti kirjoitettu kommentti! 

Mä olen ainakin saanut sun kirjoituksistasi tosi paljon voimaa ja inspiraatiota. Olet upea ja kieltämättä kaunis tarinasi koskettaa. Tällaisten negatiivisten kommenttien taustalla on yleensä aina  jotain henkilökohtaisia ongelmia tai ylipäätään hankala elämänasenne; ihanaa, että olet selkeästi jo saman tien ymmärtänyt, että puhuja ei ollut ihan kartalla, eikä tällaisia kommentteja pidä ottaa vakavasti.

Kiitos, kun kirjoitat! Ihana olet!

naked truth

Voi miten hyvä mieli tästäkin kommentista tuli! <3 Kiitos tositosi paljon. Ihan mahtava kuulla, että saat teksteistäni voimaa ja inspistä. Juu, en halua kantaa kaunaa ja ymmärrän just sen, että hänellä on varmaan joku ongelma/hankala tilanne... Kiitos itsellesi näistä sanoista ja myös ihanasta blogistasi! :) <3 

naked truth

Voi Suvi <3 Nöyrin kiitos ja kumarrus. Tuli itku tätä kommenttia lukiessa. Ihanaa, että täysin tuntemattomilta ihmisiltä voi saada näin positiivista palautetta ja miten lukijat voivat tuntua ystäviltä, joita ei vaan ole koskaan tavannut...

Ja haluan nimenomaan muistuttaa kaikkia siitä, kuinka ihanaa on olla elossa, koska tiedän ettei sitä välttämättä tajua... Olen itsekin pitänyt elämää itsestäänselvyytenä, vaikka se ei sitä todellakaan ole. 

Taru Mari
Stuff About

Huhhuh, en kyllä ymmärrä mitä ihmettä noin sinulle sanonut tyyppi ajatteli. Moni saa varmasti vertaistukea blogistasi. :)

naked truth

Kiitos Taru :) Sitä mä todella toivon!

Kiti
Katso tarkemmin

Woooot. Kaikenlaisia ihmisiä sitä löytyykin. :'D En usko, että kovin moni (kukaan) on hänen kanssaan samaa mieltä. On vaan kateellinen kauniin ihmisen terävistä ajatuksista.

naked truth

Kiitos kovasti, Kiti <3 :)

Vierailija (Ei varmistettu)

En voi kertakaikkiaan ymmärtää miten joku on voinut sanoa sulle noin. Tai miten kukaan voi sanoo noin ylipäätään kenellekkään. Aivan kamalaa...On todellakin ymmärrettävää, että se satutti ja loukkasi, mutta muista kuitenkin, ettei noita sanoja kannata uskoa. Ei pidä paikkaansa, että sun tarinasi olis liian kaunis. Ensinnäkin on vaikea ymmärtää miten mikään tarina olis liian kaunis, sillä eikö se oo vaan hyvä, jos jonkun elämä on ollut täynnä onnea ja vaaleanpunaista hattaraa? Toisekseen sun kohdallahan se nyt ei pidä alkuunkaan paikkaansa, koska vaikka sä selvisit, sä oot silti joutunut käymään syövän läpi kolmesti ja se ei todellakaan oo kovin "kaunis kohtalo" sun ikäisellä (tai no minkään ikäiselle) ihmisellä. Ei pidä paikkaansa sekään, etteikö kukaan haluais lukea mitään näin positiivista ja että ihmiset kokis sun hierovan heidän naamaansa ihanaa elämääs. Mä ainakin haluan lukea ja saan siitä älyttömästi kaikkea hyvää itselle myös - hyvää mieltä sun puolesta, tsemppiä ja uskoa omalle kohdalle jne. Ja ei myöskään pidä paikkaansa, ettetkö sais olla ihan hiton ylpeä itsestäs! Se on ansaittua ja se on oikein. Mä en tiedä mikä tän kyseisen ihmisen ongelma on, mutta jokin paha sellainen häneltä selvästi löytyy. Vaikka pistää vihaks, toivon silti, että hän saa sen selvitettyä ja hoidettua eikä enää jatka pahan olonsa purkamista muihin. Jos kyseinen tuttu lukee tätä niin tahdon muistuttaa, että "you can't fix yourself by breaking someone else."

Keep up the good work, sä oot upea ja niin on sun blogisi sekä tarinasikin! ♥

PS. Laitoin sulle sähköpostia edellisen postauksen kommenttini myötä :)

naked truth

Vaikka koen olevani aika positiivinen ihminen ja tämä varmasti välittyy teksteihinkin, niin elämäni ei todellakaan ole ollut ''liian kaunista''... olet ihan oikeassa. En tietenkään toivo mitään vastaavaa kenellekään ja ymmärrän, jos hän ei vain tajua kuinka vaikeaa on ollut. Ihanaa huomata, kuinka moni teistä kuitenkin ymmärtää.. Kiitos <3

Mahtava kuulla, että saat mun teksteistä kaikkea hyvää itsellesi! Toivottavasti saat jatkossakin! :) 

ja hei APUA! En ole saanut mitään sähköpostia!! Roskapostikansiokin on tyhjä! Voi ei, mihinköhän sun maili on kadonnut? Voisitko laittaa sen uudestaan tähän osoitteeseen: nakedtruthani@gmail.com ?

Haleja <3

Anna/Niittykukkia (Ei varmistettu) http://starbox.fi/niittykukkia

Apua miten kauhea kommentti, meni viinan piikkiin tai ei. Eihän tuollaista pitäisi sanoa edes leikillään! Olen lukenut blogiasi melkolailla alusta saakka säännöllisen epäsäännöllisesti, ja musta on ollut ihanaa miten koettelemuksistasi huolimatta (tai juuri niiden vuoksi) jaksat innostua elämästä ja nähdä arjen kauneuden ja positiiviset puolet asioissa. Jos se on liian kaunista, ihmettelen suuresti.

Mukavaa viikon jatkoa sinne!

naked truth

Taidat olla oikeassa, minäkään en voisi ikinä sanoa mitään vastaavaa ja toivoa kuolemaa toiselle, olin sitten humalassa tai en...

Kiitos ihanista sanoista. Ihana kuulla, että olet seurannut blogiani näin pitkään :) Mahtavaa viikkoa myös sinulle! <3

Kommentoi

Ladataan...