liian kaunis tarina

naked truth

Ärsyttää oma luonne. Ärsyttää, että välitän näin paljon siitä, mitä mieltä muut musta ovat. Ärsyttää oma herkkyys ja se, että pidättelen näinkin tyhmän asian takia itkua. Jälleen kerran yllätyn, kuinka paljon katkeruutta ja inhoa jollakin voi olla tarinaani kohtaan.

Eräs tuttuni sanoi, että tarinani on liian kaunis. Ettei kukaan oikeasti halua lukea mitään näin positiivista. Kuulemma hieron tätä ihanaa elämääni muiden naamaan, tyyliin ''in your face, bitches''. Tämä menee varmaan viinan piikkiin, mutta en kuitenkaan voi ymmärtää... Kun kysyin, olisiko ollut parempi jos olisin kuollut syöpään, niin vastaus oli... kyllä.

Uskon, ettei hän välttämättä sitä tarkoittanut. Tai ei vain osannut pukea tunteitaan sanoiksi. Mutta tämä satutti ja todella pahasti.

En todellakaan pidä itseäni jollain yli-ihmisenä tai supervahvana selviytyjänä. Olen aika varma, että kuka tahansa olisi toiminut samalla tavalla ja selättänyt syövän kolmesti jos olisi ollut pakko. Mutta olisin tekopyhä jos väittäisin, etten ole ylpeä tästä kaikesta. Ylpeä ja hiton onnellinen. 

Mun ''in your face'' -asenne koskee vain ja ainoastaan syöpää. Totta helvetissä hieron tätä ihanaa elämääni ja terveyttäni sen naamaan! Hahaa, et voittanutkaan mua!

En ymmärrä, miten tämä tarinani ja blogini voi aiheuttaa jollekin paskaa fiilistä. Onkohan tämän henkilön elämässä ongelmia, epävarmuutta tai huomion puutetta, jos minun selviytymistarinani aiheuttaa ahdistusta? Onko kyse kenties kateudesta?

Kun aloitin bloggaamisen, tiesin että tulen kuulemaan myös kritiikkiä. Tiesin, ettei kaikki voi musta tykätä, eikä tarviikaan. Mutta miten tarinani voi loukata muita? Miten se, että avaudun rankoista kokemuksistani ja paljastan elämäni pahimmat pelot, voi olla jonkun mielestä LIIAN KAUNISTA?

Olen pahoillani... ihan kauhean pahoillani, jos blogini tai minun persoonani aiheuttaa jollekin mielipahaa. Anteeksti ja.. hyvästi! Toivottavasti et enää ikinä lue tätä ja siten säästyt huonolta fiilikseltä. 

#sorrynotsorry

SNAPCHAT / INSTAGRAM: anifrei

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Syövässä onkin ihan hirveästi kadehdittavaa. Voi jestas! Eiköhän sitä keksi paljon kivempiäkin asioita joilla kerätä huomiota jos haluaa. Esim. alastonkuvat!

nakedtruth
naked truth

Haha :D Niillä saa kyllä varmasti aika paljon huomiota :D Eiköhän pistetä alastonkuvia kehiin heti kun huomionkipeys iskee! Onneksi tähän asti vertaistuen antaminen on ollut se päällimmäinen motiivi tässä touhussa, eikä hän sitä ole todennäköisesti tajunnut. 

Torey
Näissä neliöissä

Ilmeisesti juu ei ole tajunnut! 

 

Vertaistuki, oman tarinasi kertominen, se että hei, tästäkin voi selvitä, on kaikki ihan mahtavaa!

Paveee (Ei varmistettu)

Ani-muru <3

Käsittämätöntä, että oot joutunut saamaan tuollaisia kommentteja tarinastasi ja syövästäsi. Mäkään en ymmärrä, miten taistelu oman elämän puolesta ja sairaudesta selviytyminen rankkojen kokemusten (jota terve ihminen ei voi ymmärtääkään) jälkeen voisi olla liian kaunista kerrottavaa? Kaunista tarinassasi on toki se, että olit vahva ja selvisit <3 Mutta sen kaiken takana on hirveästi surullisia ja rumia asioita joita en toivoisi kellekään. En edes tyypille, joka laukoo tuollaisia kommentteja sulle. Luen sun kaikki postaukset ja tunne, joka mulla on päällimmäisenä on kyllä se, että miten kiitollinen voikaan omasta terveydestään olla. Jatka kirjoittamista, tästä tulee vain hyvä fiilis!

- Pave

nakedtruth
naked truth

Kiitos Pave ihanasta kommentista. <3 Ihanaa, että sulle välittyy tollanen fiilis kun luet mun blogia. En voisi toivoa enempää :) Jatkan ehdottomasti! Onneksi suurin osa palautteesta on näin positiivista ja inspiroivaa. Teidän takia jatkan blogin kirjoittamista, tuollaisista negatiivisista kommenteista huolimatta. 

Toytoy (Ei varmistettu)

Anteeksi että kiroilen, mutta mitä helvettiä?
Toivottavasti tuo kyseinen tuttavasi ei enää kuvittele kuuluvansa elämäsi piiriin. Hän ei ole siellä todellakaan paikkaansa ansainnut. Mitä tulee tarinaasi, tämä on ensimmäinen kirjoitus johon olen törmännyt, ja tämän perusteella aionkin nyt syventyä koko blogiisi. Näitä tarinoita pitää kirjoittaa, ja ne pitää julkaista, ja näitä ihmiset haluavat lukea! Kaikki me tunnemme jonkun, jos emme useita jotka ovat joko selviytyneet tai menehtyneet syöpään.

nakedtruth
naked truth

Olen aina halunnut olla aito ja rehellinen ja siksi kertoa avoimesti kokemuksistani.  En olisi uskonut, että joku olisi sitä mieltä, ettei näitä tekstejä haluta lukea nimenomaan positiivisuuden takia..  Mutta ihmisiä on moneen junaan. Syöpä koskee tosiaan melkein jokaista meistä, tavalla tai toisella, siksi minusta on tärkeää puhua siitä.. 

Kiitos kommentista ja ihanaa loppuviikkoa <3

Suvi K.
Sisunainen

Siis mitä **tua. Anteeksi kielenkäyttö, mutta ei noin sanota toisille ihmisille.

Musta sun blogissasi esille tuoma tarina on koskettava, surullinen, toiveikas, onnellinen ja todella kaunis - mutta "liian kauniiksi" luonnehtisin sitä vain merkityksessä "niin kaunis että itkettää". Musta sun ihanan elämän hehkuttaminen on loistava muistutus meille muille arkisista pikkujutuista murehtijoille siitä, kuinka arvokasta on yleensäkin olla elossa.

Ja loppujen lopuksi, täähän ei ole lukijoiden huviksi kirjoitettu fiktiivinen tarina, vaan sun oikea ainutlaatuinen elämä. Sen suhteen väliä on tasan pelkästään sillä, mitä sä itse siitä ajattelet, ja sun blogissa esiin tuoma asenne elämään on yksi mahtavimpia mitä oon nähnyt.

raijairina

Tää oli tosi kauniisti kirjoitettu kommentti! 

Mä olen ainakin saanut sun kirjoituksistasi tosi paljon voimaa ja inspiraatiota. Olet upea ja kieltämättä kaunis tarinasi koskettaa. Tällaisten negatiivisten kommenttien taustalla on yleensä aina  jotain henkilökohtaisia ongelmia tai ylipäätään hankala elämänasenne; ihanaa, että olet selkeästi jo saman tien ymmärtänyt, että puhuja ei ollut ihan kartalla, eikä tällaisia kommentteja pidä ottaa vakavasti.

Kiitos, kun kirjoitat! Ihana olet!

nakedtruth
naked truth

Voi miten hyvä mieli tästäkin kommentista tuli! <3 Kiitos tositosi paljon. Ihan mahtava kuulla, että saat teksteistäni voimaa ja inspistä. Juu, en halua kantaa kaunaa ja ymmärrän just sen, että hänellä on varmaan joku ongelma/hankala tilanne... Kiitos itsellesi näistä sanoista ja myös ihanasta blogistasi! :) <3 

nakedtruth
naked truth

Voi Suvi <3 Nöyrin kiitos ja kumarrus. Tuli itku tätä kommenttia lukiessa. Ihanaa, että täysin tuntemattomilta ihmisiltä voi saada näin positiivista palautetta ja miten lukijat voivat tuntua ystäviltä, joita ei vaan ole koskaan tavannut...

Ja haluan nimenomaan muistuttaa kaikkia siitä, kuinka ihanaa on olla elossa, koska tiedän ettei sitä välttämättä tajua... Olen itsekin pitänyt elämää itsestäänselvyytenä, vaikka se ei sitä todellakaan ole. 

Taru Mari
Stuff About

Huhhuh, en kyllä ymmärrä mitä ihmettä noin sinulle sanonut tyyppi ajatteli. Moni saa varmasti vertaistukea blogistasi. :)

nakedtruth
naked truth

Kiitos Taru :) Sitä mä todella toivon!

Kiti

Woooot. Kaikenlaisia ihmisiä sitä löytyykin. :'D En usko, että kovin moni (kukaan) on hänen kanssaan samaa mieltä. On vaan kateellinen kauniin ihmisen terävistä ajatuksista.

nakedtruth
naked truth

Kiitos kovasti, Kiti <3 :)

Vierailija (Ei varmistettu)

En voi kertakaikkiaan ymmärtää miten joku on voinut sanoa sulle noin. Tai miten kukaan voi sanoo noin ylipäätään kenellekkään. Aivan kamalaa...On todellakin ymmärrettävää, että se satutti ja loukkasi, mutta muista kuitenkin, ettei noita sanoja kannata uskoa. Ei pidä paikkaansa, että sun tarinasi olis liian kaunis. Ensinnäkin on vaikea ymmärtää miten mikään tarina olis liian kaunis, sillä eikö se oo vaan hyvä, jos jonkun elämä on ollut täynnä onnea ja vaaleanpunaista hattaraa? Toisekseen sun kohdallahan se nyt ei pidä alkuunkaan paikkaansa, koska vaikka sä selvisit, sä oot silti joutunut käymään syövän läpi kolmesti ja se ei todellakaan oo kovin "kaunis kohtalo" sun ikäisellä (tai no minkään ikäiselle) ihmisellä. Ei pidä paikkaansa sekään, etteikö kukaan haluais lukea mitään näin positiivista ja että ihmiset kokis sun hierovan heidän naamaansa ihanaa elämääs. Mä ainakin haluan lukea ja saan siitä älyttömästi kaikkea hyvää itselle myös - hyvää mieltä sun puolesta, tsemppiä ja uskoa omalle kohdalle jne. Ja ei myöskään pidä paikkaansa, ettetkö sais olla ihan hiton ylpeä itsestäs! Se on ansaittua ja se on oikein. Mä en tiedä mikä tän kyseisen ihmisen ongelma on, mutta jokin paha sellainen häneltä selvästi löytyy. Vaikka pistää vihaks, toivon silti, että hän saa sen selvitettyä ja hoidettua eikä enää jatka pahan olonsa purkamista muihin. Jos kyseinen tuttu lukee tätä niin tahdon muistuttaa, että "you can't fix yourself by breaking someone else."

Keep up the good work, sä oot upea ja niin on sun blogisi sekä tarinasikin! ♥

PS. Laitoin sulle sähköpostia edellisen postauksen kommenttini myötä :)

nakedtruth
naked truth

Vaikka koen olevani aika positiivinen ihminen ja tämä varmasti välittyy teksteihinkin, niin elämäni ei todellakaan ole ollut ''liian kaunista''... olet ihan oikeassa. En tietenkään toivo mitään vastaavaa kenellekään ja ymmärrän, jos hän ei vain tajua kuinka vaikeaa on ollut. Ihanaa huomata, kuinka moni teistä kuitenkin ymmärtää.. Kiitos <3

Mahtava kuulla, että saat mun teksteistä kaikkea hyvää itsellesi! Toivottavasti saat jatkossakin! :) 

ja hei APUA! En ole saanut mitään sähköpostia!! Roskapostikansiokin on tyhjä! Voi ei, mihinköhän sun maili on kadonnut? Voisitko laittaa sen uudestaan tähän osoitteeseen: nakedtruthani@gmail.com ?

Haleja <3

Anna/Niittykukkia (Ei varmistettu) http://starbox.fi/niittykukkia

Apua miten kauhea kommentti, meni viinan piikkiin tai ei. Eihän tuollaista pitäisi sanoa edes leikillään! Olen lukenut blogiasi melkolailla alusta saakka säännöllisen epäsäännöllisesti, ja musta on ollut ihanaa miten koettelemuksistasi huolimatta (tai juuri niiden vuoksi) jaksat innostua elämästä ja nähdä arjen kauneuden ja positiiviset puolet asioissa. Jos se on liian kaunista, ihmettelen suuresti.

Mukavaa viikon jatkoa sinne!

nakedtruth
naked truth

Taidat olla oikeassa, minäkään en voisi ikinä sanoa mitään vastaavaa ja toivoa kuolemaa toiselle, olin sitten humalassa tai en...

Kiitos ihanista sanoista. Ihana kuulla, että olet seurannut blogiani näin pitkään :) Mahtavaa viikkoa myös sinulle! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

http://www.improveautos.com In the current soft economic climate and having experienced the most difficult years in the market, auto dealers are searching closely from opportunities with regard to enhanced as well as improved revenue. Generally regarded as a "necessary evil", the describing department has become being looked over a supply of new major margin as well as profit.
http://www.initialparenting.com Parents would be the key in order to success. Programs began to initiate mother or father weekends, parent seminars along with other ways in order to pull the actual parents to the healing procedure. This encourages a far more healthy view these are loved ones problems not only a child's issue.
http://www.insurancedeadlines.com If you don't make a choice before this closes, "You sleep, you lose". You'll have to wait before next open up enrollment period to pick a strategy. Oh wait around... You will need to pay the tax penalty too. Whoa!
http://www.insuranceextention.com There are a lot of health insurance policies companies approaching these days that you could be sure that you're walking an insurance which will fit for you personally and the type of premiums you would like and which too at a reasonable price.
http://www.insuranceinevitable.com A term insurance policy of life insurance coverage products is just to offer you life coverage throughout the period you've chosen as the word of that one plan. When which term is finished, it's your own wish should you continue, that you could, or leave the master plan.
http://www.insurancesuperhub.com If you're sitting in the center of the index web, with the lines operating outward attached to the additional line, and anytime someone you're connected to create a connection for you personally, you could make the vibration originating from that path. What is actually happening is that every person you're connected in order to is the middle of a internet of their own.
http://www.lawbasis.com To day, traditional worldwide law doesn't consider human being environmental rights to some clean as well as healthy environment to become a jus cogens human being right. Jus cogens ("compelling law") describes preemptory lawful principles as well as norms which are binding upon all worldwide States, no matter their permission.
http://www.lawdecree.com Whenever you're looking to begin a business (does not matter if it's an on the internet or traditional venture), it's usually good to make contact with legal specialists or nearby governing bodies to obtain an concept of regulations that may affect your company.
http://www.lawyersdemand.com Bankruptcy is very a severe matter and there's nothing worse to have an individual or perhaps a corporation than needing to seek bankruptcy relief. It can impact many individuals and wreck their professions and life and make them totally helpless.
http://www.lawyersselection.com The damage might be as physical damage, monetary reduction or as psychological results. In lawful language, we make use of the term injury for all these three points. Personal injury could be physical, psychological as well as monetary or them all in character.
http://www.livetelecastnews.com A viewing live football event upon TV is definitely an enjoyable encounter for football fans. Via cable as well as satellite membership, live telecast associated with soccer tournaments could be watched upon TV. Ordinary people may also have the opportunity to watch the favourite sport on the planet through their tv.
http://www.myhomedevelopment.com When selecting a community to construct your brand new home there are several key queries to ask the brand new home creator before determining whether you need to build for the reason that community or even not. Read this short article to discover what individuals key queries are.
http://www.newsrepeats.com Within our last post we discussed this news and press, and the way you might know very well what underlying message they're giving us by using something known as Narrative Theological Biblical critique.
http://www.overseebusiness.com It is actually all too simple to take the actual roof over your company for given, and it's something that many people really rarely consider during the morning. It is definitely there; chances are that it had been there before you decide to started working at the company, and it will likely be there long once you have moved onto another work.
http://www.parentinggood.com Learn how you can influence your son or daughter's behavior without having them understanding it. Developing kids with higher self-esteem as well as confidence demands these 5 secrets and techniques that demonstrate how assist them earn at existence. Give all of them the edge they have to succeed and they'll have the abilities needed to attain their goals.
http://www.petsrights.com Fleas as well as ticks -- there's appears to be no end for their recurrence. Fortunately there's an ideal way to manage this, along with Frontline In addition. Here's the concise manual on Frontline In addition and how it can benefit your canine.
http://www.powerfulsport.com This post explains the most popular misconception how the sport associated with Powerlifting is really a Power sport however in fact may be the complete reverse. It is really a strength activity. This post will clarify the difference between your two kinds and demonstrate how each are superb tools for learning not simply powerlifting however all sports activities.
http://www.preferjob.com This installment from the ongoing cv writing suggestion series targets putting your own title to meet your needs. This post suggests you in the ante (as well as power) through including a good action focused title which demonstrates the way you will impact the business.
http://www.preferrealestate.com Buy reduced, sell higher, it's the credo most of us have heard prior to, and it seems like a sure method to earn money from your investment, right? Nicely, it's tougher than which quote causes it to be sound and you need to work diligently to make sure you visit a great, higher return.
http://www.proinjobs.com A plumber is really a professional who accounts for repairing as well as installing the actual pipes which are used to transport sewage as well as water. Nearly all plumbers work within the plumbing or ac industry, however nearly fourteen percent associated with plumbers tend to be self-employed.
http://www.purchaseshopping.com Have you ever thought regarding growing your personal hops, stop thinking and begin now. It is simpler than you believe and in conjunction with the knowledge how the beer you have hand designed contains hops you have grown in your back backyard and you've got a compelling debate to give it a try.
http://www.readyforservices.com College college students are graduation, and Funeral Day is actually fast nearing, which indicates summer is nearly here. Getting prepared for summer time doesn't need to be a unpleasant experience; teach your self healthy habits that you could continue throughout every season that will help get in to shape and remain in shape.
http://www.readyparenting.com Taking care of your getting older parent is actually overwhelming as well as confusing. Lots of people are tossed into these types of situations with no notice or even experience. I thought my dad was well-prepared until I discovered out he or she wasn't. The problems that appear throughout the parent-child part reversal is harder than anybody can assume.
http://www.realestateeffort.com QR code is really a versatile tool that's immensely helpful for real property marketing. Set being an essential the main real property marketing within close long term, it is sensible to have it now. Continue reading to understand how QR code might help make your own listings market better.
http://www.realestategeo.com What was previously your desire home has become your own nightmare. Through no children to 3 kids, you're running from room as well as your last nerve may be frayed through Jr's hamster that's been out associated with his cage for that past 7 days.
http://www.realestatemassive.com People tend to be avoiding any kinds of investment because of slump as well as poor security situation within Pakistan. Because of recession, home slump as well as terrorism within Pakistan, rich as well as professional individuals are quickly immigrating in order to advanced interpersonal welfare nations.
http://www.realestatescheme.com Even probably the most luxurious as well as expensive homes nowadays are getting into on the actual act, as house builders find that eco-friendly products is often as useful so that as beautiful because their previous counterparts.
http://www.realestatetactic.com The very best ways to make money from foreclosed houses are to locate them within their pre phases. Unlike those late evening get wealthy quick infomercials want you to consider, a in foreclosure process home will be the least favorable for you personally.
http://www.reallycoolsports.com These strange beasts, inhabiting the Cosmic Zoo, are most likely born exactly the same way because normal superstars. However, Brown Dwarfs never get the critical mass that's necessary in order to ignite their own nuclear-fusing furnaces.
http://www.realparentinghelp.com A person haven't completely experienced existence to it's fullest till you've already been a mother or father. It's an event that all of us as people struggle with every day despite getting done this for a large number of years. Authors publish publications, teachers maintain parenting courses, experienced nannies seem on tv shows.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.