Ladataan...
Never Give Up

Yhteistyössä Kiddex

Kiddex on lastentarvikkeiden maahantuoja ja tänään tutustumme heiltä PlanToysin A Touch of a Pastel sarjan leluihin.
Meidän perheessä aletaan hiljalleen tutustua lelujen ihmeelliseen maailmaan. Pientä neitiä kiinnostaa kovasti erilaiset muodot, värit, äänet ja materiaalit. Olen parhaani mukaan pyrkinyt tarjoamaan hänelle rauhallisesti, mutta silti aktiivisesti uutta ihmeteltävää ja pyrkinyt ihmettelemään hänen kanssa yhdessä. Beata osaa jo pitää asioita joten kuten käsissään, enimmäkseen yhdellä kädellä, mutta jonkun verran myös molemmilla. PlanToys lelut on ollut jo jonkun aikaa meillä talossa, mutta vasta nyt 5 kuukauden tienoilla neiti on alkanut ihmetellä niitä - lähinnä maistellen! 

Omaan makuun PlanToysin leluissa viehättää heidän ekologisuus, opettavaisuus sekä kestävyys. En ole mikään kierrätyksen tietoinen "fani", mutta huomaan alitajuisesti kierrätyksen vaikuttavan omaan ostopäätökseen. Tässäkin tapauksessa kierrätys saa ison pisteen.  Lisäksi nämä lelut on vielä tosi kauniita omaan silmään. Menee melkein koristeista! 

Nämä on ihanan rauhoittavan, mutta samalla mielenkiintoisen näköisiä, mitä mieltä te olette näistä? Minusta nämä lelut onnistuu olemaan yksinkertaisesti kauniita, sekä samalla mielenkiintoa herättäviä. Itse tykkään miettiä suhteellisen tarkkaan mitä ominaisuutta lelut pyrkii kehittämään ja valitsemaan sitä mukaan meille leluja. En halua hirmuista kasaa leluja pyörimään nurkkiin, laatu painaa määrää enemmän vaakakupissa. 

Tässä vaiheessa meidän suosikiksi on osottautunut aistipallot, jossa kuulo-, näkö- sekä tuntoaistia aktivoidaan lempein ottein. Huomaan itsekin etenkin tuntoaistille tarkotettua palloa hiplaavani Beatan kanssa leikkiessä. Näköaistille tarkoitetussa pallossa peilistä näkee selkeästi, eikä ole sellainen suttuinen mikä monissa lelujen peileissä häiritsee itseäni. 

Kurkkivaa hyrrää ollaan tähän asti lähinnä makusteltu ja äidin toimesta pyöritetty lattialla. Toivon, että nämä lelut säilyy niin hyvänä, että Beata saisi vielä isona katsella vauvalelujaan, samalla tavalla kuin minä ihmettelen omia vauvalelujani joilla myös Beata leikkii.♥

Linkit postauksen tuotteisiin, jos sinäkin tykästyit 
Aistipallot 
 Kurkkiva Hyrrä
PlanToys

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Never Give Up

Postaus tehty yhteistyössä vauvahieroja Heini Furun kanssa. 

Tämän postauksen tarkoituksena on levittää tietoutta vauvahieronnasta. Milloin sinne kannattaa mennä? Miten jos vauva alkaa itkeä? Miten pienen vauvan kanssa lähteä vauvahierontaan? Mitä jos iskee nälkä? Onko minulla riittävästi ongelmia, jotta voin mennä hierontaan ja saan selkeän avun? 

Meidän neiti syntyi hieman etuajassa, joten oli tiedossa, että kehitys oli vielä hieman kesken ja hän eli kohtumaailmassa tiukemmin, kuin jos olisi ollut täysiaikainen. Neiti oli tosi väsynyt ensimmäiset viikkonsa, siitä, kun päästiin yli alkokin ongelmaksi muuttua hyvin lyhyet unet etenkin päivisin. Muuten olemme säästyneet sen suuremmilta ongelmilta. Tästä syystä olin tosi epäileväinen vauvahierontaan menemisestä, koska eihän meillä ollut mitään mitä hoitaa. Väärässä olin koko ajatuksen suhteen. 

Heti alussa ilmaisin Heinille, että meillä ei ole ongelmia mitä hoitaa. Sain hieman hymähtävän vastauksen takaisin, että eihän aikuisetkaan aina mene hierontaan vain silloin, kun on ongelmia, niitähän voi ennaltaehkäistä. Vauvahieronta on myös vauvalle ihana tapa opetella rauhassa kosketusta ja näin Beatasta miten hän nautti hieronnasta, selkeästi hän kuunteli ja ihmetteli kaikessa rauhassa mitä ihmettä se kevyt hieronta oli. Meillä myös katkonaiset unet hävis hieronnan myötä, hieronnan jälkeinen päivä meni aina lähestulkoon nukkuen ja syöden. 

Vauvalle itku on normaali viestintätapa, mutta runsaaseen jatkuvaan itkemiseen on aina joku painava syy. Onko se sitten turvattomuus, raskauden aikainen stressi, vatsaongelmat, kenties synnytyksen jälkeinen tila on päällä tai onko vauvalla kehossa jumeja. Pelkät vauvan niskajumit voi aiheuttaa vatsaongelmia vagushermon välityksellä.

Te tiedätte tämän tilanteen: vauva itkee, äiti ja isä väsyy, vanhemmat on stressaantuneita ja sitä kautta vauva muuttuu stressaantuneeksi ja itku pahenee. Oravanpyörä on valmis. Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan kautta voi yllättävän moneen ongelmaan löytyä helpotusta. Tyytyväiset vanhemmat on vauvan iso voimavara ja toisinpäin. 

Ennen ensimmäistä hierontaa Heini kyseli tarkkaan meiltä taustatietoja raskauden kulusta, synnytyksestä - millä viikoilla syntynyt, minkä kokoisena ja vointisena. Myös äidin ruokavaliosta puhuttiin, koska kuten tiedämme myös sieltä voi löytyä syitä itkulle etenkin mahavaivojen kohdalla. Hieronnat tapahtui ihan meidän kotona, mikä on pienen vauvan kanssa suuri helpotus. Ei tarvitse lähteä reissaamaan minnekään vauvan kanssa ja ympäristö on jo vauvalle tuttu ja turvallinen. Myös mahdolliset kakkavahingot on helppo siivota kotioloissa, kuten meillä -  heti ensimmäisellä hoitokerralla maha päätti toimia ryminällä.

Heini otti rauhassa kontaktia Beataan, hyvin lämpimästi, vauvan ehdoilla ja lähti tutkimusmatkalle yhdessä vauvan  kanssa vauvan kehoon. Hieronnassa kookosöljy toimi hierontaöljynä. Meille tämä vaihtoehto toimi ainakin erinomaisesti, ei reagoinut Beatan iho lainkaan kookosöljyyn. 

Katsokaa nyt tuota pientä neitiä miten onnellisen ihmeissään kuuntelee mitä tapahtuu. Hän nautti, onneksi. Meillä ei ollut mitään erityistä ongelmaa, joten Heini käsitteli vähän koko vartaloa. Viimeisellä kerralla meillä oli takana vatsaongelmia, jolloin Heini selkeesti käsitteli vatsan vyöhykepisteitä enemmän ja keskitty kokonaisvaltaisesti vatsaan tarkemmin. Hieronta yksilöidään tarpeen mukaan. 

Mitäs jos vauvalle iskee nälkä? Neiti yhdellä kerralla ilmaisi nälkäänsä sen verran, että päätin nostaa neidin rinnalle ja kokeiltiin onnistuuko jalkapohjan käsittely samaan aikaan. Meidän kohdalla neidille sopi oikein hyvin, että hänen jalkapohjiaan hierottiin samalla, kun hän ruokaili.  Heinin kokemus vauvojen parissa näky niin luontevalla asioihin reagoinnilla, joten en jännittänyt lainkaan muuttuvia tilanteita. Kuten Heini sanoi - hieronta tapahtuu täysin vauvan ehdoilla, kukaan muu ei heiluttele tahtipuikkoa.
 

Heini kerto tarkkaan mitä teki, jotta pystyin itsekin ottamaan oppia miten voisin helpottaa vauvan elämän alkutaipaletta. Vatsajumppa muttui hieronnan myötä paljon tehokkaammaksi. Useat vatsanväännöt on taltutettu vatsahieronta/ jumppaohjeilla. 

Meillä hieronta selkeesti rentoutti neitiä ja levoton olemus rauhottui kummasti hierontojen jälkeen. Kosketus on hyväksi jokaiselle ilman suurempia ongelmiakaan. 
Hieronnan päätteeksi täytimme masun maidolla ja neiti aloitti överi pitkät päiväunet, oli ihana nähdä levollista unta nukkuva vauva. 

Tutustu ihmeessä vauvahieronnan sivuille: https://www.vauvahieronta.fi

Heinillä alkaa maanantaina seuraava vauvahierontakurssi! 
Tutustu myös Heinin sivuihin: https://www.facebook.com/tmiheinifuru/

Imetyskoru: https://www.bypinja.com/fi

Rentouttavia hetkiä teidän pikkuisille! Toivon, että saatte tästä rohkeutta kokeilla tätäkin kautta hakea apua mahdollisiin ongelmiin. 

Share

Ladataan...
Never Give Up

Postaus tehty yhteistyössä Sudio Swedenin kanssa. 

Olen kuulokkeistani tosi tarkka ja mikä hauskaa on mulla ollu tähän asti ikivanhat langalliset kuulokkeet käytössä joista en ole suostunut luopumaan yrityksistä huolimatta - yksinkertaisesti niissä on ollu niin hyvä äänenlaatu, joka on vieny mut parhaisiin fiilareihin. Sudion ehdottaessa yhteistyötä mietin pienen hetken, koska en ole langattomien asioiden ystävä enkä ollu valmis luopumaan rakkaista kuulokkeistani. Ihastuin kuitenkin Sudio Swedenin tyyliin verkkosivuista lähtien ja uskaltauduin langattomien kuulokkeiden aikakaudelle. Enkä onnekseni joutunut pettymään ja voin hyvällä omatunnolla suositella näitä teille. 

Tyylistä ei ollut tingitty pakkauksessakaan - miten kaunis! Oiva lahjaidea, johon ei itse tarvitse panostaa sen koomin kuin täyttämällä mukana tuleva nimilappu. Tilauksen tulemisessa meni muutama hassu päivä, mikä on aina plussaa tällaiselle hätähousulle, joka arvostaa nopeaa toimintaa. 

Ja nämä ohjeet! Kuinka yksinkertaisesti ovat osanneet tehdä ohjeet kuulokkeiden käyttöön, ei tarvinnu montaa hetkeä tällaisen tekniikkatunarinkaan miettiä miten vempele lähtee toimimaan. Myönnän, käytin hetken johtoja kuulokkeissa, koska kapinoinhan minä langattomuutta vastaan. Jos saisin päättää olis mulla varmaan lankapuhelin kotona. :D Rohkastuin kuitenkin parin päivän käytön jälkeen ottamaan kuulokkeiden johdon pois ja opettelee langattomuuden pariin- enkä ole takaisin palannut. Onhan se nyt helppoa, kun treenatessa ei johto ole siellä ja täällä jumissa, eikä vaunuja työnnellessä puhelin tipahda asfaltille, kun johto takertuu paikkaan x. Toinen asia  mitä arvostan - asioiden yksinkertaistaminen ja helppous asiakkaan näkökulmasta. 

Kolmas asia jota arvostan. Vaihtelevuus! Olen sillon tällön tuuliviiri vallaton, joka tylsistyy nopeasti. Ja piru, Sudio Sweden onnistu senkin täyttämään sillä yllätyksenä paketin mukana tuli kuulokkeisiin kuuluvat vaihtokapselit mukana, jotka voi halutessaan ostaa kuulokkeisiin. 

Olen nyt kuukauden päivät käyttänyt tarkoituksella kuulokkeita päivittäin, jotta osaan oikeasti kertoa teille onko hintansa väärti. Voin suositella lämpimästi kyseisiä kuulokkeita. Helppo käytettävyys, tyyli joka sopii arkeen ja treeniin, äänenlaatu ja koko brändi. Mä fiilasin asiaa heti jostain kumman syystä, harvoin sattuu näin mielekkäitä yhteistöitä vastaan. 

Läheiseni eivät uskaltais varmaan ehdottaa kuulokeyhteistyötä, kun olen mustista risaisista kuulokkeistani pitäny niin tiukasti kiinni, että todennäköisyys hylkyyn olis aikas suuri. 

Ja jotta positiiviset yllätykset ei loppuisi kesken. Kaupanpäälle tulee jokaiselle ostajalle Sudio Sweden kangaskassi, joka on vankkaa tekoa ja sisältää sisällä pienen taskun puhelimelle ja avaimille. Eli kangaskassien ongelmakin ratkaistu. Mielestäni aika hyvä kokonaisuus, mitäs mieltä te olette? Onko muilla yhtä hyviä kokemuksia kyseisistä kuulokkeista? 

Jos olet vailla hyviä kuulokkeita ja kenties samanlainen kuulokehirmu joka varjelee vanhoja kuulokkeitaan, mutta haluaisi uudet, on Sudio Sweden yllättävän hyvä valinta. 

Torstaihin asti teillä on mahdollisuus tilata kuulokkeet -15% hintaan koodilla ILONA 

Hyödynnä lukijaetusi osoitteesta https://www.sudiosweden.com/fi/

Share

Pages