Päivän asu / Outfit 20120404

Nina Hovinmaa

Päivän asuna / Today's outfit:

COS / Neule Knit

Zara / Housut, t-paita, laukku Pants, t-shirt, bag

Aldo / Kengät Shoes

Kommentit

Ellu&Ukko (Ei varmistettu)

Onpas ihanan värinen tuo neule! Enpä nyt taaskaan malta olla kommentoimatta tuota Sven-Bertiliä ja vähän mieltä osoittavaa poseerausta? Repesin ihan täysin:)

Nina Hovinmaa
Nina Hovinmaa

Kiitos Ellu! Ei tunnu kevät keväältä jos ei yritä pikkuhiljaa siirtyä musta+musta+mustahko harmaa- talviyhdistelmistä kohti *hieman* värikkäämpiä settejä(huomaa musta+melkein musta pohja johon väriläiskät kerätty päälle).

S-B:n "mitä sä teet"- jalkojenvälikökötys on tällä kertaa hyvin mielenosoituksellinen, "minähän näytän kameralle hanuria!"=D. Voihan näiden koiruuksia kanssa, iloa ja naurua riittää varmasti siellä Ukkosenkin kanssa!

<3Nina

Vierailija (Ei varmistettu)

ihanan värinen paita :) kevät tulee selkeesti!

Eka kommentti multa tänne sun uuteen osoitteeseen! :) ja pakko tästäkin kuvasta hehkuttaa sun sisustusta, love it!!!!!! :)
mitä sinne teille kuuluu? me ei olla vielä löydetty kotia Helsingistä, nyt tuntuu, että menee syksylle, mutta lopussa kiitos seisoo, toivotaan :)

halit! xx

-Katja(katwalkblog)

Nina Hovinmaa
Nina Hovinmaa

Katja: Jeei, lämpimästi tervetuloa jatkamaan aina ihania kommentejasi tähän uuteen blogiosoitteeseen! 

Pikkuhiljaa voisin väsäillä taas sisustusaiheisia postauksia tähän uuteen asuntoon muuton myötä, kiva kuulla että tykkäät meidän sisustuksesta<3. 

Kesää täällä odotellaan kovasti(ja mihin se kevätkin on jäänyt, kerran viikossa sataa räntää->ballerinat odottaa vielä kaapissa...mur), ja pikku piipahdus tulee tehtyä Helsingissä kesäkuun alkupuolella. Kovasti tsemppiä Helsinginkodin etsimisessä, kyllä te varmasti löydätte sieltä jonkun sopivan pikku kotikolon! Kohtahan on vappu ja mietinkin että pitäisiköhän tehdä+juottaa ruotsalaisille hieman simaa, hihihi=)

Vappuja odotellessa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.