Sänkileukainen enkeli, tai: Yksipuolisten ihastusten lista

No Sex and the City

Tänään en ole osannut keskittyä oikein mihinkään. Olen nimittäin rakastunut.

Rakkauteni kohteella on siivet selässä, ja se laulaakin kuin enkeli. Sellainen sänkileukainen, seksikäs enkeli. Kirjoitettuani pari päivää sitten kusipäisistä muusikoista, on ihan varmasti kohtaloa ja johdatusta, että törmäsin nyt täysin toisenlaiseen.

Rakkauteni kohteen nimi on Tom Smith. Tom on kuvassa vasemmalla, ja me kohtasimme muutama päivä sitten Smith & Burrows -parivaljakon soittaessa konsertissa joululevyään. (Kyllä, kuulitte oikein. Joululevyä. Mutta voi pojat, jos kaikki joululevyt olisivat sellaisia kuin heidän on, olisi minulla niitä kaapit täynnä.) Suuressa hallissa, joka muuten sattui olemaan entinen kirkko, miehen ääni kaikui vatsani pohjaan saakka.

Kyseisen, Annankin hehkuttaman Funny Looking Angels -levyn voi muuten kuunnella ilmaiseksi täällä. Suosittelen erityisesti numeroita viisi ja kuusi, ihania covereita biiseistä Wonderful Life ja Only One. Se taisi olla juurikin Wonderful Life, jonka aikana rakastuin Tomiin. 

Mutta okei, koska en ole musabloggari, jätettäköön musiikkivouhotus muille. Sen sijaan olen ihmissuhdebloggari, ja ajattelinkin käyttää tätä hyvänä tekosyynä listata muita miehiä, joita olen vuosien saatossa rakastanut  - raastavan yksipuolisesti, tietysti. (Prinssi Ericistä te jo tiedättekin.)

Nolot paljastukset alkakoon än yy tee nyt!

1. Kapteeni Planeetta

Lieneekö tätä lapsuuteni haaveiden kohdetta kiittäminen ympäristötietoisuuteni aikaisesta heräämisestä? Ensimmäiset ekoajatukseni liittyivät luultavasti Kapteeni Planeettaan ja toivoon tehdä tähän vaikutus kierrätystaidoillani. Kasaritukkaakin oli pakko rakastaa.

2. Cutter

Koska olen aina ollkut nörtti, ja lisäksi ylpeä siitä, tunnustan häpeilemättä pitäväni sinihipiäisten piirroshahmojen lisäksi myös seksikkäistä sarjakuvahaltioista. Olen rakastanut ElfQuest-sarjakuvaa jo vuosia, ja muistan Cutterin olleen usein läsnä tyttövuosieni vielä varsin viattomissa fantasioissa.

3. Ari Sulander

Toivon totisesti, että lukijoissa on vuoden -95 kultahuuman kokeneita, sillä he ehkä ymmärtävät esiteinin Leijona-hurahduksen. Muuten tätä kohtaa ei voi selittää millään tavalla.

4. Ronan Keating

Teini-minä ei tiennyt mitään ihanampaa kuin Boyzonen Ronan. Muistan kelanneeni MTV:ltä videolle nauhoittamiani konsertteja edestakaisin, kunnes vanha VHS-nauha sanoi poks ja kului puhki. Nyyh.

5. Johnny Depp

Ja tämä kohta tuskin kaipaa selityksiä...

 

Kuten listasta näkyy, miesmakuni on siis varsin laaja ja kattaa kaiken takatukkaisesta ekosakarista ihanaan indie-enkeliin. Komeus on katsojan silmässä, ja hajataittoisen Jeminan katse on avoinna ihan kaikille. Edes piirroshahmoja ei täällä syrjitä!

Kenestä te olette pimeässä menneisyydessänne haaveilleet? Kuka oli teinivuosienne ykkösrakkaus? Jakakaa nolot ihastuksenne kanssani!

 

 

Kuvat: flickr.com, wikipedia.org, elfquest.com, merkkipaikka.fi, swotti.com, ouchpress.com

Kommentit

Anna Karhubear

Oi ihanaa, olen kans aika ihastunut Funny Looking Angelsiin, täällä palstallani lisää hehkutusta. Nolojen ihastusten listallani ykkönen lienee Aladdin. Niin, se piirroshahmo (jonka esikuvana olen tosin kuullut olleen Tom Cruise, yyyyh).

sanumaria

Toni Nieminen, Teemu Selänne, Viktor Petrenko (taitoluistelija), New Kids on the Blockin Jonathan. 

Jemina
No Sex and the City

Anna, muistelinkin että olit joskus kirjoittanut enkeleistä, vaan en laiskuuttani jaksanut kaivaa postausta esille. Linkki lisätään postaukseen nyt, hops! Ja Aladdinissa sinällään ei ole mitään vikaa, mutta jos esikuvana tosiaan on Cruisen Tomppa, niin ymmärrän kyllä miksi nolottaa!

sanumaria, sulla taitaa olla aika selkeä miestyyppi. Eikä siinä mitään, parempi kai urheilijamiekkonen kuin mielikuvitusolento. Ja Nyykkärit, kuinka saatoin unohtaa! Oma suosikkini taisi olla Jordan.

huopis
Merennoita

Darian Trent. Uuuh. Ja mun teini-iän bestis tunnusti just vähän aikaa sitten myös olleensa ihastunut samaan hahmoon. x)

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Pimeässä menneisyydessä ja synkässä tulevaisuudessa: vähänkään söpöt brittiaksentilla puhuvat naiset tai parikymppiset tytöt.

Jemina
No Sex and the City

huopis, oli pakko googlettaa. Kyse on siis tästä tyypistä? Muistan itse olleeni kuumana jotakuinkin tuollaisiin tyyppeihin, ja luulenpa että suurin osa niistä ihmisistä, jotka ovat koskaan olleet teinityttöjä, omaa samanlaisen historian.

Vieras Mies, mutta brittiaksentti onkin ihana, eikä siinä ole mitään noloa! Julistaa täältä nimimerkki Olen deittaillut useita miehiä vain heidän aksenttinsa vuoksi.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Mä voisin viedä erään tytön ulos ihan vaan sen vuoksi, että se näyttää Emma Watsonilta. 

sanumaria

Jemina, mä olin (olen) urheilijoiden perään :D Ja Jonathanista tykkäsin siksi, kun kukaan kavereista ei tykännyt siitä vaan Joesta tai Jordanista, niin funtsin että mulla on paremmat tsäänssit niinku. Ei ollu :(

Jemina
No Sex and the City

Vieras Mies, ymmärrän ihan täysin - minäkin lähtisin samantien Johnny Deppiltä näyttävän tyypin matkaan, jos sellainen mahdollisuus joskus sattuisi kohdalle. Kapteeni Planeetalta näyttävän tyypin mukaan en ehkä lähtisi. Se voisi olla vähän liian outoa, jopa minulle...

sanumaria, logiikkasi suosikki-Nyykkärin valintaan on rautainen! Harmillista, ettei tuloksia kuitenkaan tullut. Muistan tykänneeni myöhemmin Jonathanista myös, mutta vähän eri syystä - sitä kun mainostettiin sellaisena herkkiksenä ja runopoikana. Runopojat. Ooh.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Mä koitan kans vältellä sinisiä ja keltaisia naisia. Ensimmäiset ovat yleensä tukehtuneet ja toisella on maksa sökönä. Ei ole terve alku suhteelle sellainen.

nansk

Heath Ledger, Kurt Cobain, (tietenkin kaikkien teinityttöjen suosikki) Orlando Bloom.. Kyllä näitä riittää! Uudempia kuolattavia ovat sitten Greyn Anatomian Eric Dane (joka ei iästään huolimatta tunnu koskaan näyttävän huonolta - ja mikä kroppa, herranen aika!) ja Jesse Williams (ootteko nähneet sen silmät? Tai vatsalihakset? Holy Mother of God).

Heath Ledger ei koskaan kuole. Jos noin voi sanoa. Yhdellä vanhalla luokkakaverilla oli tosi paljon samoja piirteitä (silmien ja suun alueella) ja tietysti sitäkin tuli kuolattua luvattoman paljon (:

homohaukka (Ei varmistettu)

Mun nuoruuden ihastukset paljastu aina enemmin tai myöhemmin homoiksi. Anna mulle poikabändi, niin näytän sulle mun mielestä niistä ihanimman -> homo. Tutka ku tutka. Onneks ne kaapista ulostulemiset sattui vasta yleensä sen jälkeen, kun olin päässyt yli pahimmasta hypetyksestä eikä tarvinnut ruveta miettimään sukupuolileikkauksia.

Tykkäsin minä myös David Eddingsin Belgarionin -ja Mallorean tarujen Belgarionista.

huopis
Merennoita

Jemina: Kyllä, juuri tuo Trent. :D Ja nyt kun täällä on noista aksenteista tullu puhetta, ni itseasiassa yks iso tekijä Trentin ihkuuteen oli sen käheä ääni. x)

sanumaria

Homohaukka, sama täällä. Belgarion <3

Jemina
No Sex and the City

nansk, jouduin lunttaamaan netistä osan mainitsemistasi miehistä, mutta ei se mitään - Jesse Williamsia googlettaessani törmäsin Shirtless Hollywood Men -saittiin!

homohaukka, tehokas tutka sinulla! Ja vähän asian vierestä - tiesittekö, että Boyzone teki ennen Stephenin kuolemaa musavideon, jolla Stephen laulaa hempeästi tunteidensa kohdetta esittävälle miespuoliselle näyttelijälle? Aika vallankumouksellista, poikabändiltä!

huopis, Annan kanssa totesimme eilen, että ääni on oikein hyvä syy ihastua! Hauska tietää, että äänillä voi olla niin suuri vaikutus niin moneen meistä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.