Turvaseksistä, tai: Parhaat kortsumainokset

No Sex and the City

Olen viettänyt koko sunnuntain sängyssä - yksin. Ainoastaan läppäri ja nessupaketti ovat pitäneet flunssaiselle naiselle seuraa. Ja koska tästä sänkymaratonista on ollut seksi kaukana, olen jonkinlaista tasapainoa ylläpitääkseni viihdyttänyt itseäni perehtymällä netissä erilaisiin kondomimainoskampanjoihin. Tässä suosikkini:

1.

Tämä video ei ole mainos sinänsä, vaan kertoo Olla-kondomien erikoisesta mainoskampanjasta. Kampanja nimittäin koostui Facebook-profiilien luomisesta kuvitteellisten isiensä mukaan nimetyille kuvitteellisille vauvoille... Ja sitten vain kaveripyyntö isukille.

Jos olisin mies, tällainen pelottelutaktiikka tehoaisi kyllä minuun ihan satavarmasti!

 

2.

Joulukuun ensimmäinen oli kansainvälinen AIDS-päivä. Viime vuonna MTV:n Staying Alive -kampanja julisti vastuullisen seksin ilosanomaa vähän Pixar-vaikutteisella lamppufilkalla.

 

Video muistutti minua jostakin syystä Durexin pahennusta herättäneestä mainoksesta, jossa kondomieläimet panevat menemään kuin pienet puput konsanaan. Molemmista pätkistä nousi taannoin pienoinen kohu ihmisten pohtiessa, että ylitettiinkö tässä nyt hyvän maun rajat. Minä olen aina pitänyt ilmapalloeläimistä, enkä siksi tykkää huonoa tästäkään. Päinvastoin, nehän on oikein söpöjä!

 

3.

Olla-kortsut eivät ole ensimmäisiä pelotteluun mainostusvälineenä turvautuneita. Samaan suuntaan nojaa tämä monien tuntema, klassinen esimerkki bännätystä mainoksesta. Ja viesti tulee kyllä perille!

 

+1

Lisää? Regretful Morning -sivusto kokosi parhaat telkkarista torjutut kortsupuffit listaksi, ja Bored Panda puolestaan luetteloi lehtimainosten kerman. Don't be stupid!

 

Mitkä ovat teidän suosikkinne kortsumainoksista? Missä menevät hyvän maun rajat - mitä saa näyttää, entä mitä sanoa?

 

Psst! Turvaseksistä -sarjan aiemmat postaukset löydät täältä, täältä, täältä ja täältä.

Kommentit

häkkilintu

nayttokuva_2011-11-30_kohteessa_16.10.35.png

Oon nähnyt ton videon numero kolme jo ammoisina aikoina ja viime viikolla tähän Durexin mainokseen törmätessäni se tuli mieleen. Aika lailla samaa sarjaa, paitsi tässä se kauppareissun kauhukakara jäi tuonne pinkin sisään.

Jemina
No Sex and the City

häkkilintu, tätä sarjaa riittääkin, ja mikäpä siinä. Meinaan että kyllähän nämä tällaiset saavat aina kaivamaan sen spärdärin esiin:condom-ads-twins.jpg

häkkilintu

Hyi kamala, tuo näyttää jonkun kauhuelokuvan mainokselta!

Jemina
No Sex and the City

häkkilintu, niin näyttää! Toisaalta potentiaalinen raskaus tuntuu tosiaan aika kauhuskenaariolta.

Ja kauhukuvista puheenollen, tämä on ehkä tahrannut mieleni iäksi:

arnold.jpg

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.