Ladataan...
Noran world

Olisihan se pitänyt arvata, etten pysy rytmissä. Tässä arkiviikon viimeinen asu, viikonloppuna ei tullut mieleen ottaa kuvaa kylpytakista, yöpuvusta, kiipeilyvarusteista, eikä beach volley-kentällä trikoista ja T-paidasta.

 

Päällä H&M:n alesta viime vuonna tilattu paita ja housut. Paidan napit ovat surkeat ja aukeilevat. Hauiksista kiristää, mutta muuten paita on mukavan väljä. Housut ovat hieman nilkkapituista lyhyemmät lahkeeseen kapenevat, aivan ihanat.

Share

Ladataan...
Noran world

Vielä mukana, jee, vaikka nyt päivän myöhässä.

Niin väsynyt viikko, ettei mitään rajaa. Onneksi oli "helppo" pukeutumispäivä, eli asiakastapaamisia, joten housupuku ja simppeli paita. En haluaisi pukea mustaa, kun aurinko paistaa, mutta aamulla oli niin synkkä fiilis herätessä, ettei pystynyt muuhun. ;)

Asun kaikki osat ovat muuten kirppikseltä: Zaran beige housupuku ja ohut musta neule. Jalassa olleet Eccot olivat uutena ostetut.

Share

Ladataan...
Noran world

Olen niin ylpeä itsestäni, olen vielä kolmantenakin päivänä mukana päivän asuissa, jeejee!

Tämän päivän asun pohjana on iltapäivän golfkierros, vaikka en oikeastaan tiedä miten tuo golfkierros noin loppuviimein liittyi asuun...

Siniset stretchfarkut, valkoinen trikoopaita, jossa rypytetty kaulus, jalassa El Naturalista-sandaalit ja varvassukat. Ranteessa kello ja koruina sormukset ja feikkihelmikorvikset. Paita on alunperin ostettu tirolilaisasuun aluspaidaksi, koska on sen tyylinen. Mutta menee ihan peruspaitanakin, kun pitää kauluksen reunat olkapäillä. :)

Ps. Piti iPhonella otettun kuvaan tehdä hieman muokkauksia, kun syksyn tullen ei naama oikein taivu aamulla mihinkään siedettävään ilmeeseen. Pääasia, että housujen sinisyys korostuu. :)

 

Share

Pages