Ladataan...
Nørrebro Summers

Pahoittelut hitaahkosta postaustahdista, meikäläisellä on ollut haasteita aikataulujen, kirjoitusinspiraation ja energian kanssa. Ja päivänvalon! Kuvavarannotkin alkaa olla loppuun kaluttu. Ei mikään supertehokas kombo. Tavallaan ei tapahdu juuri mitään, mutta toisaalta taas ihan hirveesti kaikkea.

Viime aikoina mä oon

...varannut paljon reissuja. Luvassa on muun muassa hulppeita hotelleja Thaimaassa, Flow-viikonloppu Stadissa ja Pohjois-Italiassa kiertelyä.

..miettinyt, että missäköhän vaiheessa pankista tulee yhteydenotto epäilyttävän vilkkaaseen lentojen varailuun liittyen.

...keittänyt mannapuuron.

...ollut usean päivän työmatkalla.

...bailannut ihkaoikeassa linnassa, tässä huoneessa - enkä tietenkään tajunnut ottaa yhtään kuvaa.

 

 

...huomannut, että meidän lähikiska myy Djungel Vråleja (niitä pieniä, kirpeitä apinakarkkeja).

...syönyt liikaa Djungel Vråleja.

...menettänyt kiinnostukseni teehen. Varma kevään merkki!

...sisäistänyt, että Köpikseen on pari kuukautta sitten vaivihkaa avattu Zara Home. Ja käynyt siellä kaksi kertaa hyperventiloimassa.

...kantanut Zara Homesta kassikaupalla uusia ihania petivaatteita himaan.

...käynyt kantiksessa tuplatreffeillä.

 

 

...lähestynyt halauksella ihmistä, joka ei ollut siihen henkisesti eikä fyysisesti valmis. Oli kuitenkin liian myöhäistä perääntyä, ja kiusallinen lopputulos aiheutti rinta-alassani seitsemän lämmintä häpeän aaltoa jälkikäteen (nyt tuli kahdeksas).

...ollut huolissani tulevasta.

...ollut innoissani tulevasta.

...odottanut kesää.

...tavannut ekaa kertaa livenä kollegan, jonka kanssa oon ollut yhteydessä lähes viikoittain viimeisen vuoden ajan (eikä muuten vastannut yhtään mun mielikuvaa).

...kokenut pari ahaa-elämystä uraani liittyen.

 

 

...ostanut ja ripustanut eteisen seinään naulakon, joka ei sitten näyttänytkään hyvältä.

...katsonut vierestä, kun poikkis täyttää naulakon ripustamisesta aiheutuneita reikiä.

...ostanut toisen naulakon.

...päättänyt alkaa taas käyttää huulipunaa.

---

Lately I've been partying in a castle, lost interest in tea and spent all my money on travels and Zara Home.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Share

Ladataan...
Nørrebro Summers

Hieno viikonloppu menossa. Poikkis on kehunut mun mukamas parantuneita small talk -taitoja, oon suunnitellut ihania reissuja sekä kasannut vaatekaapin. Oon raahannut lähikaupasta himaan tarjous-Amaronea puoleen hintaan, viettänyt iltaa karismaattisten ihmisten seurassa. Juonut todella hyvän drinkin ja syönyt jätskiä. Saanut kaktuksen.

Tuntuu absurdilta kirjoittaa näin puolessa välissä tammikuuta, mutta tunnen kevään lähestyvän. Ihan selvästi. Kivaa.

Yksi viikonlopun kohokohdista oli uuden lampun kotiutuminen. Taannoisella Ikean reissullamme, jolta tarttui mukaan lähinnä lihapullavatsat ja viherkasveja, rakastuin päätä pahkaa Antifoni-valaisimeen. Lamppu oli sillä kertaa loppuunmyyty, mutta onneksi taas saatavilla kun tilattiin uusi vaatekaappi Ikean verkkokaupasta.

 

 

Valaisinta ei oo hinnalla pilattu ja sen siro olomuoto puhutteli meikäläistä. Rönsyilevä, epämääräinen, meidän näköinen, viidakkomainen, vähän outo olkkarimme kaipasi juuri Antifonin kaltaista hillittyä yksilöä nurkkausta valaisemaan.

Sen lisäksi, että visuaalinen silmäni lepää, näen jälleen lukea iltaisin olohuoneen sohvalla. Ekaa kertaa sitten kesän. Huraa.

Kuten kuvista näkyy, kasvit muuten edelleen kiinnostaa.

 

 

Toivottavasti ruudun toisellakin puolella on ollut kiva viikonloppu <3 Puss.

---

In love with Antifoni lamp by IKEA.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Share

Ladataan...
Nørrebro Summers

Istun hiljalleen päivänvalosta täyttyvässä olohuoneessa, jättimäinen kahvimuki seuranani sohvalla. Jotain lumen näköistä satelee taivaalta. Vaatekasoja, säkkejä ja muita epämääräisiä röykkiöitä on kaikkialla. Näyttää melkein siltä, kun oltaisiin just tänne muutettu. Eilen saapunut uusi vaatekaappi tönöttää makuuhuoneessa puolivalmiina ja kaikki tavarat edeltäjänsä sisuksista lepää lattioilla pitkin kämppää.

Tänään kasataan loputkin kaapista ja odotteleen kiihkeästi hetkeä, jolloin pääsen asettelemaan vaatteitani upouusiin vetolaatikoihin. Oon vakaasti päättänyt käydä vaatevarastoni läpi ankaralla kädellä ja pistää kierrätykseen lähes kaiken, jota en oo viimeiseen vuoteen käyttänyt.

Kurinalainen järjestys vaatekaapissa, seesteinen mieli, täydellinen elämänhallinta - right?

Tällä viikolla mielenmaisemani on muistuttanut asunnon tänhetkistä tilaa. Kaaosta ja epämääräisiä röykkiöitä, ihania juttuja ja paljon sälää josta pitäisi päästä eroon. Seesteisyyden vuosi 2017 ei ainakaan toistaiseksi oo pitäytynyt teemassaan. Yhtään. Oon lisäksi ollut superväsynyt vitamiineista, kirkasvalolampusta ja yöunista huolimatta. Kai tää on vaan sysitalven juttuja, elämä on vähän tämmöstä rämpimistä.

Oon yrittänyt kaivautua pari kuukautta kestäneestä epäsosiaalisuuden pallurastani ulos ja palata takaisin ihmisten pariin. Frendit tunnetusti on paras lääke väsymykseen ja kaikkeen muuhunkin tylsään. Viimeiseen viikkoon on mahtunut muun muassa babyshowerit, ilta viinibaarissa, hysteerinen naurukohtaus työpaikan lounasravintolassa (onneksi ympärillä olevat ei ymmärtäneet suomea, kai) ja lentovarauksia frendeille Köpikseen ja mulle täältä pois. Tänään luulin lähteväni kaveripariskunnan luo rennolle illalliselle, mutta kuulin just että kyseessä onkin isommat dinner partyt ja meidän pitää tehdä sinne salaatti. Juttuja tapahtuu ja hyvä niin.

Tätä vuotta on takana vasta kaksi viikkoa, joten kai on ihan ookoo, että hommat, to do -listat ja koko elämä on vähän levällään. "Aseta itelles iisimpiä tavoitteita kvartaali kerrallaan, niin vältyt turhalta stressiltä. Älä edes yritä vallottaa kokonaista vuorta yhdellä kertaa", ohjeisti jämpti arkkitehtifrendi mua viinibaarissa torstaina. Ja ilmoitti seuraavaan hengenvetoon laittaneensa tän vuoden to do- listalle matkan jonnekin kauas ja vuorelle kiipeämisen.

Kyllä tää vielä tästä.

 

 

---

This week's activities: assembling a new closet and fun times with friends.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Share

Pages