Hinkumani iDeal Of Sweden suojakuori + alekoodi

Nørrebro Summers

Yhteistyössä: iDeal Of Sweden

Mä hajotan puhelimen näyttöjä ja kuoria tosi tehokkaasti, kerran esimerkiksi ihmettelin miksei taksin ovi mee kiinni vaikka kuinka sitä riuhdon ja sitten huomasin, että välissä lepattaa mun takkini helma puhelin taskussa. Ja nyt maaliskuussa kun aloitin uudessa duunissa ja sain uuden puhelimen kuorineen, onnistuin riipimään kyseisen megaturvareunuskuoren säpäleiksi ennen kuin ehdin saada sitä edes kännykkään kiinnitettyä (tästä en kyllä suostu ottamaan täyttä vastuuta, sillä se koko kuorisysteemi oli ihan tyhmä). Eli en siis voi viettää päivääkään ilman suojakuoria, koska iPhone olisi iltaan mennessä varmasti tuusan nuuskana.

Niin ja tietysti, kuoren täytyy olla kaunis. (Näin ei muuten ollut asianlaita rikki riipimäni työpaikan suojakuoren kanssa, eli ihan hyvä vaan että hajosi...)

 

 

iDeal Of Swedenin supertyylikkäiltä kuorilta ei oo viime kuukausina voinut somessa välttyä, ja meikäläiseenkin on hiipinyt suorastaan polttava tarve päästä käsiksi brändin tuotteisiin. Olin siis riemuissani, kun jokin aika sitten postiluukusta kolahti kovasti odottelemani paketti: mustalla marmorikuosilla varustettu Port Laurent Marble -kuori.

Mustaa ja kultaa, love it! Eräs ikisuosikkiyhdistelmistäni koruissa, laukuissa ja muissa asusteissa. Eikö ookin ihana?

Pakonomaisena kuorennäprääjänä voin nyt viikon käyttökokemuksen perusteella sanoa, että kuori tuntuu tosi tukevalta ja uskon sekä toivon tuon kestävän käyttöä - ja palavereissa näpräämistä.

 

 

Niin ja olihan mulla teillekin alekoodi! Koodilla SUMMER2017 saat -30% alennusta iDeal Of Sweden -verkkokaupassa tekemästäsi ostosta.

Kuori saatu iDeal Of Swedeniltä, kiitos!

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Päivän asu: Kesäpäivä Kööpenhaminassa

Päivän asu: Helsinki-edition

Kotikierros 3/3: Olohuone ja ruokailuhuone

---

Sponsored post: Loving my new iDeal Of Sweden phone cover! Get 30% discount with code SUMMER2017.

---

FOLLOW: Facebook - Bloglovin' - Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.