Jotain sinistä

Nørrebro Summers

Haalin itselleni tukun värikarttoja (kiitos universumi, joka lähetit kaksi maalikauppaa matkani varrelle kun kävin labrassa), jotta voin edes jollain tavalla osallistua remontin edistämiseen. Taivaanrantoja maalailemalla, jos ei muuta.

Rakastan värejä ja värikarttoja niin paljon, että niitä selaillessa tulee väkisinkin hinku koristella asunto kaikilla sateenkaaren väreillä. Tai ainakin yksi seinä jokaisesta huoneesta. Ehkä kuitenkin maltan mieleni, jotta rauhallinen skandityyli säilyy.

Yksi hinku on kovempi kuin muut ja se toteutetaan. Uuteen kotiimme tulee jotakin sinistä.

Oon pitkään vierastanut sinistä väriä, mutta nykyään rakastan sitä. Etenkin sinisen ja kylmän valkoisen yhdistelmä - aah. Oon sävyjen suhteen tosi tarkka; osaa sinisistä karsastan vieläkin.

 

 

Oon pohjimmiltani niin itähelsinkiläinen lähiö-tomboy, että mulle tulee aina yllätyksenä sävyjen valtava määrä. Onko siis olemassa jotain muutakin, kuin vaalean sininen, tumman sininen ja turkoosi? On nähtävästi.

Ekana huimasi päätä kun kattelin karttoja. Miten näistä muka voi valita yhden värin?! Miksi tämä on näin hankalaa?

 

 

Mutta kyllä:

lopulta löysin kartoista sävyn tai pari, jotka on just eikä melkeen. Kyseessä ei muuten ole tuo Mørk Petroleum, jota osoitan, vaikka ihana on sekin. Kämpillä maalaillaan seuraavan puolentoista viikon aikana ja piakkoin paljastuu valintamme myös täällä blogissa. Uuuuu.

Ai niin, valintamme. Täytyy muistaa kysyä F:kin mielipidettä.

 

 

---

There will be something blue in the new apartment <3

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.