Kauhujen keittiö

Keittiökin meiltä löytyy. Uskokaa tai älkää. Vaikkei se oo tainnut näiden kuukausien aikana päästä blogiin kunnolla kertaakaan.

Asuntobudjetti oli rajallinen, joten jostain piti karsia. Kaikkea ei vaan voinut saada. Joten keittiö, jossa on potentiaalia riittävän hyvään sai tällä kertaa kelvata.

Keittiön nykytilanne? Parempi sulkea koko huone mielestä, kuvitella ettei sitä edes oo. Yleensä kokkailen aika paljon ja nautin puuhasta kovasti, mutta nyt pystyn laskemaan yhden käden sormilla varsinaiset ruoanlaittokerrat uudessa kodissa (ja ollaan asuttu täällä sentään jo kolme kuukautta). Nekin kerrat oon kokannut vieraille. En yhtäkään kertaa vaan meille kahdelle tai itselleni huvin vuoksi -  varmaankaan, koska meidän keittiössä ei oo ollut kovin kiva olla. Se on aika kauhea.

 

 

Kuvan laatu on mitä on, sori siitä. Ne valonheittimet puuttuivat taas ja huone oli liian hämärä mun kameralle. Enkä muuten jaksanut imuroida, mitä lie rusinoita ta papanoita tuolla lattialla näyttäisi olevan. Hupps. Siinäpä sitä tosielämää. Tasot kuitenkin eilen illalla raivasin, joten päätin hetken olevan otollinen räpsäistä viimein pari kuvaa blogiin.

Ihan vaan tiedoksi, että keittiö on täysin edellisen asukkaan peruja. Älkää pliis luulko, että itse olisin tämmöisen visioinut.

Jos nyt muutama pahin murheenkryyni pitäisi luetella, niin täältä pesee:

taso on musta,

taso on hirveässä kunnossa,

taso on jotain materiaalia, joka ei sovi keittiöön tai muuhun mahdollisesti kosteaan tilaan (rakas ystävämme, edellinen asukas, jälleen teki itse ja säästi),

kaapit rapistuu,

kaikki rapistuu,

säilytysratkaisut eivät ole optimaaliset.

Bonus: keittiö toimii tällä hetkellä eteisenä naulakkoineen. Takkivuoret lisää huoneen charmia ja tilantuntua - nooooot.

Ylläolevan kuvan laatu on huono, mutta epäilen huoneen näyttävän siinä oikeastaan paremmalta kuin todellisuudessa. Epätarkkuus on samalla armollinen asia. Mutta uskokaa kun sanon, ei hyvä. Ei hyvä laisinkaan.

 

 

Samoin kuin ihmettelen meidän mustaa kylppäriä, ihmettelen logiikkaa valita hämärään ja pieneen keittiöön mustat tasot ja harmahtavaa pintaa.

Mikä siis neuvoksi? Remonttiinhan tuo joutuu. Ei kuitenkaan olla F:n kanssa vieläkään päästy yhteisymmärrykseen siitä, teetetäänkö massiivinen muodonmuutos vaiko jotain hillitympää (eli halvempaa). Itse haaveilen keittiön ja kylpyhuoneen täydellisestä mylläyksestä kertaheitolla ja pyykinpesukoneen asentamista keittiön sijasta kylppäriin. Joka tarkoittaisi suihkun siirtämistä toiseen paikkaan. Joka ei tarkoittaisi halpoja juttuja.

Katsotaan. Odotetaan.

Ihan ensi hätään tyydyin järjestelemään keittiön tavarat uudestaan, jotta sain tasot lähes tyhjiksi. Se auttoi pahimpaan klaustrofobiaan. Nythän tuonne jo mahtuu. Halusin keittiöni takaisin, haluan kokkausharrastuksen syksyyn. Ehkä tuolla jo viitsisi jonkun keiton tai risoton pyöräyttää. Remonttia odotellessa yritän keskittyä huoneen muutamaan hyvään juttuun, kuten avohyllyyn. Tai siis itse hyllystä en tietenkään tykkää yhtään, mutta on kiva kun söpöille tavaroille on joku paikka. Ja ikkunoihin, ne on aina ihania.

Ja sitten kanssa siihen, että meillä ylipäätään on tiski- ja pesukone. Köpiksessä suurissakaan asunnoissa ei välttämättä moisia laitteita ole. Ja siitä puheen ollen: ei oo välttämättä suihkuakaan, ollenkaan. Meillä on sekin. Kai tässä siis menee ihan hyvin loppujen lopuksi.

---

Do I look sad? It's because of our crappy kitchen.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Kommentit

Emilia M

Ei se minusta nyt niin kauhealta näytä... Voisiko tason vaikka maalata?

marjapilami

Kuva taitaa olla vähän liian edustava... Taso on niin epämääräistä matskua ja varmaan jo muutamaan kertaan maalattu, ettei auta kuin heittää mäkeen.

Mutta kiva kuulla, ettei muut näe keittiötä yhtä kamalana. Ehkä sitä itse on aina kriittisempi omia juttujaan kohtaan :o)

helenainen (Ei varmistettu)

siis apua keittiöhän on ihana! tasot vaan vaihtoon (itse laittaisin massiivipuutasot) ja yläkaapit pois ja avohyllyjä tilalle. halpaa ja kaunista. jos nyt oikein lähtisin keulimaan niin vaihtaisin myös vetimet noihin alakaappeihin.

marjapilami

Optinen harha, kuvissa ei näy kaiken rapistuminen ja tunkkaisuus niin hyvin. Heh.

Mutta siis mitä ihania vinkkejä ja to do -asenne, kiitos! Tervetuloa vaan remonttikonsultiksi :D

CougarWoman
CougarWoman

Ei munkaan mielestä toi ole yhtään paha! :D Tasoja vaikka leipoa korvapuusteja tai tehdä pizzaa tai vaikka ihan molempia yhtäaikaa (mulla ei meinaa koskaan riittää tasoja taikinalle tai oikeastaan millekään)! 

...Nyt mä rupesin miettimään että missä slummeissa mä olen asunut, jos toi on sun mielestä paha :'D 

marjapilami

Apua, ehkä mä oon vaan pahasti keittiöhemmoteltu kiittämätön p.... :O Edellisessä kämpässä oli suhteettoman iso keittiö, sitä edellisessä vielä isompi ja suhteettomampi ja sitä edeltävässä avara avokeittiö. Eli kai oon tottunut tilaa olevan liikaa eikä liian vähän. 

P.S. Pizza ja korvapuustit. Mmmmmm.

P.P.S. Itse olen asunut mm. Kontulassa aikoinani, eli slummit tutut ;o) 

Sea (Ei varmistettu)

Eikä toihan näyttää just ihanalta! Ainakin näin kaukaa, ehkä se rapistenuisuus näkyisi lähempää, mutta ite tykkäänkin vähän sellaisesta vanhasta ja rosoisesta meiningistä :-D

marjapilami

Hihi, rosoisuutta totisesti löytyy ;o) Kiva kuulla ettei näytä sun silmiin yhtä aneemiselta kuin mun!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.