Päivän asu: Helsinki-edition

Nørrebro Summers

Keskellä synkintä Suomen talvea, eli tuossa toukokuun ekalla viikolla, käväisin Helsingissä ja toin kesän tullessani. Ennen visiittiäni satoi lunta ja lähtöni jälkeen satoi lunta, mutta koko sen viikon oli melkoisen ihana sää. Kukaan tanskalainen ei uskonut, kun kerroin viettäneeni viikon paidassa ja ohuessa takissa. Mutta täältä pesee todistusaineistoa - eli toisin sanottuna, muotibloggarin paluu.

 

 

Kuten te jo tiedätte, lempiskaalaani kuuluu kaikki yksivärinen ja synkkä. Mutta koska oli keväinen boogie ja olin juuri toipunut elämäni kenties hirveimmästä kuolemankrapulasta, repäisin kunnolla. Peruspilareitani, eli mustia farkkuja, mustaa laukkua ja iki-ihania nahkanilkkureita en lähtenyt mihinkään pölläyttämään, mutta kappas.

Takista löytyy kukkakuviota kaverinkin tarpeisiin ja paita on valkoinen. Nämä vaatekappaleet löysivät päälleni ystävän rohkaisemana ja voi juku, kuinka uudesta keväisemmästä lookistani tykkäsin. Olo oli täysin luonteva ja oman tyylini mukainen, mutta omiin silmiini hauskan erilainen.

Näytän tyypiltä, joka on osallistunut hurjaan muodonmuutos-tv-ohjelmaan ja tää on se lopputulos. Katon itteäni hurmioituneena peilistä, itkeä tirautan vähän, en meinaa tunnistaa itseäni ollenkaan. Tosi kiva. Palaan heti finaalijakson jälkeen takasin samaan vanhaan tyyliini, mutta tosi kiva.

 

 

Pään päällä killuva puoliponnari on muuten tän kevään suosikkikampauksiani! Sama homma taisi olla 6-vuotiaana.

Oon harkinnut viime viikkoina hiusten pätkäisyä, eräänä päivänä kävin jopa kampaamon ovella saakka, mutten taida raaskia. Jotenkin sellainen kutina, että katuisin vetoa karvaasti (kuten viime kerralla, hiuskatastrofin 2014 aikaan).

 

 

Paita ja takki: Cubus.

---

Spring (Helsinki) look.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

Facebook

Bloglovin'

Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit

Lintsi (Ei varmistettu)

Nyt vasta näin tän postauksen, ihana sä! <3

marjapilami

Pusss! <3 Kiitti make-overista :D 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.