Tän viikon hyvät jutut

Vauhdilla kiitävä viikko taas menossa. En voi uskoa, että huomenna alkaa jo viikonloppu. Pitkän sairastelun ja väsymyksen jälkeen on ollut ihanaa olla aktiivinen.

Tiistaina siis istuttiin kaverin kanssa kantiksessa ja eilen käytiin toisen kanssa juoruilemassa pizzalla (ei nyt puhuta siitä, miten mun eka pizza paloi ja toka oli väärää sorttia). Tein myös tärkeän peliliikkeen:

Oon nukkunut viime viikot tosi huonosti, joten oli jälleen aika telakoida puhelin yöksi toiseen huoneeseen. Kikka on aiemminkin toiminut ja toimi taas. Jostain syystä kännykän läsnäolo sängyn vierellä tuntuu vaikuttavan mun unenlaatuun - tai ainakin siihen, saanko yöllä nopeasti uudestaan unta jos havahdun hereille. Puhelin lepäilee siis ruokailuhuoneessa ja mä oon nukkunut viimeiset kaksi yötä kuin tukki, jopa yhdeksän tuntia putkeen. Sattumaako?

 

 

Tän viikon kohokohta on ehdottomasti syksyn Kotiblogit-lehden kilahtaminen postiluukkuun. Lehdessä palloilee nimittäin meikäläinen ja meidän koti. Jännää! Tässä siis syy muutamalle ärsyttävälle epämääräiselle vihjailulle täällä blogissa. Ja ehkä kanssa sille, että ryhdistäydyin aika vauhdikkaasti esimerkiksi makuuhuoneen sisustuksen suhteen.

Itsehän olin unohtanut kesän aikana kurkkia Nørrebro Summersin omaa mailiboxia (kukapa mulle muka mailailisi?) ja siinä vaiheessa kun lopulta löysin sieltä muun muassa Kotiblogien yhteydenoton, tuli vähän kiire.

Omistettakoon tää juhlava virstanpylväs vaikka sille yhdelle jäbälle vuosia sitten, joka ei omien sanojensa mukaan ollut kiinnostunut deittailemaan mua, koska asun ghetossa. Jokohan herralle kelpaisi.

 

Excuse my pedicure.

 

Tällä viikolla kerettiin myös viimein käydä Blue Tacossa testaamassa mustia tacoja poikkiksen kanssa. Nam! Pisteitä ei juurikaan heru fotogeenisyydestä, mutta senkin edestä mausta. Ja Blågårdsgade on vaan niin ihana hengailukatu, kesäsuosikki.

 

 

Kuten sanottu, aktiivinen viikko menossa. Härregyyd, tässähän alkaa ihan huippaamaan kaikista käänteistä kirjoittaessa. Ja nyt on vasta torstai.

Ihanaa päivää! <3

---

It's been a good week and I'm on a magazine!

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Kommentit

punastus
Punastus

Hei huippuu! Oon nähnyt näitä lehtiä kaupassa ja nyt taisin ymmärtää konseptin :) Näin tosin jonkun Miesblogit-nimisen ja kummastutti suuresti!

marjapilami

Jeee! Kiinnostais muuten nähdä se Miesblogit-versio! Varmaan aika erilaista sisältöä, kuin vaikkapa Kotiblogeissa :D

Travojago
Travojago

No men åj då! 
Vähänkö hienoa. Susta tulee somejulkkis.  Keeping up with Marjapilami. Nyt vaan kova brändi kampanja pystyyn.  

Se poika ei vaan vielä ollut tajunnut ghetto bootyn arvoa :D

marjapilami

No justiinsa sitä tässä tavoitellaan! Vaikkapa joku oma tosi-TV-sarja tuntuis ihan luontevalta seuraavalta askeleelta.

Ja ei ollu ei! You can take a booty out of ghetto, but not a ghetto out of booty vai miten se meni.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.