Thaimaa tähän saakka: Gekkoja, kissoja ja turn down service

Terkkuja Thaimaasta, Koh Changin saarelta tarkalleen ottaen. Täällä elo sujuu laiskanpulskeasti ja aletaan vähitellen päästä täydellisen rentoutumisen makuun. Meidän hotelli on ihan huippuihana - niin ihana ettei täältä oikein raaskisi lähteä minnekään. Ollaankin tähän saakka kulutettu päivätunnit lähinnä hotellimme altailla polskien ja meressä pulahdellen.

Päivittelen muuten lomalaiseen tapaani Instagramia aktiivisesti, käyhän siis katsastamassa @marjapilami.

 

 

Lisäksi oon muun muassa:

- Ottanut puolentoista tunnin thaimassagen, joka huipentui siihen että nenääni hierottiin ja lopuksi mun päällä istui kissa. Anteeksi mitä?

- Ostanut täydellisen lomakaavun muutamalla eurolla.

- Valinnut raflassa niin tulisen annoksen, etten voinut syödä sitä (ja oon mielestäni aikamoinen chili-pro). Päädyin tilaamaan listalta jotain muuta - ja käytin alkuperäisestä annoksesta yksittäisiä riisinjyviä mausteena. Toisin sanoen: oppinut kantapään kautta, että in Thailand spicy means very spicy.

 

Tapasin tän pienen kaverin matkalla Bangkokista Koh Changille.

Bloginurkkaus Thaikku-tyyliin.

 

- Saanut vahvistuksen pitkään pyörittämälleni teorialle, että moskiitot rakastaa meikäläistä. Mun jaloissa ja käsissä on kymmeniä paukamia moskiittosprayn käyttämisestä ja käyttämättömyydestä huolimatta, ja spraytön frendi on saanut kaksi puremaa. Tässä vaiheessa lomaa alkaa ehkä jo vähän helpottaa: oon oppinut, että kolme spraykerrosta tarjoaa kohtuullisehkon suojan ja nukun yöni suojapussissa, peitto patjan alle viritettynä.

- Kirkaissut säikähdyksestä, kun keskelle illallispöytäämme tipahti jostain gekko.

- Kokenut elämäni ensimmäisen kerran hotellin turn down -palvelun, eli sen kun illalla joku tuo huoneeseemme sangollisen jäitä (hyvä koska me raahattiin skumppaa Suomesta ja tarvitaan niitä jäitä), asettelee tohvelit sänkyjemme viereen ja kääntää peitoistamme yhden kulman (eiköhän rikkaat löydä peittonsa alle iltaisin, ellei niille vinkata mistä sinne mennään?).

 

 

Ihanaa viikkoa sinne! Puss <3

---

Swimming pools, puppies, awkward Thai massages.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Share

Kommentit

Koiruudet mielessä

Ai vitsi, olin samassa hotellissa vajaa vuosi sitten (http://www.lily.fi/blogit/koiruudet-mielessa/pala-paratiisii) ja voisin helposti viettää taas viikon siellä! Nopealla vilkaisulla näyttäisi, että olette samassa huoneessakin missä itse asustin, mikä hassu sattuma. Nauttikaa!

marjapilami

Eikä, mikä sattuma tosiaan! Aivan ihana paikka ja sun kuvat täältä oli ihania <3

Kiitos, me nautitaan!

Kommentoi