Tietoisku blogiin liittyen!

Nørrebro Summers

Seuraa tärkeä päivitys blogimuuttooni liittyen: kyseinen kovan onnen muutto ei vieläkään ole edennyt toivotulla tavalla, eli täällä ollaan ja pysytään. Tällä viikolla onnistuttiin viimein siirtämään mun vanhat postaukset uudelle alustalle, mutta - ja voi kuinka suuri mutta se onkaan - noiden postausten kuvat eivät näy mobiilissa! Blogini lukijoista tällä hetkellä 65% palloilee tänne mobiililaitteella, eli sanomattakin selvää että noin suurta mobiilibugia ei voi viitata kintaalla. Mulla ei tällä hetkellä oo mitään haisua siitä, että saadaanko vika korjattua ja jos saadaan niin milloin, eli ainakin toistaiseksi

blogimuutto on peruttu!

 

 

Sikäli harmittaa, sillä olin jo asennoitunut uusiin tuuliin ja odotin innolla uutta alustaa sekä uuteen yhteisöön tutustumista, mutta eipä voi mitään. Muuttopäätökseni taustalla oli alunperin Lilyn - mielestäni käyttö- ja lukukokemusta huonontava - mainospaikkauudistus, mutta mobiilista puuttuvat kuvat olisi toki sitäkin suurempi askellus kökköön suuntaan. Näillä siis mennään - toivottavasti te lukijatkin olette jo ehtineet jokseenkin tottua näihin uusiin, keskelle postausta läjähtäviin mainospaikkoihin, ja ne häiritsee hieman vähemmän kuin silloin alkushokin aikaan. Tiedän myös, että Lilyn toimitus tekee paljon duunia sivuston käyttäjäystävällisyyden eteen, elikkä uskotaan ja toivotaan, että mainosratkaisutkin kehittyvät jatkossa paremmiksi.

Ja pakko tunnustaa, että osa minusta (eikä kovin pienikään osa!) on salaa vähän huojentunut. Tämän rakkaan blogikodin jättäminen ei ollut helppo päätös, sanoisin että suorastaan raastava, ja nyt voin helpottuneena huokaista: kyllä mä tosissani yritin, mutta ehkei se ollut just nyt meant to be. Muuttotilanne tässä vielä elää ja on hieman epävarma, mutta nyt mä ainakin toistaiseksi lopetan puskemisen. Jään tänne tuttuun, turvalliseen, lämpöiseen mestaan hengailemaan. Elämän muun turbulenssin keskellä se tuntuu hyvältä.

Kun tässä blogista jo valmiiksi jutellaan, niin samaan syssyyn vielä tämä: laitelkaahan postaustoiveita ja kehitysehdotuksia tulemaan, mikäli sellaisia hihasta löytyy. Toivon kovasti, että pahimmat töyssyt tältä syksyltä on nyt ohitettu ja elämä ehtisi palata normaaliin tilaansa lähiviikkoina, eli näpyttelylle olisi taas enemmän rahkeita (kop, kop).

Rentoa lauantaita! Kiitos kun ootte siellä, ihanat <3

---

Muistathan seurailla joko Facebookin, Bloglovinin tai Instagramin kautta.

Share

Kommentit

Nettanen
Destination: Happiness

Kivaa kun jäät, vaikka mainokset onkin edelleen kökköjä.. :/

marjapilami
Nørrebro Summers

Jee <3 On kiva jäädä tänne teidän kanssa! (ja buuu mainokset)

Millie's
Randomilla

Tavallaan ihan kiva, että et oo just nyt lähdössä minnekään. :) Jotenkin on tullut laiskaksi seuraamaan blogeja muualta.

marjapilami
Nørrebro Summers

<3

Ja I so feel you, oon viime aikoina yrittänyt suorastaan väkisin totutella Bloglovinin(kin) kautta selailuun. En oo varma koskeeko Lily-uskollisuus lähinnä meitä itse täällä kirjoittelevia, koska ravataan sivustolla muutenkin harva se tunti tsekkaamassa näkyykö ilmoitusten kohdalla punaista palluraa.

Millie's
Randomilla

Joo, punaisia palluroita on kyllä kiva seurata! ehkä siihen joskus menee liiankin paljon aikaa elämästä. :D

Torey
Näissä neliöissä

Mua ainakin mainokset ärsyttää yhä. Etenkin kun ne välillä latautuu miten sattuu ja pompauttaa tekstin tai pahimmillaan painat siirtyessä mainosta kun se pläjähtääkin siihen yhtäkkiä ja sitten päätyy ties mille sivuille. :/

marjapilami
Nørrebro Summers

Sama homma, en tykkää yhtään. Lisäksi nykyään kun kuuntelee kuulokkeilla musaa ja tulee mihin tahansa Lilyn blogiin, biisi pysähtyy (todella ärsyttävää aamun duunimatkalla, kun plärää jotain seitsemää blogia täällä ja koko ajan saa käydä Spotifyssa painamassa playta...) :O Lienee joku uusi videomainosasetus sekin. Täytyy toivoa, että hommat tästä paranee!

Heiskis (Ei varmistettu)

Tanskisten tyyli etenkin pukeutumisen suhteen jaksaa ihailuttaa! Olis kiva saada sulta aina välillä katsaus aiheesta. :)

marjapilami
Nørrebro Summers

Pistän korvan taakse, josko keksisin näppärän tavan toteuttaa tämän! Kiitos idiksestä :)

Kommentoi