Inglot x JLo

NUDE

Tämän kevään yksi mielenkiintoisimmista meikkilanseerauksista oli ehdottomasti Inglot x Jennifer Lopez, jonka tuotokseen pääsin tutustumaan viime torstaina.

Kun ensimmäisen kerran kuulin tästä yhteistyöstä, mallailin päässäni jo sen, miltä kokoelma voisi näyttää. JLo:n imagoon sopivia juttuja olisivat ainakin nudepunat, ehkäpä yksi kesäinen puna, aurinkopuuterit, kimalle ja hehku. Ja näitä kaikkia uudesta sarjasta löytyikin!

Laajaan uutuuskokoelmaan kuuluu siis iso määrä luomivärejä niin kiinteinä kuin irtopigmentteinäkin, erilaisia aurinkopuutereita, korostuspuutereita, kulmageelejä, ripsareita, geelimäisen eyelinerin, huulipunia, huulikiiltoja, kynsilakkoja, poskipunia ja irtoripsiä. Kokoelmassa on kaikkiaan noin 70 kaunista ja trendikkään sävyistä tuotetta. Tuotteita voi ostaa yksittäisinä tai niistä voi Inglotille tuttuun tapaan koota vaikka minkälaisia paletteja.

Hinnat ovat hieman muita Inglotin hintoja korkeampia. Esimerkiksi Inglot x JLo -sarjan irtopigmentti maksaa 25 euroa, poskipuna 17 euroa ja yksittäinen luomivärinappi 10 e. Meikkejä voi ostaa Inglotin omista myymälöistä, verkkokaupasta ja nyt myös Egoista. Tuolla Kluuvin liikkeessä kuvausvalot eivät olleet parhaat mahdolliset, joten tsekkaa koko kokoelma paremmalla väritasapainolla Inglotin sivuilta.

Blogit.fi + Facebook + Bloglovin' + Instagram

Share

Kommentit

happy wheels (Ei varmistettu) http://happywheels247.com

Good article and knowledge for me! I found a lot of information here! This article is really good for all newbie here. Thank you for sharing with us! Good luck!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvän näköisiä tuotteita, mutta silmä osui sun ihanaan paitaan, saako udella mistä oot sen hankkinut?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.