Kampaustutorial: kieputettu juhlakampaus

NUDE

Pikkujoulukausi on jo iiihan kulman takana, mikä on muuten ihan kiva, koska ainakin allekirjoittanut tarvitsisi vähän pään tuulettumista. Nyt voi siis jo hyvissä ajoin alkaa keräillä kampaus- ja meikki-inspistä ja ottaa haltuun vaikkapa tämä kieputuskampaus! Ja kerro ihmeessä, jos lähdet tätä testaamaan, haluan nähdä teidän tuotokset ;)

TUTORIAL:

1. Jaa hiukset kahteen osaan. Ota sitten vasemmanpuolimmainen, jaa se jälleen kahteen osaa ja kieritä niitä samaan suuntaan. Kun osiot on kieputettu, kieputa ne sitten yhteen kierittämällä niitä äskeistä vastakkaiseen suuntaan ja kiinnitä kumilenksulla. Tätä kutsutaan köysiletiksi ja jos se tuottaa ongelmia, tsekkaa aiheesta video :)

2. Tee sitten sama homma oikeanpuolimmaiselle osalle hiuksia ja tuo kieputettu saparo vasemmalle ja kiinnitä hyvin pinneillä. Yritä kiinnittää pinnejä erityisesti osion yläreunaan, jolloin se ikäänkuin roikkuu pinnien varassa.

3. Tuo sitten vasemmanpuolimmainen osio oikealle ja kiinnitä jällen hyvin pinneillä. Piilota latvat kampauksen alle piiloon.

4. Piilota sitten myös toisen osion latvat kampauksen alle. Nypi vielä kieputettuja osioita reunoilta ja muotoile nuttura nätiksi. Viimeistele lakalla ja olet valmis! Ihanaa viikonloppua, kamut <3

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Oi, niin kaunis!

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! :)

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

On kyllä kaunis kampaus! Tällä lyhyemmällä tukalla tulee vaan hiukan liian tönkkö, mutta pidemmälle varmasti erittäin kaunis!

hanna
www.hannamariav.com

Erika Naakka
NUDE

Ah no voi harmi! Niin se pituus vaan vaikuttaa kampausten lopputulokseen :/

happy wheels (Ei varmistettu) https://happywheelsnow.com/

Pidän tästä kampauksesta

madalin stunt cars 2 (Ei varmistettu) http://madalinstuntcars2.com

On kyllä kaunis kampaus! Tällä lyhyemmällä tukalla tulee vaan hiukan liian tönkkö, mutta pidemmälle varmasti erittäin kaunis!

vicky taneja (Ei varmistettu) http://asiacube.com/is-horoscope-matching-necessary-for-marriages/

Excellent I appreciate your effort information is very useful
plz see my page also: Horoscope matching

vicky taneja (Ei varmistettu) https://hindi.mpanchang.com/rashifal/aaj-ka-rashifal/mithun-rashi/

Awesome post written here.
After reading this particular post I feel that content writers now a days have become more aware about the current writing skills and techniques.
Great work done.
Take a look on my work too :- Mithun rashi

wings io (Ei varmistettu) http://wingsio0.com

How long does it take to complete this article? I hope you continue to have such quality articles to share with everyone! I believe a lot of people will be surprised to read this article!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.