Lately on Instagram

NUDE

Ekassa kuvassa kaksi uutta rakkauttani: Asokselta tilattu Vilan jakkutakki ja Daniel Wellingtonilta saatu rannekello. Koodilla ERIKA saat muuten -15% alennuksen kello-ostoksista 15.7. asti! Omani on miesten puolelta ja malli on Classic Durham. // Hajuherkän suosikkituoksut sain Hermèsiltä: Jour d'Hermès ja Le Jardin De Monsieur Li ja superkevyt Clean Sunkissed Skin. Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan, jos parfyymit ovat normaalisti aiheuttaneet ärsytystä. // Tässä yksi suurin suosikkini itseruskettavista: For All My Eternityn vaahto. Kerroinkin siitä jo viime vuoden puolella. Omasi voit tilata Tanstoresta. // Tukkataituri ja vakkarikampaajani Pin Upin Johanna loihti Reetalle upean lettikampauksen blogigaalaan.

Irene sai blogiyhteistyön merkeissä upean paksut ja pitkät klipsihiustenpidennykset Irresistible me -nettikaupasta ja meikäläinen loihti siskolle kiharat. // Hei, mä valmistuin tällä viikolla! Ja nyt ollaan aikamoisen aikuistumiskriisin keskellä. Ei sulla muuten mitään solubiologin töitä olis tarjolla? ;)

Tein Cutrinille tutorialvideon tällaiseen puolinutturakampaukseen. Tässähän olis muuten aika potentiaalinen festarikampaus tulevaan Ruisrockiin ;) // Hehkutin Estelle & Thildin aivan taivaallista vartalovoidetta ja olin enemmän kuin onnellinen, kun sain kotiin kannettuna melkein seuraavana päivänä kaikki sarjan voiteet. KII TOS! <3 // Pääsin siivellä Flamingoon viettämään siskon ensimmäistä yötä ilman vauvaa ja uiskentelemaan ihanaan kylpylään. Rentoutuminen on tärkeää myös vauva-arjen keskellä. // Pieni sneak peek tulevaan videoon, jonka tein yhteistyössä LivBoxin ja Iberon kanssa. Siitä lisää syksymmällä! :)

Aurinkoista juhannusta kaikille teille <3

Share

Kommentit

Kiinnostunut (Ei varmistettu)

Moi! Olisin kiinnostunut tuosta Hermesin Clean Sunkissed Skin parfyymista. Itsekin tykkään miedommista tuoksuista, ja nimen perusteella tuo kuulostaa houkuttelevalta! Osaatkohan kuvailla miltä se tuoksuu? Ja saatavuus: mistähän tuon voisi hankkia?
Kiitti etukäteen!

Erika Naakka
NUDE

Se ei ole Hermesin vaan merkki on siis Clean :) Sitä myydään ainakin Stockmanneilla, Sokoksilla ja KICKSeissä. Tuo Sunkissed Skin tuoksuu mielestäni eniten kookokselle. Mukana myös kukkaistuoksua ja vanilijaa :) Täältä löytyy infoa: https://www.sokos.fi/fi/sokos/clean-sunkissed-skin-body-splash-eau-fraiche-edc-tuoksu-175-ml

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.