Maybelline x Gigi Hadid -sarjan parhaat

NUDE

Osa teistä näki jo Instagram Storiessani tämän koko Maybelline x Gigi Hadid -kokoelman meikit, jotka noin kuukausi sitten sain testiin blogin kautta. Kokoelmahan on siis nimensä mukaisesti huippumalli Gigi Hadidin kanssa yhteistyössä tehty ja se sisältää kaikkea niin pohja-, silmä- kuin huulimeikkiinkin.

Olen testaillut kokoelman tuotteita tässä jo tovin ja pakko sanoa, että moni tuote on yllättänyt minut erittäin positiivisesti. Luomiväreissä on reilusti pigmenttiä, ripsari on mahtava, kuten Maybellinelta voi odottaa ja silmämeikkikynistä irtoaa ihan hullusti väriä. Mutta kyllä kokoelman huulimeikit ovat ihan ylitse muiden ja ylitse monen aika paljon kalliimmankin brändin tuotteen!

Päätinkin tehdä ihan oman postauksen näille Maybelline Gigi Hadid Lip Liner -huultenrajauskynille, joille täytynee nyt kyllä antaa parhaimpien huultenrajauskynien paikka ja pitkäaikaiset lempparini, Oriflame TheOne Colour Stylist -kynät saavat siirtyä kakkospaikalle.

Gigi Hadid Lip Linerit tulevat siis kätevässä kierrettävässä hylsyssä, joten teroitinta et tarvitse. Itse tavara on erittäin miellyttävästi ja helposti levittyvää; ei liian kuivaa, eikä liian pehmeää vaan juuri sopivan voidemaista ja ihanaa. Jälki on todella tasaista, paitsi jos painat sitä iholle liikaa. Tällöin kynä voi jättää pieniä kökkäreitä jälkeensä.

Kynät jättävät punien tavoin miellyttävän mattaisen pinnan. Ja miellyttävällä tarkoitan sitä, etteivät ne tee huulista koppuraisen kuivia, mutta silti lopputulos on kaunis matta.

Sävyjä on yhteensä kuusi: kolme punaista ja kolme nudea. Kaikki ovat todella trendikkäitä ja näistä sävyistä varmasti näkeekin Gigin kädenjäljen. Punaisissa on yksi selvemmin kylmään violettiin taittava tumma puna GG26 Khair, keskipunainen GG27 Lani ja kesäisen oranssihtava ja kirkas GG25 Austyn. Nudeista löytyy tummempi GG14 Erin (oma lempparini), neutraali GG13 Taura ja selkeästi vaalea GG12 McCall. Ekassa kasvokuvassa minulla on kynää ja punaa sävyssä Lani.

Täydellisiä siis kaikilta kanteilta katsottuna! Hintaa näillä on noin 8,90 euroa ja kyniä löytyy mm. Citymarketeista, Sokoksilta ja Stockmanneilta.

Share

Kommentit

Ola

Ai että, nyt on niin upean kuulas meikki kokonaisuudessaan. Ihana! Oikein piti pysähtyä ja palata vielä uudestaan katsomaan tuota sun kasvokuvaa. Mikä meikkipohja ja highlighter mahtaa olla kyseessä?

Nyt tarviikin piipahtaa Sokokselle ihmettelemään uutta Gigi-kokoelmaa. Kiitos tästä vinkistä ja kaikista muistakin huipuista neuvoista, kikoista ja suosituksista koko vuoden aikana. Harvoin tulee enää ostettua uutta kosmetiikkaa ilman hyviä blogisuosituksia, ja sun suosituksiin voi kyllä aina luottaa. Kiitos siis koko blogista, ja ihanan rentouttavaa joulua sinne<3

Erika Naakka
NUDE

Voi kiitos! <3 Tässä olen käyttänyt kasvoilla Estee Lauder Double Wearia, johon sekoitin vähän Lumenen Glow Boost Vitamin C -hyaluronihappotiivistettä ja lisäksi kevyt puuterointi kiinnitykseen. Sitten poskipäillä on Lumenen Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizeria sävyssä Rosy Dawn :)

Kiits ihanasta kommentista, tää oli kyllä niin kiva kuulla näiden hullujen blogikiireiden keskellä <3 Oikein ihanaa ja rauhallista joulua myös sinulle.

oikku (Ei varmistettu)

Oon muista arvosteluista lukenut että nää on aivan ylihinnoiteltuja ja erityisesti luomiväreissä ois tosi huono hinta-laatusuhde...

Andy Johnson (Ei varmistettu) http://www.antivirus-help.com/

Antivirus Support -Contact for assistance on Antivirus, Internet Security and security software. Make your computer secure and virus free.

<a title="Norton Help &amp; Support Number" href="http://www.antivirus-help.com/norton-help-and-support.php" rel="nofollow">Norton Help &amp; Support Number</a>
<a title="Norton Support" href="http://www.antivirus-help.com/norton-help-and-support.php" rel="nofollow">Norton Support</a>
<a title="Norton Help" href="http://www.antivirus-help.com/norton-help-and-support.php" rel="nofollow">Norton Help</a>
<a title="Norton Support Number" href="http://www.antivirus-help.com/norton-help-and-support.php" rel="nofollow">Norton Support Number</a>

Mary Hill (Ei varmistettu) http://avgphonenumbers.com/

AVG Support Service by phone to all the users, who face problems with their antivirus. Just dial AVG Support Number +1-888-499-5520 anytime round the clock to get your problem solve in no time.
http://avgphonenumbers.com/
http://avgphonenumbers.com/about-us/
http://avgphonenumbers.com/contact-us/

Mary J Hill (Ei varmistettu) https://avastphonenumber.com/

While +1-888-499-5520 is Avast is best Toll-free Number, there are 4 total ways to get in touch with them. The next best way to talk to their customer support team, according to other Avast customers, is by telling Get Human about your issue above and letting us find somebody to help you.
https://avastphonenumber.com/
https://avastphonenumber.com/about-us/
https://avastphonenumber.com/contact-us/

Alma Garza (Ei varmistettu) http://www.quickbookscustomercarenumber.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.