Ladataan...
NUDE

On aika julkaista meidän videosarjan kolmas ja viimeinen osa. Se löytyy tällä kertaa Miian kanavalta ja vuorossa on Q&A! Toivottavasti tykkäätte tästäkin ja olette jaksaneet katsoa myös sarjan kaksi aiempaa osaa :) Ne löytyvät Nellan ja meikän Youtube-kanavilta.

Mitäs mieltä te nyt olette olleet tästä Miian ja Nellan kanssa tehdystä videosarjasta? Haluaisitteko nähdä tällaisia lisää? :)

Instagram + Facebook + Youtube

Share

Ladataan...
NUDE

Toinen osa Miian ja Nellan kanssa tehdystä videosta on nyt julki! Tämä video julkaistiin siis meikäläisen kanavalla ja vuorossa on hiustenlaittoa. Ja jutut jatkuvat yhtä levottomina. Mitkä olivat Nellan elämän parhaat bileet, meikäläisen parhaat luonteenpiirteet ja pysyykö Miia kysymyksissä mukana ollenkaan? ;)

Muista myös tsekata edellinen video Nellan kanavalta! Sunnuntaina jatketaan Miian johdolla.

Instagram + Bloglovin' + Facebook + Youtube

Share

Ladataan...
NUDE

Usein, jos käytän jonkun testiin saadun tuotteen loppuun tarkoittaa se jo sitä, että olen todella pitänyt siitä. Aika usein rakkaus ei kuitenkaan jatku sen pidemmälle, vaan olen ehkä jo löytänyt jo jonkun paremman tai ainakin yhtä hyvän tuotteen loppuneen tilalle.

Harvemmin, tai siis todella harvoin, käy niin, että saan tuotteen testiin, käytän sen loppuun ja ostan vielä uuden purkin tilalle! Se, jos joku on ihme ja se on nyt tapahtunut. Kahteen kertaankin vielä!

Olen monesti kertonut, että Crazy Rumorsin (Biodelly.fi) huulirasvat ovat ihan lemppareitani. Sain näitä aikoinaan testiin montakin ja nyt kaikki on loppu ja käväisin Ruohonjuuressa ostamassa yhden lisää. Välttelen vaseliinia sisältäviä tuotteita, koska omat huuleni tuntuvat vain kuivuvan sellaisista entisestään. Tämä luonnonkosmetiikkamerkin huulirasvasta olen kertonut jo aiemmin, joten tähän en vaivaudu kirjoittamaan muuta kuin että tää on hyvä ja tehokas! ;)

Toinen rakkauteni kohde on Laveran Re-Energising Sleeping Cream (Biodelly.fi), jonka ehdin viikonlopun aikana ostaa itselleni ja saada ystävänikin ostamaan omansa. Haha, ei kannattaisi olla kauneusboggaajan kaveri ;) Mutta ystäväkin tykästyi tuotteeseen heti, vaikka meillä on aikalailla erilaiset ihotyypit! Omani on kuiva ja vaatii välillä öisen öljykylvyn, hänen ihonsa taas rasvainen, joten tämä ohuehko yövoide sopi hänellekin täydellisesti. Itse saatan tosiaan ihan sydäntalvella tarvita mukaan hieman kasvoöljyä, mutta keväällä, kesällä ja näin syksyllä tämä on ihan täydellinen! Aiemmin kirjoittamani jutun tästä löydät täältä.

Seuraa Nudea: Instagram + Bloglovin' + Facebook 

Share

Ladataan...
NUDE

Kuten viime viikolla useaan otteeseen mainitsin, kuvasimme alkuviikosta Miian ja Nellan kanssa kolme yhteistyövideota! Ideana oli laittautua iloisissa tunnelmissa (hence, siideri), jutella niitä näitä ja vastailla samalla lukijoiden lähettämiin kysymyksiin.

No ensimmäinen video on vihdoin ulkona ja se julkaistiin Nellan Youtube-kanavalla (jolla on muuten melkein 25 tuhatta seuraajaa what!) Tässä vaiheessa vasta meikataan, meikäläisen videolla laitetaan tukkaa ja Miian videolla jutustellaan henkilökohtaisia. Eli ei muuta kun video pyörimään, toivottavasti tykkäätte! :)

Seuraa Nudea: Instagram + Bloglovin' + Facebook + Youtube

Share

Ladataan...
NUDE

Tälle syksylle markkinoille on pulpahtanut tosi monta hyvää uutuusripsaria. Kerroinkin Maybellinen Big Shotista jo aiemmin ja tällä kertaa vuorossa ihan uunituoreet ripsarit Oriflamelta ja L'Oréal Parisilta.

Oriflame The One No Compromise -ripsiväri tuntuu hyvin erilaiselta mihinkään aiemmin kokeilemiini verrattuna. Se valtaisa harja antaa ripsille todella luonnollisen ja ohuehkon kerroksen, joka kestää kosteuden ja lähtee ikäänkuin palasina lämpimällä vedellä (kuten Sensain legendaarinen 38 C -ripsari). Koostumus on ohutta, joten lopputulos on kevyt, mikä tekee tästä täydellisen arkikäyttöön. Olen tykännyt todella monesta Oriflamen ripsarista, enkä yllättynyt yhtään, kun tähänkin ensikokeilulta rakastuin.

L'Oréal Paris Paradise Extatic on merkin aivan upouusi ripsari, johon on selvästi pakkausmuotoa (erillistä pahvipakkausta) myöten haettu inspiraatiota Too Facedin kuuluisasta Better Than Sex -maskarasta. Paradise Extaticin koostumus on voidemaisempaa, joten se antaa ripsiin jo ekalla vedolla ihan kunnolla tavaraa. Tätä käytän aina silloin, kun teen silmämeikistä muutenkin näyttävämmän. Tiimalasimaisella harjalla ripsaria kätsysti myös silmäkulmiin.

No okei, tässä vertailukuvassa ripset näyttävät varmaankin teidän silmiin ihan samanlaisilta, enkä ehkä onnistunutkaan saamaan niihin niin suurta eroa, minkä huomaan arkisessa käytössä. 

Oriflamen ripsari näkyy kuitenkin siis vasemmalla, L'Oréal Parisin oikealla. Oriflame jättää tosiaan ripsiin ohuemman kerroksen, mutta ainakaan kerrostettaessa ei tarvitse pelätä klönttejä tai liian luonnottoman näköisiä ripsiä. Ripset ovat tuuheat ja erotellut ja lopputulos kestää kivasti pienen tihkusateenkin.

L'Oréal Parisin Paradise Extatic taas jättää heti enemmän väriä ripsiin ja kerrostamalla lopputulos on todella näyttävä. Meikäläisenkin ohuet ja lyhyet tikkuripset saavat ihan uuden ilmeen! Tämäkin ripsari taitaa olla astetta kestävämpi. Se ei ole vedenkestävä, mutta vaatii meikinpesussa vähän tarkempaa työtä. 

Oriflame The One No Compromise -ripsari maksaa noin 16 e (nyt alessa 9 e merkin nettikaupassa) ja L'Oréalin Paradise Extatic esimerkiksi Elevenillä 13,80 e. Älkääkä kysykö, kumpi mun mielestä on parempi. En osaa päättää ;)

Bloglovin' + Facebook + Youtube

Share

Pages