Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.
Liity yhteisöön » tästä.

CAPTCHA

Kommentit

Lumikki Luminen
Hei! Haluatko ottaa haasteen vastaan :) Hyvää kesää! http://www.lily.fi/blogit/sata-vuotta-sinkkuna/tyylimuutoksia-sishaasteen
lottalaa (Ei varmistettu)
Oot päässyt buzzfeedeen :) http://www.buzzfeed.com/alisoncaporimo/do-dat-bun#.qaXWEJddp
Sanne Välinen
My India
Moikka ! Ma tartten sun apua! :D Osaisitko neuvoa miten sais tumman meikkivoiteen vaaleaksi/vaaleammaksi..? Mulla on ihan kohta kaikki vaaleat meikkivoiteet loppu ja pakko ostaa taalta Intiasta joku meikkivoide (jos siis sellaisen edes loydan) mutta ne tulee olemaan kaikki tosi tummia mulle, koska oon todella vaalea ja kaytan meikkivoiteista aina savya nr.1... Joten oisko mitaan kikka kolmosta milla saias meikkivoidetta vaalennettua?
Erika Naakka
NUDE
Muita kikkoja ei taida olla kuin ostaa vain tosi vaalea meikkivoide, jota sitten skoittaa tumman meikkivoiteen sekaan.
MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa
Oliko blogin nimelle muita ehdokkaita? / http://www.lily.fi/blogit/rakkautta-mamarkiaa/ehdolla-olleet-bloginimet-julki / -Mari
Erika Naakka
NUDE
No ei! Olisi ollut hauskaa osallistua haasteeseen, mutta tää oli ainoa vaihtoehto :D
AliceIi (Ei varmistettu)
Moikka! Tykkään blogistasi kovasti, erityisesti meikki opastuksista sekä hiusjutuista :) Tiedustelisin sinulta kokeneena meikkaajana sellaista asiaa kun käytössäni tällä hetkellä meikkivoiteen sijaan on lumenen invisible illumination sävyttävä seerumi, jos haluaisin sen kanssa käyttää primeria niin voiko pohjustetta lattaa sävyseerumin alle? Vai onko seerumi verrattavissa kasvovoiteeseen joka tietysti laitetaan puhtaalle iholle.
Erika Naakka
NUDE
Ah hyvä kysymys. Seerumi on kyllä tarkoitettu ensimmäiseksi tuotteeksi, mutta voit ihan hyvin kokeilla miltä se tuntuu primerin kanssa. Ja toimiiko kombo niin. Eli ei auta muuta kuin kokeilla, sääntöjä ei ole :)
Sini78 (Ei varmistettu)
Hei. Olen lukenut sinun blogia jo useamman vuoden. Ja olen saanut paljon vinkkejä hyvistä meikeistä ja muista tuotteista blogin kautta. :) Pystytkö neuvomaan mitä hyviä tuotteita (meikit,hiustuotteet) voisi esim ulkomailta ostella? (ei saa suomesta) Olen menossa kesällä ensimäistä kertaa lontooseen. Mitä merkkejä tai tuotteita suosittelet?
Erika Naakka
NUDE
No täältä löytyy ainakin tuotteet jotka kannattaa tilata ulkomaisista nettikaupoista ja sama pätee kivijalkakauppoihinkin: http://www.lily.fi/blogit/nude/ulkomaisten-nettikauppojen-kosmetiikkahelmet-mita-tilata-ja-mista :) Lontoon kosmetiikkatarjonnasta en ole ihan varma. Sephoraa siellä ei ainakaan ole mutta luultavasti muuten kosmetiikkatarjonta on aika samaa kuin Space NK -verkkokaupassa :) Tässä vielä pari postausta muista blogeista aiheesta: http://kissis.fi/2016/06/lontoon-shoppailut/ ja http://blogit.kauneusjaterveys.fi/ostolakossa/lontoo-kosmetiikka-ostokse/ Toivottavasti näiden avulla löydät kaikkea kivaa! :)
tyttis10 (Ei varmistettu)
Kiharrin löytyy, suoristusrautaa en ole koskaan omistanut ja luonnonkiharat hiukset oisi kiva saada joskus suoristettua.