MUST SEE 2011 #6

Ladataan...

I'm back from the big city. New York oli aivan loistava paikka, tahdon takaisin joskus. Näin blogin teemaan liittyen täytyyhän sitä mainita että nähtiinhän me muutama julkimokin Tony Awardsien punaisen maton alussa jonka vierellä tönötettiin muutaman muunkin kanssa :D Muun muassa Samuel L. Jackson, Don Cheadle, Whoopi Goldberg ja Alec Baldwin tuli bongattua. Ihan mieletön fiilis jäi, tämmönen pikkusuomalainen voi vaan haaveilla noin isojen tähtien näkemisestä.

Mutta nyt itse asiaan! Ei voisi must see'ksi sanoa tätä elokuvaa koska kävin sen äsken katsomassa, mutta se on must see teille muille. Etenkin X-Men-faneille!

http://www.youtube.com/watch?v=UrbHykKUfTM

X-Men: First Class. Elokuva nimen mukaisesti teemme siis paluun aivan alkuun, mistä x-menit ovat lähtöisin. Saamme selville miten päähahmot Charles Xavier (Professori X) ja Erik Lensherr (Magneto) tapaavat toisensa, tulevat ystäviksi ja lopulta ovat toistensa vihollisia.

Lähdin aika ennakkoluulottomasti katsomaan elokuvaa. En ollut nähnyt traileria ja muutamaa kuvaa enempää materiaalia (leffan jälkeen huomasin miten täynnä youtube on klippejä, pilaa täysin koko kokemuksen ne katsomalla). Mukana oli paljon uusia sekä myös muista X-men-leffoista tuttuja hahmoja. Yksi ylläri yllitti kaikki, se jääköön paljastamatta :)

Kokonaisuudessaan pidin todella paljon, nousee ehkä jopa suosikki X-men-elokuvaksi. Mielenkiinnolla jään odottelemaan kehitelläänkö tähän vielä jatko-osaa. Ainakin toinen Wolverine-leffa on tekeillä parhaillaan. 

X-Men: First Class pyörii parhaillaan leffateattereissa, go and see it!

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...