Ladataan...

Blogiani seuranneet ehkä jo tietävät, että arvostan laatua kosmetiikassa ja ostan meikkini useimmiten tavarataloista. En ole kuitenkaan mikään ehdoton luksusbrändien kannattaja ja tiedän, että myös markettimerkeistä voi löytyä ns. hittituotteita edullisesti. Saan välillä myös toiveita suositella tuotteita markettimerkkien puolelta, joten välillä on hyvä hypähtää selektiivisestä kuplasta ja kurkistaa mitä sarjoja marketeista löytyy. 

 

 

Marraskuussa Prismoihin lanseerattiin uusi merkkisarja Miss Beauty London ja sain testiin runsaan määrän sarjan tuotteita. Brittiläinen sarja on lanseerattu alunperin vuonna 2011 Englannissa ja se on superedullinen meikkisarja, jonka valikoimista löytyy klassisia ja trendikkäitä hittituotteita.

 

 

Sarja on tuotu Suomeen laajalla tuotevalikoimalla huomioiden erityisesti suomalaisille sopivat sävymaailmat. Valikoimissa on mielenkiintoisia tuotteita kuten nestemäiset highlighterit, nestemäiset mattapunat ja primer-tuotteet.

Miss Beauty London on pääosin nuorille suunnattu meikkisarja, joka on hintalaatu-suhteeltaan yllättävä. Tuotteiden hinnat ovat naurettavan vähän, esimerkiksi huultenrajauskynän hinta on n. 1,65 euroa ja kynsilakat n. 1,98 euroa.  

 

 

Hyvänä esimerkkinä alle parin euron kynsilakat. Kynsilakat ovat yksi tuoteryhmä, joista en suostu maksamaan paljoa, ellei lakka sitten pysy kahta viikkoa kynsissä. Muuten lakoissa ei välttämättä ole kovin paljon eroa, maksoi tuote sitten 2 euroa tai 10 euroa - ne pysyvät sen pari päivää kynnellä ilman alu- ja päällilakkoja.

 

 

Sarjalla on valikoimissa yli sata tuotetta, mm.huulipunan kiinnittäjää, peitevoiteita ja meikkivoiteita. Yllätyin positiivisesti meikkivoiteiden ja puutereiden vaaleudesta, sillä moni nuori harmittelee sitä, että vaaleimmatkin meikkivoiteet jäävät usein liian tummaksi.

 

 

Jos minun pitäisi nimetä omat suosikkini sarjasta, niin menisin klassisten tuotteiden puolelle ja valitsen huultenrajauskynät, kynsilakat, aurinkopuuterin ja poskipunan. Huultenrajauskyniä ei tarvitse teroittaa, ne ovat pehmeitä ja mielestäni ihan tyylikkään näköisiäkin mustissa hylsyissään. Puuterituotteissa on pigmenttiä tarpeeksi ja ne eivät varise, toisinkuin osa luomiväreistä vähän tekee. Poskipunan sävy no.2 on muuten tosi kaunis persikkapinkki ja sopii moneen ihonsävyyn.

 

 

Luomivärejä löytyy yksittäisiä nappeja, neljän luomivärin paletteja sekä kahdeksan värin paletteja. Mattapunatkin olivat yllättävän hyviä!

 

 

Moni ilahtunee myös kulmakarvageelistä. Se on tuote, jonka päälle en itse ole oikein koskaan ymmärtänyt, mutta ilmeisesti sille on kysyntää paljon!

Kaiken kaikkiaan sanoisin sarjasta, että siinä on hittituotteita ja hutituotteita. Huultenrajauskynien hintoja en voi kuin ihmetellä innoissani ja niitä voisin lisätä meikkipakkiini enemmänkin. Tämä sarja saattaa olla yllättävä haastaja Essencelle!

 

 

Nyt myös teillä lukijoilla on mahdollista päästä testaamaan uutta sarjaa, sillä arvon kolme isoa Miss Beauty London- tuotepakettia kolmelle lukijalle. Arvonta on voimassa 20.11.2017 asti. Voit osallistua arvontaan jättämällä kommenttiboxiin kommentin mikä tuotteista kiinnostaisi eniten tai onko teillä jokin tuote, jonka aina ostatte edullisemmasta tuotesarjasta? Otan yhteyttä voittajiin sähköpostitse ja mikäli en saa kahden viikon kuluessa voittajaa kiinni, arvon seuraavan voittajan.

Tuotteita on saatavilla Prismoista ja osasta S-Marketeista marraskuusta lähtien.

 

*tuotteet saatu testiin

 

 

 

Share

Ladataan...

Talven lähestymisen huomaan ihostani, sillä se on alkanut osoittamaan kuivumisen merkkejä. Se tietää sitä, että siirryn pian kosteuttavien tuotteiden lisäksi öljyihin, meikkivoiteisiin sekotan mukaan tipan kosteusvoidetta ja suihkin kasvoilleni pitkin päivään kosteuttavia kasvosuihkeita. Iltaisin kasvoilleni eksyy myös yhä useammin kosteuttavat naamiot. 

Kosteuttavat naamiot ja minä emme aina olet olleet ylimpiä ystävyksiä. Naamioita on lojunut peilikaapissani, mutta jostain syystä ne jäävät usein käyttämättä, sillä koen saavani jotenkin paremman lopputuloksen kerrostamalla muunlaisia tuotteita iholleni. Kesäisin en oikeastaan edes käytä naamioita.

 

 

Naamio jos jokin on siis tuote, jonka täytyy olla minulle jotain enemmän kuin pelkästään hoitava tai kosteuttava. Sen täytyy tuoksua ihanalla, hemmotella aisteja tai tehdä todella taikoja, jotta tarttuisin siihen kerran tai pari viikossa. 

Olen huomannut, että suurin koukuttava tekijä naamioissa on tuoksu. Viime vuonna rakastuin Originsin superkosteuttavaan Drink Up Intensive- naamioon (täällä) sen ihastuttavan tuoksun vuoksi. Osalle tuoksu tuo kuulemma mieleen nuoruusvuodet ja hedelmäiset drinkit, mutta itse olen ihan hulluna tuohon pirtsakkaan hedelmäiseen tuoksuun. 

 

 

Tänä vuonna ihastuin toiseen kosteuttavaan naamioon, joka tuli uutena jäsenenä lempisarjani Lieracin Hydragenist- sarjaan. Jos joku ei vielä tiedä, niin r-a-k-a-s-t-a-n Hydragenist-linjan tuoksua. Suosittelen tuotteita usein kavereilleni osittain sen tuoksun vuoksi ja toistaseksi kaikki ovat siihen rakastuneet. Sen lisäksi tietysti, että tuotteet ovat superhyviä.

Hydragenist-linja on tarkoitettu kosteusköyhälle iholle ja ikääntymisen ensimerkkeihin anti-age-tuotesarjaksi. Ensimmäisen steppi ikääntyvän ihon hoidossa on huolehtia ihoa kosteuttamisesta, sillä kuiva iho muuttuu sameaksi ja siihen muodostuu ryppyjä. Viime talvena kauhistuin kaulani ihosta (joka helposti jää hoitamatta), kun asuin puolet viikosta superilmastoidussa asunnossa ja ihoni kuivui pahasti. Kaulan iho tuntui vanhenevan kaksikymmentä vuotta, se oli eloton ja ryppyinen, kunnes rupesin hoitamaan sitä kunnon tuotteilla. 

 

 

Onnekseni Hydragenist Moisturizing Rescue Mask tuoksuu sille samalle ihanalle tuoksulle, joka muodostuu ruusun ja jasmiinin kukkasista. Tuote on koostumukseltaan geeli-balsami ja se sisältää mm. kameliaöljyä, kosteuttavaa kasviperäistä glyseriiniä sekä öljymäistä jasmiinitiivistettä, jonka tanniinit ja flavonoidit parantavat ihon pintaverenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa. 

Täytyy myöntää, että odotin silti naamiolta vähän enemmän. Odotin sen olevan mitä täyteläisin, jopa tahmaisin kosteuspommi, mutta geeli-balsamikoostumus tekee siitä kevyemmän. Naamio humahtaa ihooni ihan täysin, eikä siitä jää mitään ylimääräistä pyyhittävää. Toisaalta se on kiva, ettei naamio jää superkiiltävänä kasvoille ja pyyhkiydy yön aikana tyynyyn. Itse tykkään uida rasvoissa ja öljyissä iltaisin, joten ei olisi haitannut vaikka koostumus olisi ollut rasvaisempi. Niille, jotka eivät tykkää rasvaisesta tai kiiltävästä lopputuloksesta saattavat tykätä naamiosta enemmän. 

Naamio tuntuu kuitenkin kosteuttavan ihoani riittävästi ja toimii sellaisenaan, mutta tykkään itse tehostaa hoitoa lisäämällä kosteuttavia kasvovesiä ja seerumeita naamioiden alle. Näin saa extrakosteutta ja hoitoa iholle. Tämän kanssa sopii yhteen myös syväkosteuttava Morning Moisturizing Mist, joka on samaa Hydragenist-perhettä.

Lieracin tuotteita on myynnissä Yliopiston apteekeissa ja verkkokaupassa täällä

*tuote saatu testiin 

*affiliate-linkki 

 

 

 

 

Share

Ladataan...

Aasialaiset ja korealaiset ovat edelläkävijöitä ihonhoidossa ja varsinkin korealainen K-beauty kosmetiikka on supersuosittua Euroopassa. Koreassa on innovatiisia tuotteita joka lähtöön, ne ovat edullisia ja siellä naiset ovat tottuneet hoitamaan ihoaan jo nuoresta iästä saakka. Aasian suunnalta lähtöisin olevaan kaksoispuhdistukseen hurahdin jo vuosia sitten, mutta viime aikoina olen hurahtanut toiseen hoitotapaan, joka tulee nimenomaan Korean suunnalta.

 

 

7 Skin Method on uusin trendivillitys ja sen idea on ihon seitsenkertainen kosteuttaminen kosteuttavalla kasvovedellä tai essencellä. Kerrosten avulla iho kosteutuu moninkertaisesti ja samalla se valmistaa ihoa seuraaville hoitotuotteille.

Itselläni ei ole ollut minkäänlaista pintakuivuutta näkyvissä sitten tämän hoitomuodon aloittamisen ja olen ihan koukussa siihen. On jännä nähdä miten paljon iho pystyy imemään kosteuttavaa tuotetta itseensä ilman, että tuotteet tai kerrokset alkaisivat rullaamaan.

Kasvovesi on tarkoitus taputella iholle kämmenillä ja edellisen kerroksen tulee antaa imeytyä hetken ennen seuraavaa. Olen lukenut, että kerrosten välillä pitäisi odottaa 3 - 15 min., mutta seuraava kerros kannattaa levittää mielestäni vielä niin, että iho on vähän kostea, jolloin tuote imeytyy paremmin. Kun taputtelen ensimmäisen kerran kasvovettä iholle, se pyörii hetken kasvoilla ennen imeytymistään, mutta seuraavat kerrokset tuntuvat imeytyvät jo nopeammin, eikä tuotetta tarvitse yhtä paljon kuin aluksi. 

 

 

Kosteusköyhä iho tarvitsee nimenomaan kosteutta rasvan sijaan ja siksi tämä tapa on toiminut minun pintakuivalla ihollani älyttömän hyvin. Iho tuntuu paljon kosteutuneemmalta ja täyteläisemmältä kuin esimerkiksi pelkän kosteuttavan hyaluronihapposeerumin jälkeen. 

7 Skin Methodiin käy melkeinpä mikä tahansa kosteuttava kasvovesi. Vesimäinen kasvovesi on nopeampi ja helpompi työstää kuin paksumpi ja hoitavampi kasvovesi. Myös kosteusköyhä rasvainen iho hyötyy tästä hoitomuodosta. 

Olen testaillut viime aikoina kolmea vähän vähän erilaista tuottetta ja lopputuloksessa on eroja. Ylivoimaisesti paras testaamani tuote on korealaisen *Whamisan Toner Deep Rich -syväkosteuttava kasvovesi. Nappasin tuotteen mukaani I love Me -messuilta, sillä sen kerrotaan sopivan nimenomaan 7 Skin Methodiin sen hoitavan ja geelimäisen koostumuksen vuoksi. Tuote on herkälle ja kuivalle iholle tarkoitettu ja seitsemän kerroksen jälkeen iho tuntuu niin kosteutuneelta ja jopa vähän rasvaiselta, ettei sen päälle tekisi mieli laittaa mitään tuotetta. On tärkeää kuitenkin, että kosteus ns.lukitaan voiteella. 

Whamisa on uusi merkki Suomessa ja se on käsittääkseni ensimmäinen korealainen luonnonkosmetiikan merkki Suomessa. Tuote on luksusmaisen kauniissa lasipullossa, se on geelimäistä ja täysin vedetöntä. Tuote on hoitava, se sisältää mm. rauhoittavia kurkun ja broccolin uutteita ja sen pohjalla on käytetty veden sijaan Aloe maculataa ihonhoidollisten ominaisuuksien maksimoimiseksi. Tuote ei ole halvimmasta päästä, mutta se onkin ihan eri levelillä kuin vesimäiset kasvovedet. 

 

 

Toinen tuote, jota olen kokeillut metodiin vähemmillä kerroksilla (3-4) on Lierac Hydragenist Morning Moisturizing Mist. Tuote ei varsinaisesti ole tarkoitettu tähän metodiin, mutta se syväkosteuttaa ihoa ja mitä enemmän kerroksia, sitä paremmalta ihoni on tuntunut. Parasta tuotteessa on Hydragenist -linjan tuoksu, joka on parhain tuoksu, johon olen kosmetiikkatuotteissa törmännyt. Whamisan tuoksu on yrttinen ja sitä olen käyttänyt iltaisin, koska 7 Skin Methodiin menee oma aikansa, Lierac taas eksyy kasvoilleni aamuisin piristämään. 

 

 

Testasin myös korealaisen It´s Skin- merkin hyaluronihappoa sisältävää Moisture Toner- kosteuttavaa kasvovettä ja se toimii myös, mutta näistä tuotteista se on selkeästi heikoin kosteusteholtaan. Kasvovesi tuntuu geelimäiseltä, mutta se tuntuu katoavan ihoon melkein kokonaan ja iho tarvitsee päälleen voidetta toisinkuin Whamisan tai Lieracin tuotteiden jälkeen on tuntunut. 

Nyt kun talvi tulee ja moni kärsii pintakuivasta ihosta, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan 7 Skin Methodia ja varsinkin Whamisan Toner Deep Rich-kasvovettä. Varsinkin jos iho on herkkä, kuiva ja ärtynyt, mutta se on tuntunut loistotuotteelta myös pintakuivalla iholla. Merkiltä löytyy myös rasvaisemmalle iholle tarkoitettu kasvovesi. 

Whamisan tuotteita on myynnissä *Natural Goods Companyn verkkokaupassa, Lieracin Yliopiston apteekeissa ja It´s Skin-merkin tuotteita Bearel.fi-verkkokaupasa.

 

Miltä 7 Skin Method kuulostaa? Onko Whamisa jo tuttu merkki? 

*affiliate-linkki

 

 

 

 

Share

Pages