Ladataan...

Taas on aika olla innoissaan Urban Decaystä! Sain testiini sarjan uudistuneet meikin kiinnityssuihkeet ja tietäisittepä vain kuinka tyytyväisenä olen vilkuillut loppupäivästä peiliin kun olen todennut, että meikki on edelleen paikoillaan ja siisti eikä otsa kiiltele. 

Meikin kiinnityssuihkeet sopivat kaikille, jotka toivovat meikiltä pysyvyyttä. Ne sopivat jokapäiväiseen käyttöön tai juhlatilaisuuksiin ja suihkeilla saa pidennettyä meikin kestoa huomattavasti. Parhaimmillaan kiinnityssuihkeet ovat rasvaisella iholla, mutta suihkeet estävät myös meikkiä valumasta ja ne sopivat myös kuivalle iholle. 

 

 

Urban Decayn valikoimissa on kolme meikinkiinnityssuihketta, jotka ovat ilmavan kevyitä ja ne asettuvat iholle ilman tahmaista tunnetta. All Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray on klassikkotuote, joka on monessa blogissa arvosteltu parhaimmaksi kiinnityssuihkeeksi. Kaikista kolmesta suihkeesta tämä tuote lupaa meikin kestävän eniten, jopa 16 tuntia ja se estää meikin kasaantumasta juonteisiin ja se sopii kaikille ihotyypeille. 

De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray lupaa meikin kestävän iholla 12 tunnin ajan. Tuote sopii rasvaiselle iholle, sillä se hillitsee ihon kiiltelyä ja pitää meikin mattapintaisena. Suihkeen avulla iho pysyy fressinä, eloisana ja mattapintaisena koko päivän.

Chill Cooling & Hydrating Makeup Setting Spray on kolmikon kuivalle iholle sopiva tuote. Suihke kosteuttaa ihoa ja tekee ihosta hehkuvan ja kasteenraikkaan näköisen. Samalla kun tuote kosteuttaa ihoa, se myös pitää meikin 12 tunnin ajan siistinä ja estää muiden tuotteiden tavoin meikkiä kasaantumasta juonteisiin. Kosteuttamisen lisäksi tuote viilentää kasvoja kivasti. 

 

 

Kiinnityssuihkeiden lisäksi valikoimiin on tullut kaksi pirtsakan väristä limenvihreää suihketta, jota on tarkoitettu suihkutettavaksi meikin alle ja ne tasapainottavat ihoa ja pidentävät meikin kestoa. 

B6 Vitamin Infused Complexion Prep Priming Spray on vitamiini-isku iholle ja tuotetta voi kutsua meikin valmistelusuihkeeksi. Tuote estää ihoa kiiltämästä ja se pohjustaa ja tasapainottaa ihoa samalla kun se antaa vitamiinisuihkun kasvoille. Tuotteessa on B6 vitamiinia, E-vitamiinia sekä kuorittua pajun kuorta ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tuote on tarkoitettu puhtaalle iholle laitettavaksi, mutta sitä voi suihkia myös päivän mittaa ihoa virkistämään tai illalla ennen ihonhoitorutiineja. 

 

 

Quick Fix Hydra-Charged Complexion Prep Priming-spray on tästä kaksikosta kosteuttavampi ja tuote on saanut inspiraationsa Korean "vesitrendistä". Tuote sisältää mm. B3-vitamiinia, Sepitonic™  M3  ja kookosvettä ja tuote valmistelee, pohjustaa ja tekee ihosta hehkuvan. Myös tämän tuotteen voi laittaa puhtaalle iholle ennen meikkiä, tai sitä voi suihkia iholle pitkin päivää ihoa virkistämään. 

Sain näistä tuotteista testiini rasvaiselle iholle tarkoitetun De-Slick Oil Control Makeup Setting Sprayn sekä kosteuttavan Chill Cooling & Hydrating Makeup Setting Sprayn ja B6 Vitamin Infused Complexion Prep Priming Sprayn. Jos joku lukee blogiani ensimmäistä kertaa, niin kerron ihotyyppini olevan pintakuiva sekaiho, se on pinnalta hyvin kosteusköyhä, mutta T-alue rasvoittuu päivän aikana. Vaikka kuinka käyttäisin hyviä primereita ja kestäviä meikkivoiteita, niin iltapäivästä otsani kiiltenee, iho on kirjava ja nenänpielet punoittavat aivan kuin meikki olisi haihtunut päivän aikana. 

 

 

 

Tykkään kaikista tuotteista ihan mielettömän paljon! Ihotyypilleni paras tuote on kosteuttava Chill Cooling & Hydrating Makeup Setting Spray.  Se pitää meikin paikallaan koko päivän ja vaikka se on tarkoitettu kuivalle iholle, niin se on pitänyt myös otsani kiiltelyn kurissa ja ennen kaikkea meikki on paikoillaan vielä työpäivän jälkeen. Illalla otsassa on havaittavissa pientä kiiltoa, mutta se on niin vähäistä, että ei ole kaivannut puuteria päälleen. 

Rasvaiselle iholle sopiva De-Slick Oil Control Makeup Setting Sprayn sopii mattaisen lopputulosen haluaville. Otsa pysyi mattaisempana koko päivän eikä kiiltelystä ollut tietoakaan. Toisinaan olen suihkauttanut tätä tuotetta vain otsan alueelle ja kosteuttavaa tuotetta muualle kasvoihin. 

Näiden suihkeiden lisäksi olen suihkuttanut aamuisin vitamiinisuihketta ennen meikkiä ja iltaisin kosteuttamaan ihoa, koska tuote tekee ihosta kivan kasteenraikkaan ja kuulaan näköisen. Testasin tuotetta ihan sellaisenaan ilman kiinnityssuihkeita ja pelkästään tuote ei riittänyt hillitsemään otsan kiiltoa, vaikka se tasapainottaa ihoa ja sen pitäisi vähän hillitä kiiltelyä. Parhaiten meikki on pysynyt paikoillaan vitamiinisuihkeen ja kosteuttavan kiinnityssuihkeen kanssa! 

Tuote kannattaa suihkauttaa 2 - 4 suihkautuksella X-kirjaimen muotoisesti kasvoille ja sopiva etäisyys on 15-20 senttimetriä, jotta suihke levittyy tasaiseksti koko kasvoille. 

Lisävinkki: luomivärin saa pysymään paremmin suihkauttamalla meikin kiinnityssuihketta siveltimeen ennen luomivärin ottamista siihen. Tämä kikka on myös loistava niiden luomivärien kanssa, joista ei meinaa lähteä pigmenttiä tarpeeksi ja ne toimivat paremmin kostella siveltimellä levitettynä. Käytän itse monia vaaleita helmiäisluomivärejä tällä tavoin, jolloin väristä tulee paljon intensiivisempi ja pysyvämpi.

Näille tuotteille iiiso peukku ja varoitan, tuotteisiin saattaa koukuttua ja pahasti. 

*tuotteet saatu testiin

 

Onko Urban Decayn meikin kiinnityssuihkeet ennestään tuttuja? Käytättekö muiden merkkien suihkeita?

 

 

 

Share

Ladataan...

Lumenen massiivinen tuoteuudistus alkoi ensin ihonhoidon tuotteista ja loppuvuodesta uudistus siirtyi myös meikkeihin. Uuden meikkisarjan avulla Lumene haluaa korostaa aitoja ja luonnollista kauneutta ja saada kantajansa hehkumaan korostaen kasvojen parhaita puolia.

Sain Lumenelta testiini näitä upeita uutuuksia, joita olen testaillut nyt enemmän ja vähemmän ja muodostanut niistä ensivaikutelman. Ensimmäisenä arvion kohteeksi pääsee kasvomeikkituotteet, jossa on mukana kaksi suosikkituotettani kaikista näistä uutuustuotteista.

 

 

Meikkien tuoteperheet tai kategoriat on nimetty niin moneen sarjaan ja alasarjaan, että kesti hetken ymmärtää, että miten ne oikein on jaettu - on Nordic Seduction, Nordic Noir, Nordic Nude jne. Hetken ihmeteltyäni tajusin, että suurimman eron tuotteissa tekee pakkauksen värit, jotka kertovat mihin yläsarjaan tuotteet kuuluvat. 

 

 

Hopean hylsyn päälleen saavat tuotteet ovat Nordic Lux -sarjaa, joka on korkealaatuinen sarja hienojakoisine koostumuksineen- näin ollen myös se arvokkaampi meikkisarja. Lux-sarja jakautuu alasarjoihin, Nordic Nude on kasvomeikkisarja, Nordic Seduction huulimeikkisarja ja Nordic Noir silmämeikkisarja. Toinen pääsarja, Nordic Chic on uusi värikosmetiikkasarja päivittäiseen käyttöön ja se sisältää helppokäyttöisiä tuotteita monessa eri koostumuksessa ja sävyssä. Tuotteet tunnistaa valkoisista hylsyistä. 

 

 

Nordic Lux sarjan tuotteet hopeine hylsyineen ovat selkeästi kauniimpia ja arvokkaamman näköisiä kuin Nordic Chic -sarjan tuotteet ja esim. puuterirasia on erityisen kaunis. Chic-sarjan valkoiset ja läpinäkyvät pakkaukset ovat taas joidenkin tuotteiden kohdalla mielestäni vähän halvan näköisiä. Mutta ei anneta ulkonäön pilata tuotetta, sillä kaksi lempituotettani kuuluu nimenomaan tähän Chic-sarjaan, nimittäin poskipuna ja aurinkopuuteri.

Poskipunia vertaillessa Lux-sarjan punan pinta on kaunis kohokuvioinen, joka saa sen näyttämään selektiivisen sarjan poskipunalta. Poskipuna on hieman hohtava antaen iholle kauniin hehkun. Saamani sävy on nro 3, sen pohjasävy on aavistuksen terracottainen puna, mutta se taittuu kylmempään siinä oleven kylmänsävyisen hohteen vuoksi. Molemmissa poskipunissa on jännä efekti, sormella kokeillessa väriä ei lähde riittävästi ja sai minut epäilemään tuotteen pigmenttisyyttä, mutta siveltimellä saa sen sijaan juuri sopivan määrän poskipunaa iholle.

 

 

Tykkäsin enemmän Chic-sarjan poskipunasta, mutta se johtuu varmaan siitä, että tykästyin sen sävyyn enemmän. Ihana kirkas vaalea pinkki Kevätkukat on korallisen pinkki ja se sopii vaalealle iholleni ihan mielettömän hyvin antaen raikkautta, hehkua ja nuorekasta ilmettä. Tuotteen pinnassa on hieman isompaa helmiäishippua kuin Lux-sarjan hohteisemmassa poskipunassa. Poskipunien hinnat eroavat aika paljon, Lux-sarjan poskipunan suositushinta on  24,90 euroa, kun taas edullisemman Chic-sarjan poskipunan 13,90 euroa. Molemmissa poskipunissa on 4 eri sävyvaihtoehtoa.

 

 

Chic-sarjan aurinkopuuteriin ihastuin kaikista eniten. Omat aurinkopuuterini ovat aina olleet astetta tummempia, joilla olen voinut tehdä varjostuksia ja niitä on pitänyt laittaa iholle hieman varoen, jottei lopputuloksesta tule epätasainen. Lumenen aurinkopuuterin sävy 1 Pohjoisen kesä on ihan täydellinen ihonsävyyni, sopivan vaalea, sopivan neutraali sävy, jotta sitä voi sutia isolla sudilla ympäri kasvoja huoletta ja suurilla vedoilla ja lopputuloksesta tulee terveen päivettynyt yleisilme. Aurinkopuuterista on saatavilla kaksi eri sävyä.

Lux- sarjan puuterilla on kaunis hopeinen rasia koko kannen kokoisella peilillä. Ilmavan kevyessä puuterissa on valoaheijastavia pigmenttejä ja sitä on saatavilla neljässä eri sävyssä. Itse sain testiini sävyn 2, joka on liian tumma vaalealle iholleni, paras sävy olisi ollut varmasti nro 1.

 

 

 

Joko olet päässyt kokeilemaan uusia Lumenen meikkejä? Miltä ne vaikuttavat?

*tuotteet saatu testiin

 

 

 

 

 

Share

Ladataan...

Edullinen Essence -meikkisarja rantautui Suomeen noin vuosi takaperin ja on saanut monet hieraisemaan silmiään kahdesti tuotteiden hintojen vuoksi. Maailmalla tuotesarja on hypetetty jo pitkään nimenomaan halpojen hintojen vuoksi ja sarjaa luonnehditaan ns. hitti tai huti-sarjaksi, eli joukossa on helmiä ja niitä vähemmän helmiä. 

 

 

En ole vielä päässyt testaamaan kaikkia Essencen meikkejä kunnolla, mutta kaksi ripsiväriä otin testiini heti. Harvaripsisenä olen kelpuuttanut tähän mennessä vain pari ripsiväriä käyttööni ja ikisuosikkini on Lancômen Hypnôse ja kovana kilpailijana perässä tulee kotimainen Lumenen True Mystic- ripsiväri. Kokeilen siis mielelläni edullisempia vaihtoehtoja 33 euroa maksavalle Hypnôselle. 

 

 

Essencen ripsivärien pakkaukset lupaavat maksimaalista tuuheutta ja tekoripsimäistä efektiä. Valkoinen False Lashes Effect on näistä kahdesta enemmän mieleeni kapeamman harjan vuoksi ja sillä saa ripsiin sekä tuuheutta, pituutta ja volyymia parilla vedolla. 

 

 

Musta Rock `n`doll on harvakarvaisempi harja, joka erottelee ripset ehkä vähän enemmän kuin False Lashes Effectin ripsivärin harja. Muutama veto riittää ja huomasin, että pari lisävetoa oli jo liikaa ja ripset alkoivat paakkuuntumaan. 

 

 

Koska ihoni rasvoittuu vähän päivän aikana ja meikki suttaantuu helposti ilman kunnon primereita, niin huomasin molempien ripsivärien kohdalla pientä tummaa varjoa loppuillasta silmien alla. En tiedä toimisiko ripsivärit paremmin kuivaihoisella tai sellaisella jolla ei ole raskaat luomet. Minulla on sen verran raskaat luomet, että ripset osuvat ihoon monesti päivän aikana, joka saattaa vaikuttaa ripsivärin kestoon. Muistan lukeneeni jostain kommenttiketjua sarjan ripsiväreistä ja osan mielestä ne ovat mielettömän hyviä ja osa taisi mainita tuosta samaisesta pienestä varjosta silmien alla. 

 

 

Essencen 3,50 euroa maksavat ripsivärit taitavat olla myös hittejä tai huteja, osa tykkää, osalla taas ne eivät toimi. Minä tykkäsin niistä muuten valtavasti, ne antavat maksimaalista tuuheutta hetkessä, mutta olen hyvin laiska korjailemaan meikkiä päivän aikana ja etsin jatkuvasti tuotteita, jotka ovat vielä tiptop kasvoillani kun saavun kotiin illalla. 

Tuotteita on saatavilla esimerkiksi Tokmannilta ja Pretty.fi-verkkokaupasta.  

Onko Essence tuttu? Vinkit hitti- ja hutituotteista otetaan vastaan!

 

*tuotteet saatu testiin 

 

 

 

Share

Pages