Ladataan...

Sain keväällä testiin pienen paketin kosmetiikkaa kauneutta.comilta ja paketti sisälsi La Riven tuoksun She is mine. Tuoksun kerrotaan muistuttavan ellei olevan miltei kopio YSL:n Mon Paris-tuoksusta ja se sattuikin löytymään hajuvesikokoelmastani.

 

 

Ensinuuhkaisulta tuoksu muistuttaa hyvin paljon Mon Parisia ja se tuntuu heti tutulta tuoksulta. Testin vuoksi suihkautin molempia ranteisiini ja nuuhkin niitä pitkin päivää. Tuoksu pysyy hyvin samankaltaisena, mutta mielestäni Mon Paris pysyy iholla selkeästi pidempään ja voimakkaampana vielä illalla. 

 

 

La Riven She is Mine tuoksu koostuu yllättävän monesta samasta tuoksuvivahteesta: 

Alkutuoksu: Bergamotti, mustaherukka
Sydäntuoksu: Päärynä, vadelma, mansikka, ruusu ja orvokki
Lopputuoksu: Myski, cashmere, vanilja ja patsuli
 
Mon Parisin tuoksukuvaus puolestaan näyttää tältä:
 
Alkutuoksu kirpeä kalabrialainen bergamotti, raikkaat vadelma ja mansikka ja mehukas päärynä.
Sydäntuoksussa ilmava pioni, täyteläinen intialainen sambac-jasmiiniabsoluutti ja kiinalaisesta Yunnan-maakunnasta peräisin oleva jasmiini. Tuoksun keskiössä on hullunruohon kukka. 
Lopputuoksuna aistillinen, mineraalinen ambrox viimeistelee tuoksun vahvalla ylellisellä vivahteella. 
 

Mon Parisista kirjoitin täällä tarkemmin. 

 

 

Tuoksu on näin vesituoksuista tykkäävälle melko voimakas, mutta tummien tuoksujen ystäville se saattaa olla jopa raikas. Itselläni tämän tuoksumaailman tuotteet päätyvät iholleni vasta pimenevien syysiltojen ja talven aikaan. 

En voi kiistää, etteikö Mon Paris olisi kauniimpi, vivahteikkaampi ja arvokkaamman oloinen tuoksu kauniine pulloineen, mutta mikäli etsit edullista versiota brändituotteesta, niin She is mine on sitä yllättävän lähellä. 

La Riven She is mine on saatavilla kauneutta.comin verkkosivuilla hintaan 9,90 euroa täällä.  Mon Parisin hinta on 30 ml 59 euroa, 50 ml 89 euroa, joten melkoinen hintaero. 

Onko jompikumpi tuoksuista tuttu? Miltä tällaiset tuoksumaailmojen dupet kuulostavat? 

 

*tuote saatu testiin 

Ladataan...

Ladataan...

Blogini on viettänyt pitkää kesälomaa, mutta vihdoin pääsen vinkkaamaan uusista meikkivoidelöydöistä, joista olen ollut innoissani koko kesän. Kyseessä on L.A.Girlin meikkivoiteet, jotka sain testiini oletkaunis.fi:ltä. 

 

 

Sarjalla on valikoimissaan kaksi meikkivoidetta, kuivemmalle iholle sopiva *Pro Coverage HD High-Definition Long Wear Illuminating -meikkivoide ja rasvaisemmalle iholle sopiva mattameikkivoide *Pro Matte HD High-Definition Long Wear Matte.

Molemmat meikkivoiteista tuntuivat ensikokeilulta todella laadukkailta ja peittäviltä, vaikkakin Pro Matte on sellaisenaan liian mattainen hyvää matkaa ikääntyvälle ja juonteikkaalle iholleni. Pro Matte on täydellisen peittävä ja uskallan väittää, että moni seka-rasvaisen ihon omaava tulee rakastumaan tuotteeseen. Varsinkin jos ihossa on paljon peitettävää ja epätasaisuutta. Meikkivoiteen koostumus on samettisen kermainen ja se levittyy pehmeästi iholle. 

Meikkivoidetta on muuten verrattu yhteen viime aikojen hypetetyimmistä meikkivoiteista, Estee Lauderin Double Weariin, mutta sen on kerrottu olevan hieman kevyempi.  

 

 

Itse tykästyin enemmän kuivemmalle iholle sopivampaan *Pro Coverage HD High Definition Long Wear illuminating-meikkivoiteeseen. Tätä meikkivoidetta on taas verrattu MAKE UP FOREVER:n Ultra HD-meikkivoiteeseen ulkonäkönsäkin puolesta.

Meikkivoide on puolipeittävästä peittävään, mutta mielestäni se tasoittaa täydellisesti ihoni kirjavuudet ja epätasaisuudet. Meikkivoide jättää superkivan valoaheijastavan ja heleän pinnan iholle niin, että vaikka se peittääkin niin iho näyttää jotenkin nuorekkaan hehkuvalle. Meikkivoiteessa on kosteuttavia ainesosia ja se jää peittävyydestään huolimatta yllättävän kevyen tuntuiseksi iholle. 

Meikkivoide ei kasaannu huokosiini ja se levittyy tasaisesti ihoon. Valoaheijastavan ominaisuuden vuoksi iho ei ole näyttänyt liian meikatulta edes nyt kesän hellepäivinä. Vaikka en käytä kesällä paksuja meikkivoiteita, niin toisiaan haluan peittää kaikki ihon pisamat ja pigmenttiläiskät ilman pakkeloitua lopputulosta ja siihen tämä meikkivoide on loistovalinta! Meikkivoiteen laadusta kertokoon se, että se korvasi minulla monet MAC:n meikkivoiteet arkikäytössä. 

 

 

Meikkivoide on nimensä mukaisesti pitkäkestoinen ja se pysyy sekaiholla hyvin mutta otsa vaatii puuterointia iltapäivästä. Meikkivoide ei kuitenkaan ole "haihtunut" tai liikkunut mihinkään iholta ja iho näyttää edelleen tasaisen sävyiseltä illalla.  

 

 

 

Meikkivoiteita on saatavilla oletkaunis.fi -verkkosivuilta. Sävyjen valinta on vaikeaa pelkästään swatchien perusteella. Itse sain testiin meikkivoiteiden vaaleita sävyjä, mutta sävyvalikoima on melko laaja vaaleasta keskitummalle iholle. Pro Matte-meikkivoiteesta löytyy lisäksi vielä ihan vaalea sävy ja Pro Coverage meikkivoiteessa on valkoinen mikseri, jolla sävyjä voi vaalentaa.  

Pro Coverage HD High-Definition Long Wear Illuminating meikkivoiteessa olen vaihdellut keltapigmenttisen Fairin ja tummemman Naturalin välillä.  Vertailun vuoksi käytän kesällä MAC:n NC25-sävyä, talvella NC20. Nyt ruskettuneena olen vaihtanut astetta tummempaan Naturaliin ja talvella uskon sävyni olevan Porcelain, joka on vaaleampi ja vähän punapigmenttisempi kuin Fair.

 

 

Pro Matte-meikkivoiteessa olin ennen rusketusta Bisquen ja Naturalin välillä. Natural on punapigmenttinen sävy, mutta se ei tehnyt ihostani punakkaa. Nyt ruskettuneena olen Beigen ja Medium Beigen välillä, joka on näistä sävyistä tummin. 

 

 

Meikkivoiteiden hinta on n. 10 -11 euroa, joka on kolmannes esim. MAC:n meikkivoiteiden hinnoista. Laadultaan meikkivoiteet yltävät kuitenkin ihan selektiivisten meikkivoiteiden tasolle.

Vahva suositus siis meikkivoiteille! 

 

Onko sarja tuttu? Onko joku kokeillut näitä meikkivoiteita, mitä tykkäsit? 

 

 

*tuotteet saatu testiin

*postaus sisältää affiliate-linkkejä

Ladataan...

Nügg on minulle aika uusi merkki, vaikka esimerkiksi sarjan kasvonaamiot ovat voittaneet useita palkintoja ja niistä on tullut hittituotteita maailmalla. Naamioita täytyy siis ehdottomasti tulevaisuudessa testailla, mutta tällä kertaa sain testiini kauneutta.comilta sarjan huulikuorinnan. 

Nügg on luonnonmukaisia raaka-aineita käyttävä cruelty free tuotesarja ja esimerkiksi sarjan huulituotteet ovat 100% vegaanisia ja luonnonmukaisia tuotteita.

 

 

Kuoriva Exfoliating Lip Smoother kuorii rohtuneita huulia ja hoitaa niitä samalla. Tuotteessa on kookosvoita, jojobaöljyä, auringonkukansiemenen uutetta ja sokerikiteitä. Kuorinnan tuoksu on vaniljakakun tuoksuinen, eikä  haittaa vaikka tuotetta menisi suuhun, koska se maistuu makealle. 

 

 

Huulikuorinta on tarkoitus hieroa huulille ja joko pyyhkäistä ylimääräiset pois tai sen voi antaa sulaa huulille. Huulikuorinta ei ole itsellä mikään vakituote mutta välillä on kausia, kun huulet ovat niin kuivat ja rohtuneet, että niistä voisi repiä melkein paloja. Silloin pidän niille tehokuurin ja kuorin ja rasvaan niitä yötä vasten ja ongelma helpottaa parissa päivässä. 

 

 

Nügg:n huulikuorinnan kookosvoi jättää aavistuksen rasvaisen pinnan ja jää hoitamaan huulia sokerikiteiden pyyhkäisyn jälkeen, joten sen päälle ei enää tarvitse laittaa muuta tuotetta.  Mielestäni toimii ihan hyvin, että sokerit pyyhkäisee varovasti pois paperilla, eikä niitä tarvinnut pestä vedellä pois. 

 

 

Vaikka tuotesisältö on tietysti se tärkein, niin fiilistelen aina tuotteiden ulkonäköä ja tämä pieni vaaleanpunainen kuula on mielestäni jotenkin mainio. Sarjalla on myös valikoimissaan hoitava huulivoide kultaisessa kuulassa. 

 

 

Nügg:n tuotteita saa kauneutta.comin verkkosivuilta ja tuotteen hinta on kymmenen euron luokkaa.

 

*tuote saatu testiin  

Pages