Ladataan...

Olin viime perjantaina Maybellinen järjestelmässä tilaisuudessa, jossa päästiin tutustumaan kevään uusiin tuotteisiin. Yksi uutuustuotteista on huulipuna nimeltä Super Stay Matte Ink, joka on kestävin huulipuna, johon olen törmännyt.  Se on niin pysyvää, että sen poistaminen vaati öljymäisen meikinpoistoaineen. 

 

 

Testasin huulipunaa työpäivän aikana niin, että laitoin sitä aamulla klo 7 ja väri kesti huulilla koko päivän iltaan saakka. Se kesti syömiset ja useat kahvin ryystämiset, eikä väri häipynyt mihinkään päivän aikana. Tämä huulipuna voittaa  pysyvyydellään kaikki tähän asti kokeilemani mattapunat ja kestävät punat mennen tullen. 

Illalla meikinpoistoaineilla poistettu puna jäi myös haaleana värinä huuliin niin, että aamulla herätessä oli kivasti punaisemmat huulet. 

 

 

Super Stay Matte Ink- sävyjä on nudesävyistä kirkkaisiin väreihin ja tuotteessa on kätevä nuolenmuotoinen aplikaattori, joka nappaa väriä keskellä olevaan kuoppaan. Terävällä kärjellä punaa on helppo levittää tarkasti huulten rajoille. Itse tykkään levittää nämä voimakkaan pigmenttiset huulipunat siveltimellä, jolloin sävyä saa töpöteltyä kevyemmin huulille. 

 

 

Näiden huulipunien kanssa ei tarvitse pelätä suttaantumista tai sitä, että ne olisivat hampaissa päivän aikana, trust me. 

 

Sävyt 05 LOYALIST, 95 VISIONARY, 30 ROMANTIC, 60 POET, 20 PIONEER, 15 LOVER, 65 SEDUCTRESS

 

 

Tältä näyttää, kun yritin poistaa swatcheja misellivedellä. 

 

 

Pumpuli jäi miltei puhtaaksi, kun väri ei lähde ihosta pois. Ainoastaan öljypohjainen vedenkestävän meikinpoistoaine tehosi.  

 

 

Sain testiini kahdeksan sävyä ja onnistuin jättämään kuvista pois sävyn 35 CREATOR, joka on ihana violettipinkki. Sävy muistuttaa MAC:n Heroine-sävyä. 

Tuotteita on saatavilla esim. Sokokselta, Prismoissa ja *täällä

 

*tuotteet saatu testiin 

Ladataan...

Makeup Revolution meikkisarjaan tutustuin ensi kerran viime syksynä ja sarja jaksaa yllättää edullisilla, mutta laadukkailla tuotteillaan. Sarja on laaja ja tuotteissa on mm. huomioitu monet ihonsävyt. Ulkoisesti varsinkin paletit muistuttavat melkein ammattilaissarjoja ja tuotteisiin ovatkin ihastuneet niin ammattilaiset kuin kuluttajat ympäri maailman. 

Minun suosikkini kaikista testaamistani tuotteista on ehdottomasti *Ultra Cream Contour Palette. 

 

 

Paletti sisältää kahdeksan voidemaista sävyä, joilla kasvoja voi muotoilla ja korostaa. Paletin kaikki sävyt ovat onnistuneita sävyjä vaaleasta keskitummalle ihonsävylle ja se sisältää sekä lämpimiä, että kylmiä sävyjä. 

Ylärivin sävyt ovat korostusvärejä ja niillä voi kirkastaa katsetta, peittää silmänalusia ja korostaa esimerkiksi poskipäitä. Olen itse huono muotoilemaan kasvoja ja olen huomannut, että paletti sopii myös kevyeen peittämiseen.

Ylärivin kolmatta, vähän punertavaan taittavaa sävyä olen käyttänyt päivittäin silmien alla peittämään kirjavuutta ja kirkastamaan katsetta. Kellertävä sävy taas sopii periaatteessa kahteen tarkoitukseen, vaalea keltainen sävy peittää violettiin taittavia silmänalusia ja kirkastaa katsetta, mutta olen huomannut, että se häivyttää myös punoittavia näppyjä ja nenänpieliä. 

Ylärivin kaksi vaaleinta reunimmaista sävyä taas sopivat korostamaan poskipäitä, nenänvartta, kulmaluita ja muita kasvojen korkeimpia kohtia. Toinen sävyistä on hyvin vaalea pinkkiin taittava mattaväri ja toinen melkein valkoinen helmiäinen.

Alarivillä on contouriin eli varjostamiseen tarkoitetut sävyt. Oikealla puolella oleva reunimmainen sävy istuu minun melko vaaleaan ihonsävyyn täydellisesti ja sillä voi esim. peittää ihoa laajemmin. 

 

 

Paletissa on kolme ruskeaa varjostussävyä. Keskimmäinen on vaalein ja kylmin sävy ja se sopii vaaleammallekin iholle varjostusväriksi. Kaksi tummempaa sävyä sopivat myös tummemmalle iholle tai niitä voi käyttää varjostusvärinä ja aurinkopuuterin tavoin kasvojen reunoilla. 

 

 

Paletin sävyt ovat mielestäni juuri sopivan rasvaisia, niitä on helppo levittää, vaikka olisi aloitteleva meikkari kasvojen muotoilussa. Pintakuivaihoisena olen tykännyt koostumuksesta sen vuoksi, ettei se korosta kuivaa ja juonteikasta silmänympärysihoa. Levitys toimii hyvin esim. beautyblenderillä tai meikkivoidesiveltimellä. 

Paletti on ensisijaisesti tarkoitettu kasvojen muotoiluun, mutta kuten aiemmin mainitsin, minulla se on toiminut myös peitevoidepalettina päivämeikissä, sillä se peittää sopivasti pienet ihovirheet. 

Iso plussa tulee peilistä ja jämäkästä paletista, näistä olen ennenkin kehaissut Makeup Revolutionia. 

 

 

 

Paletti on mielestäni paras vaaleasta keskitummalle iholle ja se on kiva siitä syystä, että sävyjä voi sekoitella keskenään ihonsävystä riippuen. Paletti on monikäyttöinen ja ihastuin itse asiassa siihen niin paljon, että se on kulkenut viime aikoina reissuillanikin mukana. 

Makeup Revolutionin meikkejä saa vihdoin Suomesta osasta Prisman myymälöistä ja paletin hinta on n. 13 €. Ei mielestäni ollenkaan huono hinta näin monikäyttöisestä paletista. 

Tuotteita on saatavilla täällä: https://www.foodie.fi/products/collection/makeup-revolution

 

 

*kaupallinen yhteistyö

*tuote saatu testiin

 

 

 

 

Share

Ladataan...

Jos pitäisi valita jokin ykkösjuttu, josta olen innostunut tällä hetkellä ihonhoitotuotteiden maailmassa, niin valitsen ehdottomasti hedelmähapot ja hedelmähappokuorinnat. Happohoidot ja -kuorinnat kuulostavat pelottavammalta kuin mitä ne todellisuudessa ovat ja olen ihan fiiliksissä niiden tehosta. 

 

 

AHA ja BHA HAPOT 

AHA -hapot eli alfahydroksidihapot ovat vesipohjaisia hedelmähappoja ja niitä esiintyy myös kasveissa. Ehkä tunnetuimmat hapoista ovat sitruunahapot, omenahapot ja maitohapot. AHA-happoja käytetään varsinkin anti age-tuotteissa, koska ne kuorivat ja uudistavat ihoa ja ns. sulattavat kuolleet ihosolut pois ihon pinnalla. Se kirkastaa ihoa, madaltaa hienoja juonteita, parantaa ihon kuulautta ja siitä syystä tuotteet toimivat hyvin esim. väsyneellä ja samealla iholla.

AHA-hapoista on hyötyä myös pigmenttimuutoksiin ja ne sopivat myös epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle. 

BHA eli salisyylihappo sopii paremmin epäpuhtaalle iholle. BHA-hapot on rasvapohjaisia ja ne vaikuttavat syvemmällä ihon pinnan alla, jolloin ne pääsevät vaikuttamaan huokosiin ja epäpuhtauksien syntymiseen. 

 

 

Viime aikoina käytössäni on ollut The Ordinaryn happokuorinta AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution, jonka tehon huomaa välittömästi. Tuote on melko voimakasta ja sitä ei suositella herkkäihoisille, tai jos ihon pinta on rikkoutunut. Voin allekirjoittaa tämän, sillä muutamat näpyt leuassa kirvelivät ikävästi aineen osuessa niihin. Tuote on punaista, joten se näyttää hurjalta kasvoille levitettynä. Tuotetta kutsutaan ”blood mask”-nimellä, koska se näyttää vähän vereltä. 

Tuotteen jäljiltä iho tuntuu ihan super sileältä ja pehmeältä, eikä sitä punoita. Eron ihon pehmeydessä todella huomaa enkä muista, että mikään muu kokeilemani kotihoitotuote olisi ollut näin tehokkaan tuntuista. Tuotteeseen on lisätty lisäksi mm. Tasmanian pepperberryä, joka vähentää tuotteen aiheuttamaa ärsytystä, sekä B5 vitamiinia, hyaluronihappoa ja mustan porkkanan uutetta.

 

 

 

Vaikka liiallinen käyttö saattaa ärsyttää ihoa ja voisi ajatella, että ohutihoisena tuotetta ei kannattaisi käyttää, niin itse olen kokenut oikeastaan päinvastaista. Ihosta tulee niin pehmeä ja se vastaanottaa kaikki kosteuttavat ja hoitavat nesteet ja voiteet niin hyvin, että iho tuntuu paljon paremmalta ja melkein paksummalta. Kun kuolleet ihosolut on saatu kuorittua ihon pinnalta pois, niin kaikki tuotteet imeytyvät paremmin ihoon. 

Tuotetta ei kannata silti ylikäyttää ja sitä suositellaan käytettävän kerran tai maksimissaan kaksi kertaa viikossa. Sillä kulutuksella tuote kestää ikuisuuden. Happotuotteita käyttäessä iho tulee suojata aurinkosuojavoiteella seuraavana päivänä. 

 

 

Tuotteen hinta on hurjat noin 7 euroa ja sitä saa tilattua mm. Victoria Health-verkkokaupasta. 

 

Onko joku testannut tuotetta? Käytättekä happotuotteita?

 

 

Share