Ladataan...

Olen nostanut blogissani esiin muutamia suosikkituotteitani Suomeen keväällä rantautuneesta Makeup Revolution sarjasta. Sarjaa on saatavilla Prismoista ja se on todella tervetullut sarja markettimerkkien valikoimaan mielenkiintoisten ja hinta-laatusuhteeltaan hyvien tuotteiden vuoksi. Maailmalla sarjaan ovat ihastuneet niin kuluttajat kuin ammattilaisetkin ja moni tuote on verrattavissa kalliimpiin kilpasisaruksiinsa. 

Ihan ensimmäiseksi ihastuin voidemaiseen contour-palettiin, jossa oli yllättävän hyvät sävyt jopa vaalealle iholle. Toiseksi ihastusta aiheutti meikinkiinnityssuihkeet, joita on verrattu jopa kulttimaineisiin Urban Decayn meikinkiinnityssuihkeisiin. 

 

 

Luomiväripaletit ovat olleet myös vaihtelevasti mieleeni, joissain paleteissa on todella hyviä kermaisia ja pigmenttisiä sävyjä, mutta en ehkä lopulta innostunut niistä yhtä paljon kuin sarjan kasvopaleteista. Parhaimmistoa ovatkin mielestäni contour- ja highlight-paletit, sillä niissä on pigmenttiä ja hyviä sävyjä. 

 

 

Yksi paletti, josta innostuin oikeastaan vähitellen enemmän ja enemmän on Ultra Pro Glow- paletti, joka sisältää kahdeksan highlight-sävyä, jotka sopivat moneen ihonsävyyn. Osalle sopii selkeästi paremmin kultaiseen taittavat sävyt ja toisille, kuten minulle taas shampanjaiset sävyt. 

 

 

Paletissa on sävyjä vaaleasta shampanjasta pinkkiin, persikkaiseen ja kultaiseen. Poskipäiden ja nenänvarren lisäksi vaaleimpia sävyjä voi käyttää silmän sisänurkassa tai miksei luomivärinäkin, joten paletti on mielestäni varsin monikäyttöinen. Makeup Revolution kehottaa kokeilemaan sävyjä myös suihkeiden kanssa kostella levitettynä, jolloin niistä irtoaa vielä enemmän pigmenttiä ja kiiltoa. 

 

 

Olen sarjaa käyttäessäni tehnyt yhden lisähuomion palettien suhteen, josta annan sille lisäpisteitä. Olen nimittäin pudottanut paletteja monta kertaa lattialle ja yksikään värinappi ei ole mennyt rikki. Halvemmissa ja kuivemmissa luomiväreissä ja puutereissa tämä tapahtuu yleensä ensimmäisestä lattialle putoamisesta. 

 

 

Palettia on saatavilla osasta Prismoista ja sen lisäksi sitä on saatavilla Foodien verkkosivuilla täällä. Paletin hinta on n. 13 euroa, joten yhden värinapin hinnaksi tulee alle 2 euroa. Monesta Makeup Revolutionin paletista löytyy peili, joka kruunaa paletin, mutta tästä paletista se valitettavasti puuttuu. 

 

Oletteko jo kokeilleet Makeup Revolutionin meikkejä? Vinkkejä hyvistä tuotteista otetaan vastaan! 

 

 

*tuote saatu testiin

*kaupallinen yhteistyö 

 

 

Share

Ladataan...

Olen viime aikoina yrittänyt oikein toden teolla imeä tietoa erilaisista kosmetiikan raaka-aineista ja varsinkin ikääntymisen ehkäisyyn vaikuttavista raaka-aineista. Olen aiemmin kirjoittanut blogissani A-vitamiinista ja retinoleista (täällä), sekä erilaisista hapoista (täällä). 

A-vitamiinia ja retinolia pidetään tehokkaimpana kosmetiikan raaka-aineena ja lääketiedekin tunnustaa niiden vaikuttavan ihon ikääntymisen ehkäisyyn. Toisena tehokkaana vitamiinina heti A-vitamiinin jälkeen pidetään C-vitamiinia, eli askorbiinihappoa. 

C-vitamiini uudistaa ihoa, edistää kollageeniin muodostusta ja suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta, joten sitä suositellaan käytettävän erityisesti aamuisin. C-vitamiini suojaa ihoa myös saasteilta, stressin vaikutuksilta ja se on hyvä antioksidantti iholle. 

C-vitamiinia on monissa tuotteissa, mutta ollakseen oikeasti tehokas sen prosentuaalinen määrä tuotteessa tulee olla korkea. C-vitamiinin ongelma on myös siinä, että altistuessaan valolle ja ilmalle se menettää tehonsa, jonka vuoksi sitä tulisi säilyttää pimeässä ja oikeanlaisessa pullossa, esim. pumppupullossa. Kun C-vitamiinia sisältävä seerumi muuttuu oranssisemmaksi, se on alkanut mennä piloille ja tuotteen hyöty on poissa. 

C-vitamiini on kuitenkin niin suosittu raaka-aine, niin valmistajat kehittävät siitä jatkuvasti pysyvämpiä ns. stabiloituja muotoja.  

 

 

Novexpertin Vitamin C Booster on stabiloitu C-vitamiiniseerumi, joka sisältää peräti 25% C-vitamiinia, joka on todella paljon. Tehokkaasti uudistava ja kirkastava tuote on anti-age-tuote, joka vahvistaa ihon kollageenin tuotantoa. Tuote vähentää pigmenttimuutoksia, kirkastaa ja siloittaa ihoa. Tuote on luonnonkosmetiikkaa, se sopii myös herkälle iholle ja sitä voi käyttää seerumina tai sekoittaa toiseen tuotteeseen. 

En ollut käyttänyt C-vitamiinituotteita ihollani aiemmin, joten tottumattomana tuote kihelmöi aluksi. Koska käytän happotuotteita ja retinolia säännöllisesti niin tuntui, että iho alkoi kuivumaan, joten harvensin tuotteen käyttöä joka toiseen päivään. Parin viikon jälkeen iho tuntui tottuneen tuotteeseen ja lisäsin sen päivittäiseen käyttöön. Ainoastaan silloin, kun käytän retinolituotteita en laita C-vitamiina tai muita happotuotteita iholle. Edelleen, jos iholla on haavoja tai rikkinäisiä kohtia, niin seerumi kirpaisee hetkellisesti. 

 

 

Novexpertin Vitamin C Booster on yhtä ihanan tuoksuista, kuten viime vuonna ihastuksia aiheuttanut hyaluronihapposeerumi Novexpert Booster Serum with Hyaluronic Acid, jonka valitsin vuoden parhaimmaksi seerumiksi täällä. C-vitamiini boosterin karkkisen sitruksinen tuoksu on yhtä herkullinen ja olen ainakin näiden kahden tuotteen perusteella ihan myyty sarjalle. 

En osaa sanoa, onko ihoni parin kuukauden käytön jälkeen huomattavasti kirkastunut tämän tuotteen avulla, sillä käytän muutenkin paljon kirkastavia ja kuorivia tuotteita. Sameaa ihoa minulla ei ole kuitenkaan ollut aikoihin ja iho on myös tasaisemman tuntuinen. Olen ollut myös huomaavinani, että mustapäiden määrä olisi vähentynyt, mutta se voi johtua kaikkien happotuotteiden kuorivasta yhteisvaikutuksesta. 
 
Nyt kesän kynnyksellä tuote on joka tapauksessa loistotuote aurinkoa vastaan. Mitä vanhemmaksi tulen, pisamani ovat alkaneet muuntua epämääräisiksi pigmenttiläiskiksi, joten odotan miten C-vitamiinituotteet vaikuttavat siihen puoleen kasvoillani. 
 

Tuotetta on saatavilla Sokoksista. 

Onko joku käyttänyt tuotetta? Tai onko C-vitamiinituotteisiin tykästyneitä? 

*tuote saatu testiin 

 

Share

Ladataan...

Joskus vastaan tulee tuotteita, joihin rakastuu ensikokeilulta. Yksi sellainen on Madaran *Anti Pollution CC Cream SPF 15- voide, jonka sain testiini, kun minulta kysyttiin haluaisinko kokeilla Madaran tuotteita. Ainaisten hoitotuotteiden testaamisen sijasta päätin kokeilla uutta CC-voidetta sekä pidempään valikoimissa olevaa sävyttävää päivävoidetta. Talven vielä jatkuessa kylmänä pintakuivalla ihollani ei mikään meikkivoide näyttänyt hyvältä, joten kosteuttava CC-voide suojakertoimella kiinnosti erityisesti.  

 

 

CC-voide sopii kaikille ihotyypeille, mutta se toimii varsinkin kaupunkioloissa "filtterinä" saasteita ja auringon haittavaikuksia vastaan.  Kosteuttavan lisäominaisuuden voiteeseen tuo hyaluronihappo.

Tykkään voiteen jättämästä silkkisestä pinnasta ihan älyttömän paljon. Peittävien puolimattaisten meikkivoiteiden jälkeen CC-voide tuntui kivalta iholla ja sen kosteuttavan ominaisuuden tuntee, sillä iho jää melkein kasteenraikkaan tuntuiseksi. Lisäksi voide peittää hyvin ihoni kirjavuutta jättäen sen kuitenkin luonnollisen kuulaaksi ja meikittömän tuntuiseksi. Voidetta voi käyttää sellaisenaan tai kosteusvoiteen päällä. 

 

 

Saatavilla on kaksi sävyä, tummempi *Medium Beige on asteen liian tumma iholleni ja vaaleampi *Light Beige taas hieman liian vaaleaa ja punertavaan taittavaa. Sopivan sävyn olen saanut sekoittamalla kahta sävyä ja uskon, että Medium Beige on hyvä kesäsävy ihon päivettyessä. Vaaleampi Light Beige on toiminut kyllä sellaisenaankin, jos kasvoille lisää reiluusti aurinkopuuteria.

 

 

Ohut ihoni on hyvin kirjava ja punertava ja siinä pigmenttiläiskiä. 

 

 

CC-voiteesta tulee uskomattoman kuulas lopputulos, jota olen fiilistellyt aamuisin.Voide peittää kirjavuudet jättäen kuitenkin luonnollisen lopputuloksen. Peittokyky on juuri sopiva päiväkäyttöön, eikä lopputulos tunnu maskimaiselta.

Koska ihoni on sekaiho, otsa kiiltelee loppupäivästä, joten pieni puuterin lisäys on paikallaan. 

 

 

Toinen testiini saama sävyttävä päivävoide *Moon Flower Tinting Fluid antaa sen sijaan kevyttä sävyä ja tasoitusta iholle. Tuote kosteuttaa ja tuo hehkua iholle. Sävyttävä päivävoide sopii niille, jotka kaipaavat iholleen jotain kevyttä sävyä ja hentoa tasoitusta ilman meikin tuntua. 

 

 

Sävyt näyttävät kädellä tummille, mutta levitin vaaleamman sävyn käsivarteen ja se istuu ihonsävyyn hyvin, koska ihon oma sävy kuultaa läpi. 

 

 

Siinä missä CC-voide ei tuoksu nenääni miltään, niin Tinting Fluid -tuotteen tuoksu on jollain tapaa koukuttavaa. Vaikka olen yleensä hedelmäisten tuoksujen ystävä ja luonnonkosmetiikan "vihreä" tuoksumaailma on vierasta, niin tuotteessa on valloittava tuoksu. En osaa kuvailla sitä oikein, mutta ehkä mieleeni tulee vastaleikattu nurmi tai jokin ihanan tuoksuinen vihreä yrttikasvi. 

 

 

CC-voide jäi käyttööni ja varsinkin talvisaikaan se peittosi meikkivoiteeni jättämällä kauniimman ja ihanan kuulaan pinnan iholle. Voi kun näiden kahden värin väliin tulisi vielä yksi keltaisempaan taittava sävy, niin se olisi täydellinen.

Molemmat tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja niitä on saatavilla Madaran verkkokaupasta *täältä

Käytättekö Madaran tuotteita? Miltä CC-voide kuulostaa? 

 

*tuotteet on saatu testiin. 

*postauksessa affiliate-linkkejä

 

Share