Jonkun mielestä menet helvettiin kuitenkin

Oisko tulta?

Meidän blogiimme, kommentteihin, vieraskirjaan ja meiliin tulee säännöllisesti viestejä henkilöiltä, jotka haluavat kertoa meille, kuinka joudumme helvettiin, kuinka meissä elää itse perkele, ja kuinka ylipäätään saatanasta olemme lähtöisin.

Hei sinä, joka olet osoittanut tai olet aikeissa osoittaa kiinnostusta sieluni ja ruumiini tilaa kohtaan! Voit heittää taakan harteiltasi ja lopettaa, sillä olen jo tietoinen monenlaisista kohtaloista, jotka saatan kohdata maallisen taipaleeni päättyessä. Aina löytyy joku, jonka mielestä minä olen matkalla helvettiin, ja aina löytyy joku, jonka mielestä sinä olet menossa helvettiin. Jos sinulle ei kukaan ole vielä kertonut, että menet uskontulkintojesi takia liekkeihin kärventymään, niin onneksi olkoon, olet kohdannut ihmisiä joilla on käytöstavat! Jos uskoisin sinun tavallasi ja sitä julistaisin, joku toinen kertoisi minulle, että kadotukseen joudun. Minä olen ihan oukkidoukki sen faktan kanssa, että helvettiin itseäni mahdollisesti saattelen.

Tiedän toki, että Raamatussa on kohtia, joissa kehotetaan eksynyttä sisarta ja veljeä kaitsemaan oikealle polulle, mutta elämme informaatioyhteiskunnassa, kyllä tieto on jo kulkenut perille siitä, että matkalla helvettiin tässä saatetaan olla.

Ehdotankin, että sen sijaan, että vastaisuudessa kerrot minulle sielu- ja ruumisrukkani uhkakuvista, niin keskity ongelmiin itsessäsi, ja jos et niitä itse keksi, niin ota sitten minuun yhteyttä, niin minä pohdin yhdessä kanssasi, mitkä seikat saattaisivat sinua helvettiin kannatella.

Samoin minä lupaan, että kun minulle iskee huoli, että saattaisin sinun apuasi itsereflektioon tarvita, otan yhteyttä, ilmoitan täällä julkisesti, että haluan hengellistä kritiikkiä. Niin kauan kuin kumpikaan meistä ei toistemme apua pyydä, niin ei sitä toisillemme tarjota.

Kiitos etukäteen yhteistyöstäsi!

Terveisin Hemuli

Share

Kommentit

Anjuska (Ei varmistettu)

Tulin perinteisellä tavalla uskoon 47 vuotta sitten. Silloin tiesin tasan tarkkaan, kuka menee helvettiin ja kuka pelastuu. Olen onneksi kadottanut tämän ennustajaominaisuuteni. Eikä sillä ole enää minulle niin paljon merkitystäkään. Silloin tällöin kohtaan henkilöitä, jotka tietävät määränpääni. Eräskin antoi minusta tuomion: - Ei ole enää mahdollisuutta. On täysin kadotettu! Olen tavallaan ylpeä tuosta lausunnosta, sillä perustuuhan se lähinnä mielipiteisiini homoseksuaalisuudesta, naispappeudesta ja evoluutioteoriasta. Vanha viisaus sanoo, että taivaassa on yllätyksellisintä se, että sieltä löytyy henkilöitä, joita ei olisi koskaan kuvitellutkaan sieltä löytyvän ja sieltä ei löydy niitä, joita oli luullut sieltä löytyvän. Onneksi Taivaallinen Isämme tietää asiat parhaiten! Kiitokset tästä blogistanne!

Hemuli
Oisko tulta?

Armo voi yllättää kenet tahansa meistä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Miekii meen helvettiin joten siellä nähdään!
t. bi-seksuaali

Hemuli
Oisko tulta?

Meille on varmaan joku oma pikku nurkkaus siellä! Siellä nähdään!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.